littlemouse, jesi bila kod dr-a?
Printable View
littlemouse, jesi bila kod dr-a?
Mury, i ja saljem ~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje cim prije i bezbolnije.
meni velik tlak......... 135/100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad se mrvicu smanjio.. ali jako se bojim
pozzzz svima...evo ovako od jučer me sve rastura...i imam osjećaj kao da ću dobiti...bol nije konstantna...zaboli pa me drži pa prođe kao i taj osjećaj za mengu...imala sam sinoć neki smećkasti iscjedak,ali danas ne...boljelo me na momente,probadalo baš kao za mengu...i još me čudi kako me boli lijevi jajnik,a oplođen je desni...drugi uzv imam u srijedu nadam se da se stanje neće pogoršat i da ću izdržat do srijede...evo sad ležim i malo me boli malo ne...baš me zeza :( eto toliko od mene za sad,ako bude promjena javim vam..joj,strah me je....:( :*
littlemouse1 mislim da ti ipak nije baš pametno ignorirati tu bol, ne znaš jel se možda i kakva bakterija potkrala pa na koncu ne završi sretno. Mislim, ne želim te plašiti, ali ja ne bih čekala redovni pregled, nego bih otišla na hitnu!
Mury :fige: za prirodan, brz i lagan porod, normalno da te lovi frka, ali čeka te najljepši susret i koliko god si ti uzbuđena, vjeruj i mi smo ovdje napete k'o puške i iščekujemo sretne vijesti! :kiss:
stork, vidjet ću kako će biti ako bol bude jača naravno da ću otići...:(
Mury:love2:
Mislim na tebe i šaljem toliko vibrica koliko možeš zamisliti. Moj prvi je imao 4200 i izašao je redovnim putem :) Može se to. Nije lako, ali to i sama znaš. Nikad nije lako roditi, ali je doživljaj itekakav. Vidjet ćeš brzo, bio CR ili vaginalni, sasvim sporedno. Kad dobiješ bebu u naručje, oko tebe je vatromet osjećaja.
Cure moje hvala vam od srca sto se sa mnon radujete!!!
Beti3,tvoj post je posebnan melem.....ma sada mi je viroza najgori problem,ne toliko zbog mene,nego da ne bih bebu zarazila kad se rodi....uh,vazda nesto...
Sretno Mury! Da se čim prije mazite i ljubite! :zaljubljen:
Sretno Mury!
mury, veselim se s tobom. Javi kad zagrlis bebicu.
Mury, placem, jedva cekam, drzim fige
Joj cure moje,i mene ste rasplakale :heart:
Od jucer prirodno ciscenje,stolica svaka 3-4 sata,pa sam se potajno nadala da mozda samo krene,ali nece...evo cijeli dan se borim s virozom,sama ne znam kako cu ovako slaba disat,tiskat...a tek kad me uhvati kasalj iz dubine duse u trudovima,joj... a beba cca 4 kg,samo se nadam da mogu dobit epuduralnu pod virozom,inace mi se skroz lose pise....
Ljubim vas sve :kiss:
sve ce to biti ok, smao se ne brini, naci ces ti snage i izvuci je negdje iz pete :-)
moj brat je isto bio preko 4kg i sve je super proslo
drz nam se :-*
Sretno Mury sutra, da se bar malo ta prehlada povuce..
Mury, saljem ti pregrst ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz i lagan porod.
Obzirom na sve sto si dosad prosla, uopce ne sumnjam da ces ti to odraditi kao prava majka lavica, sto definitivno jesi!
:heart:
Mury sretno draga mislimo na tebe :)
Mury sretno, šaljem pozitivne vibre za brz i lagan porod. Samo bez straha, sve ćeš ti to odraditi kao i ostale hrabre majčice :)
Mury sretno izdrži još malo i uživat ćeš u svom bebaču....puno pozzzzz ti šaljem i dobrih želja :) :ghug:
Mury drži se ~~~~~~~~~~~~~
samo pozitivno.
mury sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cure ja bi trebala vas savjet molim vas.....u strahu sam. osim sta se borim sa tlakom, jucer od pregleda imam smedi iscjedak. nije ga puno ali od popodne je sluzav! dr je rekao da nekima sluzni cep ispadne u komadu a nekima u komadicima ispada i da vjerojatno to kod mene ispada. ja sam tek 35 tjedan i bojim se jel to rano? jeste vi imale iscjedak nakon pregleda i koliko je dana trajao? meni je dr rekao da kroz danasnji dan treba prestat a meni sluzavo smeđi sad! nije puno ali kad god sa papirom idem obrisat, ispadne mrvica smeđa sluzava :-(
Kiri, sluzni čep može polagano ispadati i tjednima prije poroda.
Ako nemaš bolove (trudove), krvarenje, ako se beba miče i ti se inače osjećaš dobro, nemaš nikakvog razloga za brigu samo zbog čepa.
Jel ti povišen tlak izmjeren na pregledu?
Što ti je ginekolog rekao za tlak?
brinem se jer je dr rekao da iscjedak treba danas prestat a meni od popodne sve vise iako nije svjeza krv ali ti komadici sluzi me brinu..
tlak mi je jucer bio donji i do 100... danas kontroliram i ne prelazi mi 85... sad mi je 128/85 ok je..dr kaze kontrolirat i ako opet poraste, u bolnicu.
ali sad me vise brine iscjedak...ti mislis da nemam razloga za paniku?
'jutro svima :) Mury, sretno, da sve prođe kako treba! Mi smo danas 41+2, od trudova ni t, spavanje nemoguće, neće van i dzaba... Kiri, meni je znalo biti tako nakon pregleda -smećkasta sluz i trajalo bi dan dva, pogotovo ako bi pregled bio malo grublji.
Mury :heart: ~~~~~~~~~~~~ za sto laksi i brzi porod
Mury :heart:
Brzo, lako, bezbolno.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury sretno!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~
Joj koje ce to biti veselje i radost!!! :zaljubljen:
Mury, sretno!!!!
Mury sretno,cure ja sam danas narucena na 4d u 11:30,drzite mi fige da sve dobro prodje,da je sve ok sa bebicama,jedva cekam da ih vidim,danas sam 18+4,javim kako je proslo:fige:
Mury,
sretno ~~~~~~~~ sve će bit u redu!
Jel' imala koja problema sa slijepim crevcem u T? Ne mogu baš procijeniti, ali rastezanje ligamenata na lijevoj strani je daleko podnošljivije. Inače sve dg metode bez T su uglavnom neprimjenjive u T pa me malo frkica, a kontrola kod gin tek 19.1.
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~ <3
Stork,terminuso moja ,nemam pojma o slijepom crijevu,evo samo cu malo kukati da mene uzasno boli oko pupka kad imam naporan dan,inace je podnosljivo :)
Nadam se da je to sto imas samo rastezanje bebine kucice
I ja bi iduci pregled kod moje dr trebala imati oko 19.1. jer je zadnji bio 19.12 i tad je rekla za mjesec dana da dodem. A sad u petak sam narucena na fet.eho.
frendica je imala upalu slijepog crijeva u trunoći (bila je negdje na pola cca 20 tt), bila je hitna operacija laparoskopski na Svetom duhu...
uslijed toga je dobila kontrakcije i pa se počela otvarati, pa je ostala ležati na patologiji do 33 tt (prvo pod infuzijom, poslije je prešla na tablete)
Mury, ne brini, moj imao 4050 g i 53 cm , ja mala, pa opet prosao kao raketa, izisao cist i rumen, je da sam ja dobila ful tretman i drip i rezanje, ali evo kao nova nakon par dana!!!
Kiri, i meni bi smedjarenje trajalo dva dana nakon pregleda, a cep mi je ispadao i dva tjedna malo po malo!
Ajmo cure....neka bude sretnooo
Mandarina, pa sta se ceka...malo sexa i hodanja po skalama....
Vec vas dulje vrijeme skicam ali nikako da se pridruzim i predstavim :-)
Uglavnom, prikljucujem se trudnicama u finalu, sad sam u 36. tjednu, cekam 3. bebu.
Za sad je sve OK, sa bebom i sa mnom, normalno funkcioniram, nemam nikakvih tegoba, osim laganih stezanja što je vec normalno u ovom tjednu. U pon. idem jos zadnji put kod svoje dr. na UZV i onda na bolnicke preglede (sto mi je uvijek mrska pomisao, kad se sjetim zadnjih pregleda tamo, nacekavanja, grubosti pri pregledu i sl.)
Jedva cekam taj pregled u pon. jer se beba do zadnjeg puta jos nije bila okrenula kako treba.
Planiram roditi na Sv. Duhu pa ako ima koja od vas koja je vec krenula gore u trudnicku amabulantu, bila bih zahvalna za friska iskustva (ne znam je li se sta mijenjalo od zadnjih mojih posjeta, prije 5 god.)
Ja osobno na sv duh nebi nogom krocila nakon sto sam citala iskustva majki s poroda tamo sad nedavno
Naša Mury upravo danas rađa na Sv. Duhu tako da buba klara ona će ti moći dati najsvježije informacije, ali naravno kad se bude mogla javit...
Mury sretnoooooo :heart: