Ja došla konačno do svojih antibiotika:-)
ima puno lijepih novosti ovdje to me baš veseli
Printable View
Ja došla konačno do svojih antibiotika:-)
ima puno lijepih novosti ovdje to me baš veseli
Velika pusa svim mojim trudnicama, mislim na vas i na vase mrve puno!
Hvala legal
Hvala svim curama koje me tjese
Nadam se da će bit to sve ok
Danas mi se ponovo javlja lagana menstrualna bol (inače mi se javlja svaki drugi dan ) i čak sam tanku nit krvi vidjela ...ma...šta reći..molit se Bogu da će bit sve u redu
Valjda se maternica rasteže
Corina lijepe vijesti u tebe :*
crvenkapice bit ce to sve ok,polako dan po dan,znam da je lako reci ali nemoj se previse sekirati,vjeruj svojoj mrvici i korak po korak i vidjet ces da ce sve biti u redu..
gabi25 ~~~~~~~~da sto duze izdrzite 2u1
svim ostalim curkama nisam sve propratila cestitam na srcekima i zelim sto mirniju trudnocu do samog susreta
beilana prekrasno,uzivajte sada sa svojom princezom:)
mi smo danas 34+2,trbuh mi je jako tvrd i napet,imam dosta nisko pritisak i bolove povremeno,zanima me jeli koja od vas drage moje ima slicnu situaciju,kontrola mi je u srijedu a malo me strah
evo i mene sa uz sve je ok srce pravilno kuca sve za 5!u četvrtak idem na kombinirani test pa me malo strah a ko zna možda i odustanem od njega,nisam još 100 % sigurna,kakva si u vaša iskustva?
crvenkapice,to šta imaš menstrualnu bol to je normalno i ja sam je imala sad malo manje a ta tanka nit ti je došla jer pucaju kapilarice,ja sam par dana imala smeđkasti iscjedak,malo više miruj dok se to ne smiri i sve će bit ok!
pretpostavljam da si čitala forume vezano za kombinirani... i ja sam... al sam na kraju pričala sa dragim i odlučili smo ići, ako ne bude dobar nalaz spremna sam i na AC i nemam strah od toga.
mi idemo na pregled i kombinirani 28/04 .. tad ću biti 12+5
kako god da odlučila sretno :yes:
hope, meni je trbuh vec duze tvrd, ujutro pogotovo, a otkad mi se cura spustila imam pritisak, koji se javi uglavnom kad sjedim ili stojim pa zato dosta lezim, al bolove nemam, bar ne nisko, da li ti prodju kad legnes?
i meni je trbuh tvrd jos od 25 tj kad sam bila u bolnici,ali me brine ovaj pritisak,bude samo kad stojim ili sjedim..kad legnem bude ok,i ja vecinom lezim i mirujem al s obzirom da imam kontrakcije i jos onda taj pritisak bas me zna poplasit,i meni je bebac jako nisko..
hvala mare i moe:)osjetim bebu uh i po bubrezima i pod rebrima:)
i meni je trbuh tvrd ja mislila da je to normalno, pa nisam ni obraćala pažnju do sad
Mali Mimi da li imas kontrakcij?ja ih imam od 25 tj i od onda mi je trbuh tvrd,al kad legnem bude mekan jedino kad imam kontrakcije onda se stvrdne i u lezecem polozaju,to je sve ok ak nemas bolova ne brini nista i odmaraj samo:)
Ma mislim da nemam kontrakcije, osjetim dosta lupkanje kroz dan, meni je sve to novo i nemam s čim usporedit, znači ako je trbuh tvrd na dodir to nije problem
Ne moras brinuti,samo sto vise odmaraj tako su meni u bolnici rekli,jer meni je stvarno jako dugo tvrd a i imam kontrakcija dosta...samo odmaraj i uzivaj u lupkanju bebice:)
Kao prvo čestitke svim novim trudnicama na kucajućim srcima, smanjenju hematoma.. I svim starim trudnicama na dobrim nalazima sa ultrazvuka.
Evo i mene sa kratkim izvještajem. Danas smo 36+2, mali je procijenjen na 2900 grama, al to nije točno, jer je toliko dolje, da prvo što mu doktor može izmjeriti je vrat. Tako da je uzeo neku srednju mjeru za glavicu.
Rekao ja da je najbitnije da je prešao 2500 grama, a to sigurno je. I mali štucavac je taman štucao dok smo ga gledali. Inače, štuca bar 5x na dan.
Cerviks više ne gledamo. Zadnji put smo gledali sa 33+3. Rekao je da je sad svejedno koliki je. Kad porod krene, krene.
U srijedu opet CTG!
draga zubic, sretno!
i moju donju curu su iz istih razloga procijenili na manje, uz upozorenje da je sigurno teza, a ja znam da je jer je sve snaznija, kad ta lupa sve se trese:-), tako da mislim da ste i vi bublastiji
Izgleda da imamo invaziju niskih beba koje si ne daju izmjeriti glavicu- i moja tvrdoglavka isto tako- pa nam je jučer na 34+3 procjena 2300-2400 sa velikom zadrskom.
Inače cure moje, nisam htjela pisati prije ponedjeljka da se ne ureknem ali ako sve ostane ovako mirno nas dvije idemo doma u jednom komadu, to nisam ni sanjala:)
Svima velika pusa i vibrice za sto god trebate~~~~~~~~~~~~~~~~
gabi, divno! pusa! veca su djeca od tih mjera, ziher
Gabi25, baš mi je drago! Da odete kući i još malo izdržite skupa!
Mare41, kod tebe je još sve u duplo! Mogu mislit kako curke sad već lupkaju.
Kod mene jedan, pa se stalno meškolji!
Gabi25~~~~~ da dodjete u komadu doma i izdrzite do kraja skupa
moj je malisa isto jako nisko pa ni ne vjerujem u te procjene bas,moj je izmjeren sa 32+6 na 2150
mare tboje curke ce biti prave buhtlice:)
Gabi potiho se veselim za ponedjeljak
Nasa procjena dan prije poroda i dalje bila 2650 a rodila se s 2680. Dobra procjena iako se vec bila spustila
Gabi25 :fige: za ponedjeljak!
hope31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo hrabro dalje!
Svim trudnicama u bolnici šaljem zagrljaj :love2: Drž`te se cure!
Gabi ~~~~~~~~~ bravo :) :) :)
Hvala Bubimitka, da ni ja ne mogu vjerovati da smo već 2,5 mjeseca, i puno i malo mi je u istom trenu....lijepo napredujemo i gugučemo naveliko, prava smo mala brbljavica :zaljubljen:
je mare, rastemo, već ima oko 5000g a došla doma s 2640g, papimo, papimo i papimo ;-)
pusa svima drage moje, vama i vašim mišićima :love:
(uf, fali mi ovaj pdf :-))
pozdrav curke evo da vam i ja mahnem i svima pošaljem milion :heart:
i kod nas je sve ok, curka lupka, ništa strašno, al osjetim da je tu (ona tišina je valjda bila privremeno zatišje hihi). Ja sam jako rano počela osjećati BH kontrakcije tamo negdje oko 21tj, i trbuh bi se često stvrdnuo, sad mi se čak čini da se rijeđe javljaju samo navečer !
nego imam jedno pitanje , naime slučajno sam našla u trudničkoj knjižici od soc gin da mi piše posteljica;straga to je bilo možda negdje oko 15 tog tj, a sad kad smo bili na 4D uzv u cita napisali mi posteljica : sprijeda!!! Sad mi nije jasno jel se moja soc zajjjj il se famozna posteljica može premještat :-o
Znam da i među nama trudnicama ima onih koje su se stimulirale za vrijeme novog zakona, pa ispunite anketu na za to predviđenoj temi:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica
Buduće generacije će vam biti zahvalne!
deniii, nísu ti bh pocele prerano, tu negdje i pocnu, odmaras? pijes li magnezij?
Gabi, ima li novosti? Nadam se da doma s tm maziš trbuščić~~~~~~~~~~
Gabi25 držim fige da si već doma!
Anddu, ksena, hvala sto mislite na mene, doma smo:) uzivamo i ne možemo vjerovati:) kontrola nam je za 2 tjedna a onda se možemo i upoznati, bit ćemo 37tt
Pusa svima!!!!
evo mi danas obavile kontrolu u 37+5. sve po starom- nema otvaranja. plodne vode dovoljno, ctg uredan. curka se ritala i štucala za vrijeme ctg-a :) baš je bila smiješna. za tjedan dana kontrola. još ćemo mi prešišat termin, a toliko smo se morale čuvat :mrgreen:
svima veliki mah-mah od ritalice :bye:
gabi prekrasne vijesti. :)) uživajte u svakoj sekundi još u 2u1 stanju!!
Znam da je o simptomima suludo govoriti, ali sta ciniti do cekanja ultrazvuka na kojem treba da se vidi/cuje srce? Ja tako-jedan dan stomak se rasteze, drugi dan bole me cice, ali ponekad ne osjecam nista ili cak, gora verzija (kao zadnja dva dana) kao da cu svaki cas procuriti i kao da ke onako podmuklo boli stomak...ne bih se brinula da nemam ruzna iskustva od ranije, no nikad nisam dosla do ovog stupnja niti imala ovliku betu, no bas me brine to neosjecanje simptoma i boluckanje stomaka. Uf, bas me to nasekira, odmah padnem za raspolozenjem i isla bi betu vadit ili radit ultrazvuk (u srijedu imam zakazan, na 6+4)...
Mucnine-jako malo i jako rijetko, ostalo nista...
Sta vi kazete? Zar ne bi sa povecanjem bete i vremenom trebalo sve da bude izrazenije/intenzivnije i sl?
:-D:-DGabi, tako mi je drago da ste napokon doma. Uživajte:heart:
MalaMa bravo za curku, i za vaš skori susret ~~~~~~
Maja POP jedino što ti mogu reći jest da se pokušaš opustiti, pusti simptome, netko ih nema do kraja. Ja veći dio trudnoće ne bih ni znala da sam trudna da trbuh nije rastao a podmukla bol ala PMS mislim da je normalna, ja sam zbo te 'bol' na početku i otpisala postupak no beta me je razuvjerila u suprotno. I nisam imala mučnina (tek dva, tri dana i to kasnije).
Gabi bas mi je drago zbog vas :-)
Mala ma jos malo do susreta...:-)
Majo ne brini, sve je to normalno. Nama ce u srijedu biti 16 tt i jos uvijek nikakvih simptoma, osim pospanosti u pocetku i nabujalih cica, a i to sam pripisala utricima. Stvarno ne moras imati nikakvih simptoma...
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu :-)
Hvala vam curke! Javim se i srijedu sa, daj Boze!!!!, dobrim vijestima :heart:
Cure koja nam je slijedeca?
Mare, jel teska busa? Vidjela sam sliku. Bas ste divne
Majo i samoj mi je tako...ja sam evo 7+3 nemam mucnina tu i tamo mi nešto zasmrdi jedem sve imam menstrualnu bol često
Sike bole juče su me bradavice ludo bolile ajmeeee
A prva trudnoća mučnine jake odmah nakon bete bez ikakvih menstrualnih bolova eto....ne kažu bezvz svaka ttrudnoća drugacija
Nego jel vi imate žuti iscjedak? Jel to normalno?
Gabi baš lijepo.uživajte
gabi, divno!
maja, nema razloga za brigu, uzivaj bez mucnina i povracanja
crvenkapic, obilnije iscjetke treba pogledat dr
ja na dane-kako odrede cure, dosta lezim, jucer sve super, a danas donja ima tulum
beilana, kiss