:yes:
Printable View
:yes:
Ginger, uživaj.
Ne znam je li ovo već bilo: http://litealloy.com/workouts/tags?u...%5D%5B%5D=zwow
za lakše probijanje kroz šumu zuzkinih zwow-ova..
Willow, ti si carica za te linkove. Ja se divim kak to sve nadjes :-)
Tigric, drzim fige da bude bolje!
Ginger, uzivajte na moru :-D
Hvala na dobrodošlici, svima. :)
ivanas, ne, držim s obje ruke, ispružim do kraja lakat iznad glave..... baš ću probati danas koliko mogu svakom rukom pojedinačno s 12 kg.
evo prepiske za prvih 11. dana: toliko swingova, cleana, deadliftova, pressa
10,10,8,8,6,6,4,4,2,2
10,10,8,8,6,6,4,4,4,4
10,10,8,8,6,6,6,6,4,4
10,10,10,10,8,8,6,6,4,4
10,10,10,10,8,8,6,6,6,6
..... dok sve ne bude 10
mene zna zabolit donji dio leđa kad radim recimo 100 swingova pa se držim manjeg broja, tad me ništa ne boli tako da mislim da mi je forma dobra al taj poveći broj swingova mi nije dobar za mene :lol: al sam zaključila :lol:
Ginger lipoto,
di si se skrasila, koja županija? kad se javljate s mora ja odmah vizualiziram gdje se tko nalazi a kako sam obišla veći dio obale znam skoro sva mjesta pa mi vizualizirat nije ni teško. :-)
Al ja bih to "živjela" a ne vizualizirala,,...ja bih na plažicu kao u mom avataru.
no moram se još strpit do kolovoza....
Trenutno smo na jednom agroturizmu kod Krke, divota samo takva...sutra put zadarske zupanije
Necu vam lagati, ja cu samo gustati...piti, jesti, suncati se i plivati malo
Jedino imam u planu svako jutro ubaciti par guznih vjezbica, 5-10 min
:-* svima
palci, lijepo te opet vidjeti :-)
Mah mah s kauča, mrtva sam od plivanja, setnje i jutrošnjeg trčanja...
Trcim svako jutro, do 5 km, uzbrdica je strasna, ali nije vruce oko pola 7 pa se preživi...
I mediteransko bilje tako miriši da bih mogla neprestano do kraja svijeta upijati tu caroliju
<3
palčice wellcome back! :-D
Meni je zuzi super misicava bas po mom ukusu
Ali mi je malo "patkasta" s onim kratkim nožicama :-P
Ali sve u svemu mi je slatka a i stenjanje mi vise ne para uši...
A sto se tice cica, svaka cast ali ja ne da ne bi ista po sebi prckala nego mi je to u rangu letenja na mjesec ..
Jer sam ja u banani kad raščešem ubod od komarca, to svi moraju vidjeti i suosjećati sa mnom:drama:
Kad bi mi cice ko rezucjao, brrr
Na dozivotnom bolovanju bi bila valjda...
A nije da se ne bi dalo sto popuniti, jel...
Rahela majstorice, da most iz stoja!
Lili jedva cekam dojmove s Risnjaka!
Trkacice bravo za km i pejsove!
Mb i summer vridnice :-D
Ma sve ste za deset!
flopice, super da imaš volju dić se u pola sedam i trčat, i za uzbrdicu, dobro dođe za kondiciju. Meni to fali, ali kad mi je nasip pod nosom, ne da mi se ići nekud dalje..
I ja sam kaučirana, nakon što sam se nažderala ni manje ni više nego - čokolina, ne znam šta mi je došlo :lol:.
Prije sam odradila gammu- dobra je, teška, ali da se. Radila sam sa 2x4 kg, i u principu mi je najteži triceps pushup, ostalo se da..Ali mi to nije bilo dosta, pa sam još 3x8 čučnjeva sa šipkom 25 kg, i onda 80 hip raises sa šipkom 20 kg.
I sad mi je dosta.:lol:
I meni bi bilo dosta da sam na tvom mjestu! :-D
Ja sam inace ranoranilac a ovdje mi je pravi gusr tano ujutro, samo more, galebovi, pokoja barka, bakica koja mete ispred kuce i ja
Doma ni nije ujutro takav gust, uvijek predvecer trcim
Nadam se da cu odrzavati ovaj tempo i kod kuce
Dijana, ti si zvijer :-D
Svaka ti cast!
Nakon extreme-a lezim na podu i dahcem.
Flopi, bas te lijepo citati.
Curke uzivajte na godisnjima i dalje budite tako vrijedne :-)
Bravo cure :klap:
Citam malo po malo cili dan pa sad vise ne znam sta sam tila komentirat :lool:
Prijavak: summer shred #4
Sad se odo onesvijestit u krevet!
MB potpisujem prvi dio posta :lool:.
Cijeli dan udjem pomalo na forum, pročitam, i taman da napišem sta, mala me zovne.
Kod kuće sam s njom ovo dva dana, pokupila neku virozu pa je pod temperaturom.
Poslije cjelodnevnog nosanja sam odradila dynamix. A upalu mišića nogu i guze imam od juče. Sutra onda taman da s upalom nastavim i u upperu :lool:
Pozdrav vrijednicama i odmaralicama
Ja veceras opet malo tati, Sculptured ABS Unleashed Workout, a nakon toga dobri stari Can you hiit like a girl!
Ginger predivno uživajte :heart:
Dijana ti si beast samo takva!!!!
Flopice ma svaka ti čast i potpuno te razumijem, i ja doma nikad ne trčim ujutro a na moru uvijek isto tako uz galebove, mirno more i smilje, potpuno razumijem tvoj feeling (ja trčim svaki drugi dan) a prošle godine sam isto imala uzbrdicu da bih se mogla izvući iz naše uvale :lol: ubijala me odmah na početku a poslije milina, istražila sam cijeli taj dio otoka trčeći. Ma zavidim ti (onako pozitivno)!!! jel ima drugih trkača?
bravo za sve druge vrijednice, treninge, kilometre...
Mi smo danas dogovorili vrijeme polaska iz ZG u subotu ajme majko mila pokupit će me u 6:30h :spava:da bi došli na vrijeme (gužve na Lučkom) a startamo u 10h ma ja kad vidim samo te fotke Risnjaka meni odmah suze na oči od te ljepote, sramote li rasplačem li se tamo :lol: proglasit će me ludom, nabit ću cvike na oči.
Sutra se moram spakirat, sad me već i trema pere...hoćemo mi preživit te stijene. A na dolasku u cilj nas čeka fina klopa :kuhar:
Flopice, super zvuci! To je Brac?
Ja sam jucer odradila dvi serije vjezbi za bicepse i noge. Sva sam se preznojila, posli se najela sendvi s malim, i zaspala s njim i devet. Ma prije njega ;)
A svaki dan se mislim na kupanjac. Al tako budem umorna kad dodjem s posla da samo gledam da se zavalim sat dva negdi i da me niko nista ne gnjavi. Jos dva tjedna i godisnji pa porodiljni - jedva cekam!
promakla mi priča o sisama :mrgreen:
a baš sam jučer sudjelovala na fejsu u jednoj raspravi, naravno ispod Severininog novog spota
i skužila kako sam prije žene koje ugrađuju silikone povezivala automatski s određenim miljeom
ali mi to sad više nije tako
ko što lili spominje, obične žene iz susjedstva, ko voli nek izvoli
odnosno, ko što mi je normalno ako netko ima klempave uši ili izražen nos koji mu/joj jako smeta i narušava samopouzdanje, da ode to operirat, ista stvar i sa sisama
moje su sićušne i znam cvilit na njih, ali mi ustvari to nije na listi prioriteta nešto visoko, da bih toliko novaca i snage uložila, ono, da košta 1000kn možda bih razmislila, 1500 već nema šanse da dam, eto toliko mi je važno :lool:
što se tiče zuzi, navikla sam se na nju skroz takvu kakva je, ali ustvari kad je zamislim u stvarnom svijetu, odnosno kad zamislim sebe da tako izgledam, tek onda vidim koliko bi mi bilo neobično. možda u L.A.u to nije tako jer tamo ima puno više osebujnih ljudi, ali ja da prođem takva kroz grad u kojem radim, o meni bi pričali sljedećih 200 godina :lool:
kad sam tek došla tamo radit, nosila sam često suknje i hulahopke u kričavim bojama, jednom me zaustavio jedan gospodin iz male kamene kućice i rekao: oprostite, gospođice, viđam vas tu često, prvo sam bio uvjeren da ste neka strankinja zbog toga kako se oblačite, ali onda sam čuo da pričate naški.. pa sam vas htio priupitati gdje vi živite? naime ja popravljam mašine za robu svima od kraja do kraja grada, i sve poznajem, a vas ne znam" :lool:
I jedan nefilozofski post:
sinoć sam napravila summer shred #14
a danas i sutra su ako ne rest, a onda sasvim sigurno cheat days
mojoj maloj žabi mali drugi rođendan :heart:
Tanngerina na veš mašina gospona :lol:
neka vam je sretan 2.rockas i lijepo se provedit!!
Ajme tang, hahaha
A ja da prodem takva tamo di radim pricalo bi se ne 200 nego 200 000 godina;-)
Ali ja sam mao sto se toga tice nekako neosjetljiva, ne znam, kao da nemam ugradenu tu dimenziju, ja gotovo da ne razmisljam o tome sto narod misli
I daaaa, sretan rođendanko tom malom slatkom uštipčiću <3
Lili ima nas dvoje troje ovako rano ali oko 9 vidim da ih dosta trči..
Jadranka je!
Bravo za tebe, fit trudnicu!
Tang umrla sam na ves masina covjeka :lool:
Sretan rodjendan ljepotici!
Tang, sretan rodjendan maloj slatkici :-* :heart: Uzivajte u klopanju i slavlju!
Jucer yoga x, zaboravila sam prijaviti. Standardno dobra :-)
Danas the challenge. Nemam pojma sto me ceka. Navecer trcanje.
Tang, sretan rockas ljepotici :heart:
Flopi i ja zavidim na trcanju uz more
Jedva cekam svoje more. Iako je kod mene iskljucivo uzbrdica polovica puta, pa spust natrag, a drugi izbor mi je krugove po vali, a njih bi valjda 10 morala odradit, a to ne znam hoce li mi se dati. I jos i necu uz more trcati, jer ljetujemo u vali i ima cesta samo do vrha otoka
No, uglavnom, jucer sam malcice pretjerala sto sam nakon Tatinog izazova radila jos i onaj Palcin trening, pa sad ne da umirem, nego se rukama posjedam :lool:
tang uzivaj u rodjendanu zajedno sa svima.
Cure, ma hvala:oops: (nis' ja nikakva zvijer, zvijer bi za mene bila npr. summer, ta je stalno s utezima).
Pere i mene, ne bi da ja idem, a kamoli ne tebe.:lol:Preživit ćete, nego dašta ćete, pa bar vi imate kondicije..Citiraj:
Sutra se moram spakirat, sad me već i trema pere...
Eto dobre motivacije!Citiraj:
A na dolasku u cilj nas čeka fina klopa
tang, sretan rođ maloj žabici! Uživajte, ja sam već sam zaboravila kako su slatki s dvije godine.
rahela, ti si si bome ubila te glutiće kvalitetno!
tang, sretan rođendan malenoj!!
Dijana, bome idu tebi ti utezi :uteg:
rutube je definitivno zakon jer ne moraš bauljati po netu, tražiti što sve postoji, ovako malo škicneš što se sve nudi i što ti se čini ok - ožeži
tangerina, e baš me nasmijala, a baš ti nije zgoreg imati dobrog majstora za mašinu :mrgreen:
sretan rođendan slatkici
lili, tebi se tu valjda najviše smijem na ovoj temi.... bit ćeš ti super, ni ne sumnjamo u to...
sani, čeka te fini trening, he he
Ginger, uživajte na moru,
flopica - zavidim
i sve ostale vrijednice :-D
a sad malo o meni..
odradila triplet ladder, kao piramida, ajme meni... užasni su mi ovi sklekovi kad skroz legneš pa se trebaš ustat,
uspjela sam odraditi do 10 ali sam od 7. runde radila sklekove na koljenima :baba:
ovi vježbači su napravili čini mi se 12
https://rutube.ru/video/f9976353c8bd...r&pl_id=814566
baš su gadni ovi treninzi ali kad sam krenula, bar da odradim jednu rundu
uh, sad ću i ja morat trčat na moru :lol:
e, ajd vi trkačice objasnite meni fenomen ljudi koji trče na moru u podne?!?
a vidiš da nisu prvi put u tenisicama, mogu fino oni trčat ali po onom zvizdanu, nikako mi to nije jasno?!?
Tang sretan rođendan maloj slatkici :-*!
Willow a sta znaš kakve su im jutarnje navike :lool:?
Sani čekaju te sklekovi, pull up i chin up :mrgreen:, i ona dvojica super građenih tipova. Zato kažem da ga više volim gledat nego radit :lool:.
j-la ;)
sad si otkrila zašto ja ne vježbam sa zuskom, dosadno mi brate nju gledati
u ovom BF isto ima jedan komad samo takav 8-)
odmah ti je lakše vježbat
ove ženske me ne motiviraju uopće - pogotovo što sve rade 2x bolje nego ja :konkurencija:
Tang sretan rodjendan!
Flopice gustaj na Bracu! To mi je drugi omiljeni otok!
willow, pa valjda ih je sunce opalilo!:lol:
Cure, super su mi ova dva linka:
https://www.youtube.com/watch?v=ln_YV7WZlLY
https://www.youtube.com/watch?v=7o39NrSwfb8
Prave punokrvne vježbe za napast maščobe:yes:
A lika se ne mogu nagledat, prezgodan mi je..
Dijana :lol:
kasno pališ, to ti je BJ Gaddour iz Metashreda, ovo su vježbe od tamo manje-više, ja odvježbala i ivana s
to bi i tebi fino sjelo uz trčanje
https://rutube.ru/video/46d3ea021468...r&pl_id=814566
ne znam kakav je vama prikaz na ekranu, meni se sa strane vide workouti
dakle, od ovog na dolje - 9 workouta
ola zene,
dijana, wow, i meni si ti zvijer - a sebe takvom ni blizu ne dozivljavam
i intimno se svim trkacicama jako divim, jer je to meni uvijek tesko
tang, sretan rodjendan najsladjim obrascicima na svijetu :heart:
(btw. ostao joj je nemo kod nas, moramo se naci :))
ja sam sinoc restala jer smo imali neku oprostajnu veceru za big bossa u hotelu
bilo je lijepo, nista posebno, ali eto, malo druzenja u netipicnoj atmosferi
veceras nastavak, rip't up
zuska je meni malo previse, ja bi samo malo bf-a preko svih tih misica :)
umjetne cice
pa, meni su one odbojne
ne toliko vizualno, jer sad se to stvarno radi tako da ne mozes ni biti siguran, imala sam priliku dobro jedne i pogledati i ispipati pa znam :mrgreen:
vidjela sam na plazi jedne sto samostojece streme u visine kao da se gravitacija okrenula :aparatic:
ali ideja da ti je pod kozom vrecica silikona mene osobno jako odbija, i kao potencijalnu vlasnicu, a nije mi napeto ni seksi kad zamislim to na drugome
recimo, neka paralela, da muskarac ima six-pack, a da znas da ispod nije misic vec je nesto umjetno ubrizgano
zatezanje, podizanje, to mi vec nije toliko odbojno, nije strano tijelo
i nikad ih ne bih stavila, i zbog toga, i zbog cinjenice da cu pod noz samo ako apsolutno moram
ali, svakome svoje, ako nekom to smeta da zeli to na sebi ispraviti i to mu je lijepo, samo naprijed
Willow, a to je taj isti? A ja se mislim, vidi i ovdje metashred, nešto popularni ti metashredovi:lol:.
Fino bi sjelo uz trčanje, nego šta, a od kombinacije bučica i bodyweighta možeš i sam složit šta ti srce hoće..
Jeste i komentirale lika :mrgreen:(ili mi je i to promaklo)? Jel da da je :mljac:?
summer, potpisujem u potpunosti :)
dijana, nije loš, meni je bolji s bradom ;)
jedino puno viče :lol: dere se u tim wokoutima da mu se glas gubi, probaj :)
Da, puuno bolji s bradom..jedva sam ga prepoznala..
Umrla sam.
J-la i willow, sta nisam prije skicnula na rodu. Zadala sam si 15, zadnju rundu odradila 13. Ruke su mi se tresle.
Gledam njih dvojicu i njima to tak lako ide. Skoro tako lako kao sto je i meni gledati njih :-P
A Alice mi je bas slatka zenska. :-)
Willow ti ludovi sta trce u zvizdan su a ca nego ludovi..zasad nisam medju njima.:lol:
Hvala curke na podrsci za Risnjak
Ajd drago mi je da vas nasmijavam :-)
Morat cu i ja taj metashred mozda na ljeto one dane kad ne trcim.pogotovo ako su zgodni frajeri ;-)