to su, znate one majice (ili bodiji, još bolje) koje naliježu kao druga koža?
e, te! :mrgreen:
Printable View
to su, znate one majice (ili bodiji, još bolje) koje naliježu kao druga koža?
e, te! :mrgreen:
hoću, hvala ti! :-)
Nekad su to pod normalno imali u Intimissimi, ali bojim se da više nemaju :-/
bar ne prošle sezone jer sam i ja tražila. a imam doma dve takve, dosta stare, al obožavane, pa sam htjela i ja obnoviti zalihu. sad su im krojevi nekakvi duži, širi, ili su pak gola leđa, ili su djelomično čipkasti ili mrežasti, svakakve neke kerefeke... nema više dobrog starog basica, da ne spominjem neprežaljeni lađa-izrez oko vrata...
mislim da sam ju ja kupila prošle godine ali je boja neka čudna - maslinasto zelena, ne sjećam se da sam vidjela bijelih i crnih
Neki web-shop ili nešto sa šuškavcem za dvogodišnjaka?
H&M ima prianjajuće. Jučer si kupila za ispod košulja.
Fakat je tezenis http://www.citycenterone.hr/hr/zagre...ovine/tezenis/. A sto puta bila u njem i kopovala, stvarno bih bila glavu dala da je tenezis :facepalm:
za bodije - palmers!
pošto su gumene čizme u borovu?
tražila sam gumene čizme na njihovim stranicama, pa stisla radnu obuću, vidi ovo
kako dobra reklama! :-)
Gdje kupiti povoljnu ogradicu za krevet u rijeci?
a gdje kupiti adapter za prijenosni DVD player?
imam priključak za auto, a sad trebam za doma ukopčati obzirom da nemam tv, a ne mogu joj uvijek prepustiti komp kad bi ona htjela.
pidžamu Hello Kitty, za manje djevojčice (116, valjda)
Da, u Vukovarskoj!
kupila u intersparu najljepšu na svijetu :heart:
80 kn
pa ima
ali oni su uvijek kritični s količinama
Bijelih majica se još može naći po Lidlovima. Ostaci ponude za početak škole.
Gdje kupiti lutke za na ruku? Najobicnije platnene i da nisu skupe.
Željezna tava za palačinke, promjera 24-26 cm, gdje i koliko?
Pridružujem se upitu jer to tražim već godinama i nemaaaa.... Morat ću na Hrelić.
Ima tih tava, ali bratemili nije to za moj "žep":
http://www.rist.at/shop/kat_38/pfann...26/detail.html
(ovu s linka bih tražila u hrvatskom predstavništvu RIST-a, Radnička 177, Zagreb).
joj, ja to imam
i pojma nemam oklen mi :-/
Nasla na webu nekog dućana u Vlaškoj, zove se "Sol i papar", negdje u haustoru preko puta Ptreove crkve, De Buyer, al ne piše cijena, pa ako vam je usput, svratite i pitajte, i mene zanima. Meni trebaju 2 tave. Ima jedna od ljevanog željeza i jedna od čelika, za obje me zanima cijena. Na ebayu, engleskom, ima ova od ljevanog željeza za neku siću od para, tima 10-11 funti, ali ne šalju van VB.
Marta Silit ti ima takve tave, a Lesnina drži Silit.
Pozdrav svima!
Imama jedno pitanje, ako sam stavila na krivo mjesto uputite me na pravo.
Zna li netko gdje ima za kupiti sobni bicikl za djete. U pitanju je spina bifida i sobni bicikl je odlična th u zimskim danima.
Unaprijed hvala !
Ne kupujem nista sto se zove K-nesto. Nego dobila mail koji mi nije skroz jasan, al ona mala zeljezna tavica kosta 160kn, a ona celicna veca kosta 422. Ako je ovih 160 doista 160, meni je to podnosljivo, pa cu zvati sutra da mi posalju.
Nema kod mene Lesnine, nazalost. Emajlirani crveni Silit mi je tiha patnja.