sara10 prvotno napisa
Cure Ruthy i Frćka, ja sam bila u stimuliranom, ali imam 2 smrzlića pa bi i ja isto odmah sad jer mi neće trebati stimulacija, slijedeći tjedan idem u dr. na dogovor pa ćemo vidjeti!!! Frćka drago mi je čuti takav pozitivan stav, bravo samo pozitivno ajmo...Znači ti si bila u prirodnom sad, samo 1 js? Što s etiče igala i injekcija, vjerujte to nije ništa strašno, prošla sam to tri puta, tri punkcije, jedino me prvi put bilo strah jer nisam znala šta me čeka, a ostale puteve sam jedva čekala ići na injekc, folikulometrije jer su to sve bili koraci bliže mom cilju (tako si ja to zamislim u glavi). Pnkcija uopće nije strašna, iako mi u St-u dobijemo lokalnu anesteziju (čitam da u nekim bolncama ne daju anesteziju), a ovu zadnju nisma ni osjetila, dr. reka da je gotovo, a ja mislila da nije i ni počelo! Tako da cure nemojte se bojati toga, nije bauk nikakav, šta je to u usporedbi sa činjenicom da ćete jednog dana držati svoje dijete u naručju (naježim se pri toj pomisli).
Corina dobro kažeš, čekaj ti ponediljak ako možeš, a ako ti je prošao rok za menzes, draga ima nade...ja sad u postupku dobila menz (uz utriće) 27 dc. Corina sretno:fige: