Draga možda ti je nešto u bubregu bilo. Ne brini, sva ta pripadanja su sad više manje normalna kako mi je objasnila dr. Problem su krvarenja.
Printable View
Draga možda ti je nešto u bubregu bilo. Ne brini, sva ta pripadanja su sad više manje normalna kako mi je objasnila dr. Problem su krvarenja.
Pridruzujem se cestitkama za jos bolju i trbusastiju 2015!! Da nagodinu mazimo svoje bebice iz buse!! I da nam se na ovoj temi pridruzi jos puno puno trudnica i buducih mamica ! Sretna Vam svima Nova godina!!
Stork,terminuso moja ,za taj 05.2015. ~~~~~~~~~~
Sara10,tako si to sve lijepo napisala, pa potpisujem......i moj decko i ja saljemo vam svima puse,zelimo sretnu Novu 2015. godinu sa puuuuuno zdravih bebica :heart:!!!!!!!
A sto se tice “vatrometa“,mi se mozda veceras napokon okusamo nakon vise od 8 mjeseci :mrgeen:,ali nekako sumnjam da cemo uspjeti uz ovo moje slonovsko tijelo :-)
Eto, drugu temu nitko nije ni pogledo da mi odgovori, pa ću ponovit pitanje ovdje. Jesu li parfemi (ovi kupovni) štetni? Čitala sam i ima jedno mali milijun kemikalija u Bvlgariju.
Ima u svemu.
Ja bas nedavno dobila od muza bvlgarijev parfem.
SRETNA VAM NOVA 2015.GODINA!!!!!
Puno zdravlja i ljubavi a ostalo ce doci.:)
Drage Ženice, sretna vam Nova 2015. godina :) Želim da nam svima zajedno donese dobro zdravlje, puno sreće i ljubavi i ono najvažnije, zdrave i sretne bebice u naručje. Želim da se 2015. u starosti prisjećamo kao jednu od najljepših godina našeg života. <3
sretna nova svima!
A što se tiče parfema,špricneš na robu umjesto na kožu. I nećeš se sad utapati u njemu tako da tu i tamo koja kapljica sumnjam da može naškoditi.
mury :fige: da sve prodje brzo i u najsavrsenojem redu :-*
cure zelim vam sve najbolje u 2015., da trbusi rastu i bebe placu :-)
ima zabave, romantike i vatrometa u krevetu i bez samog sexa (ako ga se bojite), tako da zene moje opustite se i uzivajte sa muzicima ;-) :heart:
svima sve najbolje u novoj godini!
recite mi jel se robica za bebe treba prati odvojeno od nase? vec sam nekoliko puta to cula, cak i od prodavacice u ducanu...
Sretna nova svima i zelim vam da uzivate u svojim bebicama:ghug:
Jel zna netko kako je Tetagogolina? Vec par dana nema vijesti o njoj, nadam se da je sve ok s njom i bebacem:love2:
Nije me bilo nekoliko dana i odmah par stranica napisanih, tako da mi nemojte zamjeriti sto ne mogu tocno pratiti tko je sto napisao.. :)
Ivekica ili Ivana.sky i ja sam mislila da sam napokon odahnula malo od mucnina, a kad ono opet neko slabo po cijeli dan evo vec nekoliko dana. Sad sam 12+6. Ono sto mi se novo dogada je da mi se malo hrane svako toliko vrati u usta iznenada, pa progutam i onda mi u ustima bude takva kiselina, uzas..
A sto se tice rasprave o trbuhu bome ga ni ja nemam, i to nista ne vidim jos. Nije da mi smeta jer mi se ne da jos odgovarati na sva pitanja koja ce me docekati :D
Sljedeci pregled mi je 20.1. i ne mogu docekati s obzirom da mi je zadnji bio 5.12. Bas me zanima hoce li mi reci bar prve naznake spola. Jako me zanima :)
Zelim vam svima zdravu bebicu u 2015., da porod bude brz i bezbolan i da imamo sto manje nedoumica, stresova i strahova do tad.. :heart:
Sanja ukoliko se bebica dobro namjesti, vjerojatno će biti vidljiv. Može se to dosta rano vidjet. Čak sam i ja ko totalni laik vidjela pisonju i još se češkao :)
Jesi pišnila na sodu?
Sanja s, zvuci kao gadna zgaravica.. probaj manje obroka vise puta, ne prejedat se i sestricna mm kaze da joj je puuuno pomogao donat mg...
Ivekica, nisam probala sa sodom :D Meni u obitelji sve cure. Nona rodila dvije cure, moja teta jednu, moja mama cetiri, moja sestra prosle godine isto curu. I svi sad govore da sam ja na redu za decka :D
Ivana.sky nisam nikad imala u zivotu zgaravicu, pa mi je to totalna nepoznanica.. Cula sam za donat mg, pa bih mogla probati s tim. Potice slatko zgaravicu ili ne?
evo me cure, sretna vam Nova i nek bude bolja nego Stara!!! Sutra najvjerojatnije idem doma. Ne bi vjerovale ali bolnica je puna trudnica s hematomima, nekakva pošast čini se...Na uzv se vidi bebica koja skakuce i zlocesti hematom koji je jos tu ali se smanjio, pa jedino sto mogu je strogo mirovanje dok se ne resorbira....hvala svima na podrsci i utjesi....kiss
Tetagogolina drago mi je da si se javila!! Nisi sama u svemu i držim fige da se hematom što prije povuče! Želim ti da taj problem sto prije riješiš i nastaviš sa školskom trudnoćom :)
Sanja probsj donat ili bademe. Prestat će još malo te mučnine pa slijedi ljepši period :)
Red je da se i ja konačno prijavim, u 23. sam tjednu, četvrta trudnoća.
Pratim vas od početka a sve nešto čekam. Sad kad se tetagogolina javila, pao mi kamen sa srca. :) Sve moje prethodne trudnoće su bile blizanačke i u svakoj je jedna beba odustala oko 9. tjedna. U 2. trudnoći sam imala i ogromni, pretpostavljaju miom-koje nikad prije ni poslije nisam imala, i rastao je do 18. tjedna. Tu strepnju i paniku sam proživjela taj tren kad sam pročitala što se tebi događa i samo ti želim reći da će sve biti ok. Lagano, čim beba preraste hematom-na konju si.
Ostalim curama želim da što mirnije dočekate termine i da nema žgaravica, zatvora i svih ostalih kotrljajućih tegoba. Barem neka ih ne bude puno.
Moj termin je 5. 5. i sa veseljem ću se družiti s vama iščekujući dan D.
Cure sretna vam Nova Godina!!!!
Jo 1974 i Bugaboo cestitam na bebicama :ghug:
Mury sretno:-)
pozzzz svima...evo trudna sam 6 tj i danas sam se imala odnos s mužem i sad mi je bed....dali netko zna jel to šteti bebača..naime nakon transfera koristim utriće i nisam imala odnos do danas i sad sam sva u strahu pa vas molim da mi pomognete...:)
lisica, divna si ♡
evo ipak cu ostat jos koji dan kako bi dr. uzv- om popratio situaciju, ali je stvarno optimistican pa mi je lakse ostat a i drustvo u sobi mi odgovara....citamo se uskoro
hvala vam svima na odgovorima...sad mi je malo lakše :) :* hvala :)
Tetagogolina, kako mi je drago da je sve dobro, stvarno sam se već zabrinula! Izdržat ćeš ti još malo u bolnici i mirnija otići kući. Čuvaj sebe i bubicu malu :love2:
Tetagogolina, baš mi je drago da si se javila i da je sve dobro. Još malo strpljenja, mirovanja i proći će, bitno da je beba dobro!
Pa kako se taj hematom inače pojavi, šta je uzrok tome?
Tetagogolina :ghug:
Tetagogolina tako si me razveselila :) Hvala Bogu da ste ti i bebica dobro. Samo se ti čuvaj i sve će to proći.
Cure imam pitanje. Da li znate za koje trudničke vitamine bez željeza?
Imam željezo skoro na gornjoj granici (granica 30, a ja imam 29). Ginekolog mi je rekao da elevit nikako ne uzimam jer ima pojačane doze željeza. Trenutno pijem Vitamum od kala, ali i te tablete imaju željezo. Tako da ne znam što više da uzimam.
Probaj u ljekarni njih pitat sta imaju da nije sa zeljezom :-/
Meni opet jutros krv iz desne nosnice, lagana podmukla glavovolja i opet umor...
Tetagogolina :love2:
ja sam 35+2 i beba je bila na zadak. ali nocas sam se probudila i stomak mi je bio nekako visoko jako tvrd... udarce jos uvijek osjecam nisklo ali sve se nadam da se beba okrenila. nekako je danas jako visoko i malo mi smeta dok disem..a i kad legnem na stomak ne mogu se potpuno opustit, imam osjecaj da mi ni jedan polozaj ne odgovara...lakse mi je stajat nego lezat