U CC1 je danas (i sutra?) proslava rođendana, pa ima popusta svuda, npr. u Cicbanu na neke cipele 20%, a na neke 30%, tako da ako netko treba neka požuri.
Printable View
U CC1 je danas (i sutra?) proslava rođendana, pa ima popusta svuda, npr. u Cicbanu na neke cipele 20%, a na neke 30%, tako da ako netko treba neka požuri.
u dm-u do sutra akcija za 10 bodova dobijete tri kupona ...1 za 10% na pelene, 20% na djecju hranu i 30% na djecju kozmetiku i potrepstine....
Ja isprobala i funkcionira na vise artikala u jednoj kupnji i jos kombinirala s 15% iz bodovne knjizice. Tko ima bebicu, isplati se
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk
Samo u Farmacia ljekarnama (koliko sam snimila u odnosu na dm, muller, ...) vidim medexov apisirup je +50% gratis - 54 kn za puno veću bocu od drugih dućana gdje je cijena i viša.
M&S također ljubim zbog jako kvalitetnih bodija.
Muller od 22.10. do 4.11 20% popusta na igracke
Ideš,hvala,ko naručeno.
Bude li pred Bozic jos vecih snizenja na igracke u mulleru?
ne, to je to
Diners utorkom u Mulleru daje jos 10% posto pa tko ga ima, super
Cinestar slavi rođendan! Ulaznice po 12kn!
http://www.djecji-dogadjaji.com/vike...janja-cinestar
U Importane galeriji je neki novi dućan sa igračkama. Nalazi se u podrumu - i na izlogu piše -20% . Koliko sam vidjela ima Ledgića i Bria i svašta nešto. Do kada traje - ne znam
Jel ima kakva aktualna snizenja u ZG?
U solidumu rasprodaja orbico igracaka: fisher price, mattel... popusti 50%-70%. Isplati se pokupovati poklone za bing. Danas pocelo, traje do subote. Primaju samo gotovinu.
Danas vidjela legice na 30% u intersparu buzin. Ne puno.... uglavnom duplo, ali ima i nesto drugih...
Subota i nedjelja u Konzumu 30% na igracke, slikovnice i kreativu
Dm izbacuje i dalje postepeno proizvode alnature - bio brašna koja su bila 17 kn su 9 kn - pir, raž, heljda,..... ima još nekih sniženih proizvoda, doduše do isteka zaliha.
Thnx palci, bas moram po brasna, a ovo je mrak cijena za ta
ajd pitanje, kolko su ta brašna zaprav čista , mislim od glutena čista
Ej, to ti ne znam
Nemam alergicare pa se nisam raspitivala
Tijekom Interlibera, Školska knjiga u svojim dućanima ima do 60% popusta na njihova izdanja, npr. Larousse mala enciklopedija je 22,5 kn umjesto 45.
C&A -25& na sve, subota i nedjelja: https://www.facebook.com/17042536632...type=3&theater
Sutra je crni petak u Konzumu.
Legići , Frozen
http://katalozi.net/metro-akcija-2/m...d-akcija-15-11
Baš.
Ništa poštenog nema.
Od igračaka jedino neki bageri i kamioni za dečke.
i ja bila; koma
Ja sam bila jučer u Rijeci, ništa specijalno. Našla sam jedino mužu Pumin šorc za 30,00 kn, bit će mu dobar za košarku :mrgreen: Vidjela sam da je plišani furby snižen sa cca 650,00 na oko 200,00 kn (ne sjećam se točne cijene), pa kome nije skupo.....
Da li znate Metro akcija na igračke pogotovo lego me zanima da li ih bude još?Ovu nisam uspjela uloviti. :(
u Gloriji od sutra 72 kupona s 30% popusta, u subotu 40% na Amex :)
Algoritam u Avenue Mallu ima -30% na Brio igračke (nije neki izbor, ali nađe se)
Cure, vidim najavu za Westgate i sajam za bebe...pa me zanimaju vaša iskustva od prije, s takvim sajmovima- da li bi se dalo ubrati nekakav dobar popust za kolica?