Sara žao mi je :-(
Mostarka još nije gotovo, brljavljenje ne mora ništa značiti.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ipak iznenadi beta
Printable View
Sara žao mi je :-(
Mostarka još nije gotovo, brljavljenje ne mora ništa značiti.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ipak iznenadi beta
Hvala drage moje, iskreno se nadam vašim uspjesima....baš mi je teško pao ovaj neuspjeh, najteže do sada, isplakala sam danas pet litara suza, al idemo dalje, treba gledat naprid, imam 2 smrzlića pa ćemo po njih! Svima vam šaljem veliki :-* i nadam se stvarno da će krenit jedan pozitivan niz!!!!
Mostarka86 koji je tebi danas dnt i je li prestalo to brljavljenje????
Kika222 ni slučajno nemoj biti skeptična, ostaju trudne i sa jednim zametkom, samo pozitivno :-)
10dnt...ali se pojačava krvarenje :-(
hvala na riječima podrške i utjehe, ali sam ovaj postupak već prežalila...
mostarka86 :love2:
Pa sto je ovo...sara10 bas sam se nadala da si trudna...bas mi je zao...
Frcka isto tako...
Ma u ovoj godini morate i ostajete trudne...
Svim ostalim curama puno puno srece i vibrica saljem....
Morgen...meni danas 8dnt i nema više baš nikakvih znakova tijela...ništa ne pika, prsa ne bole...bljak...mislim da i kod mene ništa...takav me neki glupi osjećaj hvata...
Svima koji će krenuti u nove pobjede :love2:...budite hrabre..
Mostarka, žao mi je! Sara, sve znaš! Ajmo dalje, idemo mi po naše bebe, glavu gore!!! Sve i jedna u kojoj god fazi postupka da jeste! Zaslužile su bebe ovakve mame, neka dođu što prije i vide kako će im biti dobro s nama kad su tako jako željene! Vjerujem u svih nas!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Frćka, Sara žao mi je cure :love2:
Mostarka držim :fige: da još nije sve izgubljeno, kakvo je stanje jutros?
Svim ostalim curkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Lijepo rečeno Frćka, u potpunosti se slažem....
Hvala svima na podršci, al nema predaje, dižemo se svaki put nakon neuspjeha i idemo dalje.....dočekat ćemo mi našu bebu/e.
Mostarka86 kakvo je stanje kod tebe jutros??? Držim :fige: da je to bilo implantac. krvarenje~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!
Frćka, dok dišem, nadam se...tako da odustati neću. odmorit ću 2-3 mjeseca, pa ću vidjeti da idem u polustimulirani. Šta vi mislite, jel rano?
od jutros sam već u planovima :-) čak ni plakala nisam ovaj put. Nestvarno je na šta se sve čovjek navikne. Hvala vam puno na podršci, od jutros počinje prava krv (malo mi je samo neobično da me ne boli stomak, ali mislim da će i to uskoro).
ljubim vas jakooo :-*
tužnicama ide veliki zagrljaj, a svim ostalim šaljem puno dobrih vibra, za šta god da im je potrebno i u kojoj god fazi da su :-)
draga mostarka, grlim jako :love2: :kiss:
cure, držte mi se, svima u postupku želim puuuno sreće :love:
Mostarka86 žao mi je :love2: baš nas ide ha.......
Frćka kada ti misliš opet krenit u postupak??
Mostarka, zao mi je, baš se zaredali minusi! Ali treba imati nad i snage. Sara i Frćka :shykiss:
mostarka86 žao mi je! :love2: :-(
Mostarka :(...
Meni danas 5dnt, nemam nikakvih simptoma osim onih od utrića , jedino me brine to što me boli u križima od 2dnt a i jajnici me još uvijek bole, pogotovo kad hoću sjest...sve mi to miriši na mengu... Strah me je jer sam svaki put do sad prokrvarila 8dnt....
Želim bebu još jednom sretno sutra!!!!
Kika222 znam da je to sadaigra živaca i sama sam to prošla prije par dana!!! Pokušaj izdržat još 3-4 dana i onda možeš napravit test! Tebi su vraćena 2 osmostanična koliko se sjećam! Mnoge trudnice su se žalile na bol u leđima. Kika držim ti :fige: da bude sve dobro, doguraš do bete i objaviš na lijepu brojku!!! Ajde nas ti ugodno iznenadi :-)
Daj Bože, mislim da bih se onesvijestila da ugledam prvi plus u životu!!!!
Hvala ti sarice!!!!!
Vjerujem da bi, ma sve bi mi pale u nesvijest od sreće da to doživimo!!! Ajde samo hrabro još malo....
Mostarka baš mi je žao, al možda ipak nešto bude. Još nije sve propalo
Kika222 :fige:
Svima ostalima sretno.
Kakva bi trebala bit vještica nakon neuspjelog IVF-a? Ja još čekam potop al relativno je to slabo sve. Jedino me boli trbuh. To je normalno pretpostavljam? Boli me operirano mjesto, odnosno mjesto odstranjenog jajnika i ciste pa me strah da mi se ne vraća endometrioza :(
ja kad sam ugledala svoj plus nisam vjerovala da je stvarno tu plus šok totalni ,nisam znala oću se smijat ili plakat ,muž me uvjerava neko vrijeme plus je plus.,želim vam da šta prije osjetite taj osjećaj ma sigurna sam da hoćete!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
Joj Željkice da bar hoćemo!!!
Mima32 evo meni nakon neusp. IFV-a pravi menz. ide ono baš dosta, uvijek mi je tako nakon neuspjelih IFV-ova, ne boli me stomak, malo jajnike jesam osjetila kao i uvijek prvi dan, al ništa strašno. Nemam iskustva sa cistama pa ne znam....nadam se da je sve ok kod tebe, a sigurno je...
drage moje, ja sam ovaj postupak već otpisala, čak sam u jednom momentu prestala piti terapiju...zbog krvarenja...nisam mislila otići betu vaditi nikako, nego uraditi test.ali od sinoć mi se krvarenje toliko smanjilo, gotovo skroz stalo, pa sam odlučila da odem sada uraditi betu, da me ovo ne muči više i da prekinem sa terapijom skroz. možda mi normalno ne može procuriti od utrića. jel to može biti razlog slabog krvarenja i smećkarenja?
javim vam rezultat, ali se ne nadam da će biti išta..
hvala vam do neba na lijepim željama i podršci, uz vas je sve lakše :-*
Mostarka...cccc.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mostarka draga moja nek te beta ugodno iznenadi ~~~~~~~~~~~ ❤
mostarka vibramo da beta bude troznamenkasta! suborke/ci drage/i neka 2013. bude sretna za sve vas! pratimo vas koliko stignemo:-)
mostarka :fige:
Mostarka draga, daj Bože da beta bude troznamenkasta~~~~~~~~~
Sandra 1971 bit će to prekrasna 2 embrija u subotu~~~~~~~~~~~~
Želim bebu... Svaka čast na strpljenju, ja bih već sigurno napravila test~~~~~~~~~~~da bude ++++++++
Sandra neka ti ovaj postupak bude dobitni, vibramo od srca
mostarka,:fige: Pametno si odlučila u vezi vađenja bete,znaš da ništa nije gotovo-dok nije gotovo!Pogotovo jer "samo" smeđariš a to može značiti svašta...i mislim da ako menga misli krenuti da ju nikakvi utriči neće blokirati.Samo nastavi s terapijom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sandra ~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer
Želim_bebu & Kika & Corina i svi ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši scenarij
Mostarka nestrpljivo čekamo i nadamo se najboljem, sretno draga!
Mostarka draga disi nam❤
ipak, očekivano, beta 1.
ponosna sam na sebe, čak nisam ni jednom zaplakala :-) hehe, valjda se navikla, bilo bi mi neobično da je drugačije, ccc...
hvala na vibrama i podršci...ženskicama u postupku, želim svu sreću svijeta, uglavnom, da je imaju više nego ja :lol:
sandra, za tebe posebno vibram, iz sveg srca...
ništa, odmorit 2-3 mjeseca i idemo dalje...nova nada!
K jarcu...mostarka,pusa velika!
mostarka86 :love2:
Mostarka :love2:
Mostarka:love2::heart::love2::heart:
Mostarka86 evo i ovdje da ti kažem da da mi je žao :love2:, bit će bolje, moramo bit hrabre, a sve mi to jesmo!! Što se tiče plakanja, ja sam se prije dva dana tako isplakala kao nikad dosad, plakala sam sat vremena bez prestanka kad sam došla s posla i tako sam izbacila sve iz sebe i sada mi je lakše.
Corina čekamo te.......~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!