Bravo sasa!
Printable View
Bravo sasa!
A nema bas neke price, tj.vec sam pisuckala. Nakon 2. trudnoce osjecala sam se jako tromo i... Mekano. A nisam jedna od onih bujnih krasotica kojima to mekano stoji:). Pa sam po sitno koketirala s jillian-3x tjedno mozda. Nista osobito, level 1 uglavnom 30 dsa. No kad sam u 2. mjesecu otisla sa obitelji na dvomjesecni poslovni put preko bare pocela sam vezbati svakodnevno. Bilo mi je jako stresno i tesko na poslu i opcenito je cijela situacija bila psihicki uzasno zahtjevna. I nekako sam odlucila iskoristiti ta dva mjeseca za trening. Nisam mislila na rezultate, nisam imala specificne ciljeve. Nisam se gledala jer mi je jedino ogledalo bilo u jednom stvarno kripi podrumu. Dok mi MM jedno jutro, nicim izazvan, nije pohvalio trbuh. Tad sam skuzila! I to me jako izmotiviralo. Odvjezbala sam do sad 30ds, rin30, dio 6w6p i br. Naglasavam da sam sto bi se fino rekla, djecacke gradje, i sitna, trbuh bi uvijek prvo dobila kad bi se zdebljala. Tako da mi je to bio najtezi dio. No vaznije je kako sam implementirala vjezbanje u svakodnevicu i koliko se dobro osjecam kad odtreniram. I to je fakat 30 minuta na dan. A osjecaj je nezamjenjiv.
E ja sam ritard za te slike. Probam preko moba to rijesit!
Palčice,ja šajbam po njuškalu već sat vremena pa nisam pronašla ni jedan shock absorber na prodaju :-o
Baš javi dojmove za Liscine, gledala sam ih malo po web shopu...
Prijavljujem i da sam jučer otrčala standardnih 3,5 km,ali pred kraj sam dušu ispustila jer je bilo užas sparno...samo skužila sam da moram onda ranije ići spavati jer me počne prati glad i pojela bih valjda sve što mi se nađe pod rukom. A nastojim sad uz trčanje i malo prehranu regulirati,iako ne smijem baš gladovati s obzirom na to da dojim...
Ma ovo moje je više podkošulja. I ne mogu vježbati u tome bez grudnjaka. Nosim ih kao majice. (Nadovezala sam se na inesicin post).
Zene s velikim cickama svakako trebaju dobar grudnjak ili top. Moje nisu nešto velike, al kad krenem skakati ima ih ...svuda :kez: Mogu misliti kako je tek teško (i bolno) kad su veće.
U NKD-u je sniženje i ima baš sportskih topova za cca 40 kn. Nisam kupila jer mi je c prevelika košarica. Čine se ok. Ima i vrućih (vježbaćih) hlačica, što je (valjda) odgovor na moje pitanje nose li te žene uopće gaćice ispod hlačica :kez:
sasa :klap:
blago ti se,ti si evoluirala,ja sam jedino u trudnoci kad su narasle hodala okolo bez korpica..
sada opet nikud bez 3cm sloja spuzve/gela cega li vec...i u takvima i vjezbam...fakat bi mi bio bed pojavit se u tim sportskim topicima na treningu..imam feeling da bi mi svi buljili gdje su mi nestale sise....
sasa,me jealous...ne trubimo li svi da se 6 pack klese u kuhinji? zato ne vjerujem da si to postigla samo i iskljucivo vjezbanjem,a sto si papala ovih 6mj?
ja imam 2 pack...LOL...i to bi bilo to,ovi donji su se sakrili i nece da izvire...:lol: ali ja neeeeecu i nemogu bez punomasnih sireva,pancete,voca...
doduse moram s ponosom prijavit da sam maloprije provala za ic na posao obuc 2 kosuljice koje nisam par godina nosila...i nemogu stat u njih,rezu me i zatezu preko ledja fuuul,dobila lat,prosirila se...:-D naravno,kosuljice su vel. 34...ccccc....sad sam na 36 cccc....
ajme ove zenske...i masu drugih na ovoj fb stranici....dobro,ima ih stvarno too much nabildanih ali i jako jako sexi zena...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
uh ima ih very nice :)
saša čestitam i bravo! :-D
(i s nostalgijom se prisjećam svojih trbušnjaka)
Nemam ni ja nakon 9 mj. izdajanja neke cice (80b) ali za dugo trčanje volim da ih ne maltretiram i da ne moram ništa namještati. Tu uključujem i čarape za trčanje. Javim za Liscu. Ili Triumph. Ove shock ću naručiti za neku prigodu od mm kad ode u inozemstvo.
Mene i dalje malo muči demotivacija mada evo u stankama kod kuhanja radim sklekove, navečer trčim. Već mj. dana ozbiljno koketiram sa sirovom hranom i pazim. I eto, čekam. Ili ja ne vidim promjene.
palčice, može koja info više o čarapama za trčanje :)
Ni meni se nesto ne svidjaju tete.
Uspjela sam aploadati na fotki. Dam link na pp suborkinjama koje zanima. Presrameca sam za javno razotkrivanje.
Sto se tice klesanja u kuhinji- ja jesam mrsava, ali nisam na nikakvim rezimima. Tj. hranim se zdravo, ali jedem i UH najnormalnije. Sto jest istina je da ja jedem samo 2 puta dnevno. I to dorucak i rucak i tako zapravo oduvijek. Dorucak obicno zobene pahuljice i suho voce i cokolada. Rucak nesto kuhano, nekad meso i salate, nekad paste, rizota, kisevi, variva, standardno. Pojedem obicno i nesto slatko nakon rucka. Ponekad jedem uvecer, kad kuham za prijatelje, a to obicno budu domaci kruhovi, domace pastete, sirevi i tome slicno. Ne jedem przenu hranu jer ne volim. Od industrije redovito konzumiram samo sladoled. Ne jedem puno voca jer ne volim. Povrce volim jako. I salate. I da, pijem pivu. Ali ne pijem nikakve sokove. Samo vodu:).
http://www.healthytimesblog.com/wp-c...ning-socks.jpg - čarape za trčanje
Opet dobro dođu kad sve trkačice postanu dugoprugašice. Nema žuljeva ni ičega. Ne miču se i ne rade trenja, žuljeve i na dijelovima su deblje...nisu skupe....imam dva para za 5 eura na nekoj akciji u Hoferu i nakon godinu dana korištenja i dalje su kao nove. Možda ih imaju i sportski dućani.
No, ja sam postala grozna - kao što muškarci biraju opremu za aute tako ja samo gledam sve za trčanje (neću ni natipkati što sada snimam).
palčice, a što snimaš. ne mogu si pomoći, užasno sam radoznala :)
čarape su super, nije da mi trebaju jer ne trčim, al dobro je znati.
Onaj pojas za oko struka sa bocom. :mrgreen:
Pa to je super stvar, sviđa mi se :)
Sasa, daj link. :-D
S obzirom da tako besramno zicam fotke, mozda se i okurazim pa stavim ovako uz pass.
kavofob, ne nagovaraj me. 8-)
Očem i ja slike, malo da me motiviraju ove super majke.
ok,ja sam u depri....sasa si moze slobodno stavit fotku na ovaj site kojeg sam linkala....:naklon::-o
zenska izgleda dramaaaaaa!
Ja već dobrih pet minuta buljim u sasu. Ne samo trbuh (i pupak!), obratite pažnju na ruke :klap:
zhang, prijavljujem se za fotkicu :mrgreen:
Iksam kavofobicu :D u cijelom postu.
Bas vam hvala cure! Uljepsale ste mi jutro!!! I dodatno me nabrijale na vjezbanje! Danas w12!
Saaaaasaaaaa..... mrak.
Sva si taman, imas six pack, a fino si misicava svugdje, bas taman
Jos jednom i od mene: mrak, mrak! Svaka cast! Ja sam odusevljena cinjenicom da si to napravila u prakticki kratko vrijeme. Vjerojatno i zato sto nisi imala viska, jedes kvalitetno, zdravo i odmah si se "izgradila".
Bravo :respect:
Samo da naglasim! Sve sto znam o vjezbanju naucila sam na ovom topicu! Tako da hvala! (Osjecam se kao da sam dobila Oscara, sa tolikom zahvalama)
sasa, mrak linija, to se zove kornjača :mrgreen:
i još si pričala da ti se špek lovi na trbuhu :-o
svaka čast :klap:
I ja se divim! Baš po mom ukusu, vižljasto, vitko, mišićavo i krasno tijelo! :-)
Sad trčim svaki dan, nema odustajanja.
Mm, trener, reče također svaka ženi čast, odlično izgleda. Čak ste ga potakle da počne nuditi neke individulne za mame, da im slaže programe za doma.
Sasa, miša mu, šibni link na pp.
jel si uopće mislila da te neka sa topica neće tražit link? jel paziš da ti se ne prepuni inbox?
bravo, bravo!
palčica, a jel tvoj muž vidio Focus T25, kako mu se čini?
i što inače misli o programima za vježbanje, ispitaj ga malo što on kaže da valja ;)
Kaže "sve je to ok, super da se vježba, samo npr. tu ima puno skakutanja a netko tko npr. ima slabu mobilnost gležnjeva može fino da se ozlijedi. uvijek je pametno napraviti program sa educiranom osobom, prema individulnim sposobnostima."
On je štreber. Ne voli ni mrvicu ozljeđenog klijenta/icu.
Sasa joj sada je proradila baba u meni i ja bi se divila :D
Daj link :)
Inaće vježbam i danas me bole gluteusi za poluditi, ahhh slatka boli :D