nova21 :fige: da sutra obaviš sve i vratiš se doma puna pozitivne energije, i spremna za osvajanje brda!
Printable View
nova21 :fige: da sutra obaviš sve i vratiš se doma puna pozitivne energije, i spremna za osvajanje brda!
Ja bi trebala ići drugi tjedan gore,moram zvati 1 dc,to bu valjda u nedjelju a kak je u ponedjeljak praznik zvala bum u utorak da se naručim..ak sam dobro skužila dr mi je rekal da sljedeći ciklus očekujem postupak ,a kak moram donesti sve ono potvrđeno od bilježnika valjda je to to. Sretno nam svima na jesen.
lberc ak je nedjelja 1dc, pon praznik, a ti moras 3dc bit gore, samo dodjes u utorak, bez narucivanja. ali mislim da su ti oni tad na godisnjem.
Da na Go su dr.A do 26.08.a doktorica do 18.08.
kaj su na godišnjem već onaj tjedan od 5.8?
Iberc, pa da. milslim da do 18.8. nema ničega gore
hej cure kako ste mi? Ja evo plijem Lyndenette 20 i pri kraju sam s prvom kutijom pa nastavljam odmah s drugom- tko je ono napisao da pije isti tako kao ja i da mu je zadnja pilula oko 22.8.? Ja zadnju trebam popiti 22.8.pa čekati mengu i 1.dc nazvati pa krecemo u postupak!!
Kako ste mi vi? Odmaramo svi izgleda...
nova21 kako je prošlo? Jesi izvadila te hormone? s-gram?
Evomene da se javim. Ivadila krv, mm napravio spermiogram, nalazi će nam bit gotovi za cca 3 tjedna. U osijeku moramo oboje napravit HBsAG, anti HBs, anti HBc, anti HCV-EIA. antitreponemski test, anti HIV 1 i 2, krvnu grupu i rh fakrtor. Isto tako u os moram napravit HSG, ako je neko radio može mi malo reći kakva je pretraga tj jel šta boli.
Povečao mi je dozu siofora na 2x850. Dobili smo i onaj famozni papir što treba ovjerit kod bilježnika. Moram u 9 mj doći 3-5. dc sa svim nalazimapa ćemo se dogovorit za postupak. znima me ako je napiso dogovor za postupak onda bi u postupak mogla idući ciklus ili?
nova21 super da si sve obavila! za hsg ti ne znam, nama nije bio potreban, ali imas temu bas za hsg pa procitaj, ima puno iskustava.
na tvom mjestu bih u 9mj. dosla 3dc, ako imas sve nalaze dotad, mozda ces odmah i krenuti u postupak. sretno!
pa rekao je da dođem sa svim nalazima, znači ne prije al kao njemu bi odgovaralo tamo negdje u 9 mj
ni ne kazem da dodjes prije nego u 9mj, al nemoj 4 ili 5dc, da bi krenula u postupak taj mjesec moras doci 3dc. jel me kuzis? :-)
aha znači za postupak baš mora 3 dc. nisam to znala, hvala ti za info. znački ak bude sve ok može postupak počet i u 9 mj. tnx :lol:
;-) eto sporazumijele se mi konacno :-)
eh da, jesmo. samo nije ništa rekao dali mm mora samnom doći
nova21 mislim da ti ne treba TM na prvom pregledu
ne treba TM doci, tek ti treba kad treba dat uzorak.
Ja sam danas zvala,rekla mi sestra da su na godišnjem i da dođem u devetom mjesecu.
Noemi, to sam bila ja. Samo budući da sam prije tebe bila na pregledu, ja sam na malo drukčijem režimu. Prvu kutiju sam već popila, pauzirala tjedan dana, odradila M koja nije bila vrijedna spomena, sad sam na drugoj kutiji, a morat ću započeti i treću da bi mi zadnja pilula bila 23.8. Iskreno se nadam da će pilule odraditi svoje glede regulacije ciklusa, jer zadnja dva ciklusa nisam mogla u postupak zbog hormona. I na druge ih načine pokušavam uravnotežiti - sunce, more i mozak na pašu - maksimalno punjenje baterija.
S obzirom na to koliko nas s nestrpljenjem čeka 9. mjesec, izgleda da će na brdu biti fest gužva. Ali sigurna sam da to nikom ne bi bio problem kad bi samo 9 mjeseci nakon toga ista takva gužva bila i u rodilištu.
Drage moje, uživajte u odmoru, a u rujnu sve skupa u nove pobjede.
Nova21, hsg ti radi Matkovic -najbolje da zvrcnes tamo njegovu sestru i dogovoris sve ovisno o godišnjem .Ovi nalazi hormona taman će ti biti kad se nas dr vrati s godišnjeg -ja krecem u postupak zadnji tjedan u 8.mj. A ovo za HIV i ostale pretrage idi sto prije na transfuziju u KBO jer isto zbog godišnjih da ti se ne zavuku rezultati kad izvadite krv.. Htjela sam ti jos reci da hsg boli ako su ti zavepljeni jajovodi-u suprotnom ne boli samo je neugodno.A tko ti je gin u Os?
Jej Ajvi draga!
Držim fige da ti se do tog 23.8.hormoni urazume(sunce im njihovo!!) pa da skupa krenemo u nove pobjede! Ja ne mogu dočekati -iako nikad nisam išla na živo na punkciju ma i to jedva čekam!!!
Draga,a kad bi ti sad trebao biti 1.dc? koji datum?
Vjerojatno oko 26. Tako je nekako bilo nakon 1. kutije - M došla 3. dan nakon zadnje pilule. U svakom slučaju računam da sam gore tokom zadnjeg tjedna kolovoza.
Noemi koliko se plaća kod matkovića hsg ako si bila pa možda znaš. Ja sam mislila odratit u kbc-u. Nisam ja iz osijeka pa idem kod hauzerice u dardi kod ginekologa.
Znam da nije baš tema,ali ne znam gdje bi pitala, da li netko zna koliko se čekaju rezultati probir testa na vv?
Mislim da je oko1000kn kod njega ali nemoj me uzimati za riječ,ja nisam bila jer sam išla na laparoskopiju i zacepljena mi oba jajovoda bez mogućnosti odcepljivanja..:(
Ali te molim nemoj ići u KBO jer su toliko odvratni,neprofesionalni i totalno kao da u mesnicu ulazis a ne na odjel humane reprodukcije,mislim da su u Ravlicu toliko divni da se ovo sa klaonicom može usporediti sta rade u toj bolnici..meni nitko od dr koji su me operirali nije ponudio da mi izvade jajovode,već me "procackao"da se kaze da je operirao i zatvorio :/ tako da moji jajovodi sad samo mogu smetati... al sam te ugnjavila ...
a kad je tebi 1.dan ciklusa?
Ajvi onda smo sigurno zajedno u postupku :)))
Uspješnom, naravno
e cure da vas pitam nešto!
meni je dr.A.rekao (ako sam dobro shvatila )da zadnju pilulu popijem 22.8. ali sad gledam da će mi u tom drugom blisteru ostati jos 3pilule?? Jer pijem evo drugu kutiju kako je rekao bez pauze između .Pa sad ne kužim jel to sta može poremetiti??nemam pojma ,mislim jel se ne bi trebale do kraja popiti??
Ne brini pijes tako kako ti je dr.rekao.Ti pijes skoro dvije kutije kontracepcije jer ti dr.uz pomoc tableta pomice prvi dan ciklusa s obzirom da su sada godisnji.Tebi ce prvi dan ciklusa biti taman kad on pocne raditi.:)
Ja se sa ovim ne bih složila.Nova21 preporučam ti da odeš kod dr.Popovića u KBO on će ti to sve odraditi bez plaćanja i ikakvih peripetija.Ja sam to prošla kod njega i sve je bilo ok (kompletan pregled hsg.laparaskopiju...)sestre na odjelu su bile vrlo ljubazne i nemam prigovora za nikoga. Zašto bi to plačala kad to sve možeš dobiti besplatno.
Nina 30 ,koja je vaša dijagnoza?Ti si bila kod Popovića u Os? Kad si u postupku na našem brdu?
hej draga hvala ti ,smirila si me malo...:)
Zato smo tu,ne brini :)
Kod matkovića je 1200 kn, ići ću u vinkovce pošto u osijeku ne rade hsg
Nova21, pa jel nije Nina rekla da u Os u bolnici rade hsg? ja stvarno ne znam jer sam ja umjesto toga išla odmah na laparoskopiju..
Jel se dugo čeka u Vinkovcima gdje ćeš se naručiti ?
e cure,tko sve ide od vas u postupak od zadnjeg tjedna u kolovozu čim se dr vrati? Ja ću biti sigurno raspoložena za kavice i druskanje :) jer ću biti sama u Zg bez mm. Ako je neka od vas za kafenisanja :))
ne rrade, zvala sam, popovića, i bolnice našice i vukovar i nitko znači ne radi, najbliža mi je bolnica u vinkovcima, neznam koliko se čeka ali mislim da se ne čeka dugo