Uh nadžene. :-o
Odradila 3. dan. Bome se izmučim na tom početničkom treningu.:roll:
Ok, odradila sam i sat i pol vježbanja na terapijama s penzionerima, ali eto mogu se najviše diči i napraviti najviše trbušnjaka u toj grupi.:lol: :mrgreen:
Printable View
Uh nadžene. :-o
Odradila 3. dan. Bome se izmučim na tom početničkom treningu.:roll:
Ok, odradila sam i sat i pol vježbanja na terapijama s penzionerima, ali eto mogu se najviše diči i napraviti najviše trbušnjaka u toj grupi.:lol: :mrgreen:
Anemona :lol:
ja danas preskocila, BC ima petu bolest, pa smo bili na zaraznoj za potvrdu, jer imamo trudnicu u krugu.
Anemona :lol:
Summer, prije mi promakla špaga, noga iza glave i tako to :-o :naklon:
Milasova, ja svaki put kad vidin te tvoje kilaže padam s nogu :drama:
ja san danas malo popunila vježbanje s još jednom turom bica (od straha da neću moći za vikend zbog kiše koju predviđaju). Moji su se dečki zabavljali na kavuču pred crtićem pa sam šmugnula :angel: Sveukupno nekih 20-tak km, kojih 100m gore/dole. Ne znam točno ni km ni avg speed jer sam biser kad sam stala za piti stisla pauzu pa zaboravila opet pokrenut i tako nemam podatak za oko 1/3 puta :roll: Ali ukupno vožnje 1h 9min od kojih velika večina s vjetrom u prsa (u jednom sam trenutku osluškivala i bic misleći da su se kočnice zaglavile :lol:). Što znači danas sveukupno oko 45 km. Inesica, ma ne uhvatim ja tebe u ovom životu nema šanse..... :lol:
Ja jucer nisam imala snage vjezbati. Evo treca probdijena noc... valjda sutra necu bit u raspadu sistema. Jel se drzanje bebe utega od 6kg 24/7 broji kao vjezbanje??
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Anemona, stvarno :lol:
cure, deadlift sa 50kg ako je taj jel'te pravi, sa olimpijskom šipkom pa opterećenjem na njoj, nije nešto jako teško. ok, nije lagano, ali nikako nije neizvedivo. naime teret se lijepo raspoređuje i imate pravi pristup za primit. MM je isto blenuo kad sam mu rekla kolke serije tog DF sa 50kg odvalimo, al eto, nije frka. sa time da ja prije nisam podizala ni približno toliko, jel nisam imala priliku. najteže opterećenje za deadlift bila mi je girja od 12kg i onda op, na 50kg. i to po o ho ponavljanja. nikakve ni upale ni ničeg. OK, ne pada vam na pamate zeznut formu. onda imate ukočena leđa i slično
Istina,nije uopce tak tesko kako zvuci..
Naravno,idem na kilazu gdje mogu pravilno u potpunosti izvesti vjezbu..
Vise od 50 kg ne ide,mogu napravit seriju,ali drugu vec grijesim..i to ne valja naravnp..
Eto,Inesica,ja ne spavam bec mjesecima,ali mislim i osjecam da mi vjezbanje pomaze..nekako imam vise energije i ne oasjecam pospanost i umor..
A i volim vjezbati,nema toga sto me moze sprjeciti pa tako ni neprospavane noci..
anemona :lool:
milasova :naklon:
jucer opet rest day, danas sam malo bolje pa mozda ipak odem veceras na trening, vidit cu
ma više manje, sve koje imemo djecu ne spavamo po ps-u, ali kad su djeca mala, pa se nakelji neka boleština, pa i to nespavanje ima i dodatnu dimenziju to je često iscrpljivanje.
nekome ko već neko vrijeme vježba je jedna stvar otić vježbat u takvom stanju. recimo meni se znalo desiti da imam neku šmrkavicu i najčešće bi ju makla sa nekim jakim treningom koji bi me valjda propuhao, dotukao do kraja. onda jedan dobar odmor i ko nova.
ali kada je vježbanje u startu, a tijelo je već isrpljeno, nije neko veselje upregnut. na to sam mislila.
treba zapravo znat razlučiti jesmo li pre-umorne ili nam se pre-neda ;-)
kod mene ovo prvo ne dovodi do neodlaska na trening, nego samo vjerojatno smanjivanje kapaciteta, a ovo drugo ne znam što je.
Ja sto vise vjezbam, to mi se vise spava. Ne preko dana, tad budem puna energije, nego navecer, zaspem s djecom jer ne mogu vise izdrzati. Znaci oko pola 10, 10. A jedva se dignem u 6. Da me se pusti, mislin da bih spavala do 11. A prije bih znala navecer docekat ponoc, jedab. Sad, nema sanse.
Prijavak, jucer tbc, jutros speed
ne stignem vas čitati... a bome ni prijavljivati :lool:
jučer Ins Pure Cardio :drama:
jutros Ins Plyometric Cardio Circuit
popodne planiram 5-6 km pa sutra restam za utrku u ned
X
ja radim RDL sa 2 girje ukupno 20kg (8+12). Onda bi možda mogla sa olimpijskom 50kg. Volila bi probat, kad bude prilike...
jutros Kettlebell workout Cyclus 5: W1 D1 - radi se o treningu s girjama sa breaking muscle koji sam započela kao program uz bic pa ćemo vidjeti. Izgledalo mi da neće biti tako teško, a ispalo mrak (očito dobre težine odabrala). Koristila 8kg za TGU, 16kg za swing a za sve ostalo 12kg. Volim girje :-D
kavice, meni je pure cardio bio najgori, baš mi je bio bljak :-P
bety, ja isto idem s kokicama u krevet, al se budim prije sata, valjda se navikla :preskaceuze:
mogla bih ;-)
jedno vrijeme sam si i ja birala njihove workoute sa girjama i svaki, svaki put kad sam pročitala, mislila si, ajd, izgleda zgodno, pa ako bude još života u meni, uzmem još neki. ma ono, ostajalo je života, al ne baš tolko da bi ponavljala :lol:. odlične su im kombinacije
Da inesice, totalno je drukcija standardna neispavanost i umor (koje sam imala prije i vjezbala prijasnje dane) od ovog sta me sinoc capilo. Cak sam i razvukla podlogu za vjezbanje, ali malena nije mogla zaspati prije 1. A onda uz cijelonocne aspiracije i inhalacije, zaspala sam tek kad se svanilo. I evo me vec na nogama jer me stariji probudio. Valjda cu moci nastavit veceras, moram. Shvatit cu ovo sinoc ko dan odmora :) ili jillian to ne priznaje?
Danci,mogla bi bez problema..sigurno
Dobro,ja imam iskustva u vjezbanju da sipkom i utezima..ali zato umirrm na marincima..
jucer su me oni dotukli,i jos skakanje na kutiju od 50 cm..
Deadlift mi jr macji kasalj naspram marinaca..
Cucnjevi sa 40-50 kila su mi nula naspram marinaca
U koje doba dana vjezbate? Ja nastojim preko dana dok mala spava, a ako se desi da ne spava duze od 15min ili ako moram lezat s njom dok spava, onda navecer. Tako da imam rezervni termin ako prvog ne uspijem iskoristit.
Izmedju 18-20 i vjezbam cca 30 min. Nekad 40.
ja stvarno kako kad. trčim uvijek ujutro, a i inače se trudim vježbati ujutro jer obožavam osjećaj da sam to odradila. danas nisam stigla pa ću oko pol 8, dok MM uspavljuje klince.
pon, srijeda, petak od 19-20 period vjezbanja tusiranja i zurenja po klince
utorak, cetvrtak iza 18:40 nakon dovozenja klinaca doma.
subota kad ulovim vrijeme za sebe.
a nedjelja ako sam neki dan kiksala pa mi nije odaram, onda isto kao i subota.
Vjezbam od 17-18
Idem spavati vec oko 20 sa malim
Ujutro smo u setnji oko 3-4 sata,prosetamo desetak km..pa rucak,pospremanje,vjezbanhe pa spavanje..
preko tjedna između 4,30 i 6,45 (ovisno o tome što radim i koliko mi vremena treba - snaga 30-40min, bic 1-2h) sub isto ujutro ali negdje od 7 ili 8, nedjelja off. Takav je novi plan. Inače je off bio pon ali ostalo je bilo tu negdje osim vikendom ako sam baš premorena od tjedna odspavam do 9h :angel: pa vježbam popodne kad mali spava (između 14 i 16h).
Ja vježbam predvečer, navečer. Ovisno kad dođem s posla, koje obaveze nakon imam, kad sam jela i tako ...
A za vikend nemam određeni termin i najviše kiksam u kućnom vježbanju iako imam najviše vremena.
jučer C3, dušu ispustila. Baš me zanima koliko bi trebala vježbati kardio da ga mogu do kraja odraditi.
cardio je najlakše izgraditi ali na tom putu pluća najviše peku
al ima još jedna caka ;-)
kod svih cardia, recimo oni neki focusi (ne znam kako se zovu točno) i C1,2,3 koji su zapravo kratki. mislim, pol sata nije dugo.
ako vam se čini da već neko vrijeme radite i dalje se mučite sa njima, lako moguće kako vam treba više vremena da se zagrijete. dominantne vrste mišića u tijelu. kavofob će stavljat link ak treba :P
uglavnom, zagrijte se malo same prije nego krenete sa tim vježbanjem. 10tak minuta. ili se lagano zagrijavajte pa povećavajte tempo ili šusnite par nečega teškog pa ulovite dah pa tako par puta. onako propušte pluća prije. onda malo pauze od 2-3 minute pa krenite sa time.
trebalo bi biti lakše
ako se samo radi o kondiciji koja se treba povećat, onda niš. bude jednom :-)
Evo da se pohvalim, nastavno na spajalicinu priču o skrivenim trapericama.
Iščupam danas iz ormara ljetne hlače koje sam kupila prije 7 godina, dok sam još bila zgodno i vitko djevojče :mrgreen: ma rekoh idem ih oprobati, da vidim koliko me dijeli od njih.
Obukla sam ih bez problema. Fali mi možda centimetar da ih udobno zakopčam :-D (onaj moj kritični pojas donji dio trbuha - stražnjica).
Jao sreće! Zadnji put sam se vagala prije nešto manje od 2 tjedna, imala sam 78 kg. U međuvremenu sam pilala u teretani i na atletskoj stazi, stvarno sam dala sve od sebe i sutra se idem vagati, živo me zanima koji će biti rezultat!
I da da, znam da su bitni i centimetri, ali onda kada sam ih kupila, imala sam 70-ak kg, bila sam vježbačica i bila zgodna, nisu to bile debele i mlohave kile, zato ću ipak provjeriti vagu...
Ja više volim ujutro. U početku kad sam rodila, vježbala sam dok je klinac spavao, ali sada sam odustala od toga. Za zdravlje i izgrađivanje tijela neophodan je i san, a kako ga nama mladim mamama kronično fali, radije prilegnem dok bebi spava, a kada vježbam, uvalim ga nekome na čuvanje.
Vježbam kad ulovim pola sata slobodnog vremena, najčešće oko 18-19 sati kad je starija na ritmici, kad radim popodne onda ujutro u miru bez djece a vikendom kak stignem, ali rano ujutro nisam sposobna za vježbanje, prije 6 nikada ne vježbam, onda perem suđe, skidam veš, čistim kupaonu, kuham ručak.
mamica čestitam :-D
da ima puno toga u ovoj caki :yes: , kad krenem s prvim krugom, imam osjećaj da neću daleko stići :mrgreen: . Onda si kažem, ajde pa dokle stigneš ne moraš i treći krug napraviti. Tokom drugog i trećeg kruga već dođe do ovog da treba više kondicije, pa preskočim pojedine vježbe. Naravno ni ove koje odradim nisu u predviđenom tempu.
mamice bravo :klap:
ja vjezbam 3xtjedno organizirano pa je to uvijek u 18:30 a kuci kako stignem. sad kad sam na godisnjem kroz jutro,
jedno vrime sam se ujutro dizala ranije (prije posla) ali nisam bas u najboljoj formi tada pa vecinom popodne kad djeca izadju i imam mira.
Pon, sri predvečer, uto i čet kasno navečer i sub ujutro - kako su termini treninga. Danas ću ubaciti neko duže trčanje.
Da se barem meni spava od treninga. Meni se jede i noge me bole.
mamice, krasno za pročitati! :-)
mamice :klap:
Bravo mamice!!!
Mamice, bravo!!!
S2000, pa što je s maleckom? Nadam se da će se srediti to sa spavanjem. Ne brini za vježbanje, ništa se ne mijenja napraviš li pauzu koja ti je uostalom potrebna (pogotvo što ne težiš nekim velikim promjenama).
Ja se ne ususdim ni izgovoriti da sam zadnje dvije noći odspavala čak šest sati sa samo jednim buđenjem, pomislila sam da sam se kakvim vremeplovom vratila u pretporođajno doba :D
Slažem se s inesicom za treniranje i san, no ja sam poput milasove, trening mi treba da me digne i da mi energiju. S tim da sa slabijim spavanjem ne treniram punim intenzitetom niti svaki dan, od toga sam odustala do nekih budućih vremena kad ću ipak spavati koliko mi treba.
Uvijek sam trenirala popodne, između 17 i 19, no otkad sam rodila najbolje mi je iza 20 kad dijete zaspe. Inače mi se dogodi kao jutros, podojila sam ga, otišla otrčati samo 5 km (pola sata), čim sam se vratila vriska i bacanje na mene onako mokru i smrdljivu od znoja. Onda ga je tata morao držati u kupaonici dok sam se istuširala i oprala kosu da me vidi. Meni je to opterećenje. Kad navečer zaspi, čvrsto spava sljedećih 4-5 sati i onda sam mirna.
Kavofob, i ja odmaram do nedjelje. Inače mi ne paše jutarnje trčanje, nizak tlak, šećer i sve što već može biti nisko, tako da mi trebaju dva glavna dnevna obroka da bih se osjećala baš kao da imam energije. I neću te ostaviti u prašini, bez brige :) Nastojat ću ispod 6:00 jer trčim za klub, no idu i neke kolegice (jedna od njih je rodila kada i ja), koje će, sigurna sam, i sporije.