Hvala cure! Di mi je Frcka??
Printable View
Hvala cure! Di mi je Frcka??
Bravo Majo :-D:-D:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 da se lijepo dupla :-)
MajaPOP bravo!!! Čestitam! :-D
Čestitam Majo :-D:-D:-D
Bravo pozitivke a svima ostalima držim palčeve za pozitivne bete. Ja u subotu na uzv opet kad bi se trebalo vidjet srculence. Jedino sto moram mirovat zbog mioma koji je porastao al dr vjeruje da ce sve bit ok intramularni je. E sad nista fizički ne radim pinem mag.ezij sve kak mi je rekao čak se mm i ja ne keksamo :) al noćas mi se dogodi da sanjam upravo to i eto ti orgazma pa me sad strah da nije nesto poslo po zlu.
Bravooo Majoooooo, čestitaaaam! Ajde bar jedna, ja velika 0!:(
Frcka, :love:
Frćka teško mi je jako, nadala sam se stvarno uz ovakav optimizam da je to to.... Draga doći će i naše vrijeme.....grlim te!!!
MajaPOP :-D Čestitam,beta je savršena!
Ajme Frćka baš mi je žao..navijala sam za lijepu betu :-( :love:
Žao mi je frćka. Odmori se i onda dalje u pobjede.
Hvala svima, treba mi malo da dođem sebi, nisam baš ni očekivala, čak suprotno, ali... Malo ću sad usisavat i spremat da ne mislim, sad nažalost mogu!:-( Ma brzo ćemo mi sve bit T, vjerujem ja u to, kad tad!:-)Čekam vaše bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
maja čestitam!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
frćka i ovdje jedan :love2:
a sta je s ostalim "sedmorkama"?
Frćka draga jako mi je žao :love2:! Ja sam stvarno mislila da će biti pozitivno kod tebe, al bit će drugi put!! Tvoj pozitivan duh i tvoja podrška drugima su za primjer i jednom takav stav mora urodit plodom!! I znam da nisi puno očekivala kao što kažeš, jer si spominjala te simptome menzesa, al ipak uvijek je u nama onaj mali crv sumnje da bi možda moglo biti nešto!! Draga :heart:
MajaPOP čestitam, lijepa brojkica, to je to :-D:-D
frćka a baš mi je žao jako :love2:
Curke, ne želim brzat, al meni je danas bio dan kad je trebala doći vještica, a nije došla, nikakve simptome menzesa nemam, a inače ih uvijek imam (migrena, obavezno 1-2 bolne bububuljice, pjačan apetit pogotovo za slatkim..nekad afta i sl), a meni ten čist ko u bebe, potrebe za slatkim nemam (što je čudno za mene), u stomaku sve mirno, niti sam napuhana, niti grčevi, mirnoća....meni to miriše na dobro kod mene...joj šta sam skromna he,he....a nikad dosad nisam dogurala do 11 dnt a da nisam procurila, a meni sutra 12 dnt.... Bože moj šta li je to:unsure:
I još sam zaboravila napisat da sam se noćas probudila oko 3 - 4 h i nisam više mogla zaspat od uzbuđenja, odradila svoje na poslu, skuhala ručak za sutra, a glava me ni malo nije zabolila...
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj nas obraduj!!! Svim curama puno uspjeha, i ja vas pratim, malo manje pišem, što je dobro!:-D
Draga Frćka, ne mogu vas obradovat (pade u vodu sve što sam sinoć napisala) jer sam napravila 2 testa i oba negativna. Jesam ti rekla da ako ti ostaneš trudna da ću i ja, pratim te, he, he!!!! Neće, pa neće :cry:
Ne treba mi beta, evo službeno mogu potvrdit da je i moj 4. pokušaj propao jer je stigla menga!!! I usput danas mi je bio 12 dnt, a evo prvi dan mog novog ciklusa!!!!
sara,žao mi je.. :-(
maja,čestitam na beti!!
Ostatku "sedmorke" želim puno sreće.... i velike bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim ostalim curama naravno za šta god im treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:fige:
Sara, žao mi je :love2:
Sara :love2:
Sarice nadala sam se da ćeš ti barem sa tvoje tri mrve biti trudna, sad sam skeptična sa ove moje dvije..... Stvarno mi je žao:(
žao mi je sara...ja se jutros probudila 2-3 kapi krvi na papiru...stavila utriće i od tada nešto blago smeđe se provlači...vještica u najavi...e baš nas je krenulo :-(
Sara, žao mi je jako, baš sam se nadala!:( Mostarka drž se, možda samo brljavi! Nadam se! A joooj!:(
A jooooj, same loše vijesti! Šaljem vam svima kolektivne zagrljaje. :love2: Drž`te se cure!
mostarka86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
Preostale čekalice, ne dajte se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara10 baš mi je žao..... tebi i Frćki :love2:
mostarka86 i svima drugima puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala drage moje na podršci...idemo dalje...
corinaII~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
sandra, za najbolji postupak do sada ~~~~~~~~~~~~~~1
Sara, :love2:
ostalima držim :fige:
Sara žao mi je nadala sam se da tvojoj T :(
Sara, Mostarka :love2: