Bravo Željkaaaa! Jupiiiiii! da ima nade, beta je beta i uskoro beturinaaaa!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Printable View
Bravo Željkaaaa! Jupiiiiii! da ima nade, beta je beta i uskoro beturinaaaa!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Hvala cure!
Zvala sam dr i kaze da je mala ali da je sve u svemu ok ako ce se duplat. Moram vadit opet sutra ujutro- tad su mi i preporucili da je 1x vadim al ja pozurila. i rekla mi je da vise lezim ovih dana
Ajme nadam se da ce se duplatttttttt!
Zeljka:klap: sad samo polako...ma duplati če se ona viditi češ....samo polako draga moja :zaljubljen:
Corina cestitam na beti...meni je 14dnt bila 1109 i duplici su...mislim da je to i kod tebe... :)
željka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit ce to super beta
cure jedva cekam da se i ja ukljucim u ovaj topic, citam vas i bas vam je zabavno...
puse svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine
:-D:-D:-D beta dobijena 1458.0 presrecna sam svima hvala na podrsci i svima zelim istu srecu ko nije doziveo nezna kakav je osecaj volim vas
Cresna cestitam!
Cure hvala na podrsci! kiss:
e,cure čestitam i ovdje:-D
i za evidenciju na ovoj temi, ranih simptoma = 0
željka :fige: za duplanje!!!! Čestitam!!!
cresna,čestitam,super beta!
željka,samo nek se pravilno dupla!
Cresna čestitaaaam! Željka, danas za duplu betu! :-D
hvala svima zeljka srecno sa betom pozdravcic veliki u petak idem na UZV pisem stom dogem ljubim vas sve :heart::sing::bye:
O ima i tu skrivenih trudnica, pa čestitam cresna!
Evo me s novim rezultatom, 16dpt 53.6. :(
Doktorica kaze da je opet jako mala ali se poduplala....i opet nista neznam na cemu sam :cupakosu:
Moram ponovno vadit u petak. Ajme izludit cu ali da budem iskrena ovo mi ne mirisi na dobro! Premala mi je,citala sam forume i neznam da sam nijednu trudnocu vidjela da je uspjela iz takve bete, bojim se samo da ne bude vanmatericna i da mi nesto ne odstrane jer nemam za sad nikakvih problema ni dijagnoza.. uffff
zejlka drzim srecu za petak da sve preokrene stvar na bolje:fige:
cresna za betu, zelji navijamo da postan napokon beta brojček kako spada i da bude dalje sve ok!
Cresna bravooo :klap:
Zeljka84~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu, za lijepu betu
Cresna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak i UZV
corina kad ides na UZV i koi ti je danas dan od transfera
Cresna danas 16dpt beta 2734.0
U petak idem na prvi uzv onda sam 5+3 :)
cresna~~~~~~~~~~~~za uzv!
zeljka84 držim fige za betu!
Cure evo jedno jutarnje pitanje!:-)Meni je ovo drugi pokušaj pa nemrem baš uspoređivat...ali danas mi je 8.dan nakon feta i od jučer imam takve grčeve i bolove u jajniku kao da imam mengu ali na svu sreču gačice čiste.Samo ih mjenjam svako malo jer su vlažne pa me zanima jel to ok?Pijem estrofem stavljam utriče sve po propisu:-D.Nije mi tak bilo prošli put pa sad neznam! Cure sretno s betama a trudnicama čestitke!:-)
valiana , mislim da je to sve ok odnosno da je došlo do implantacije,mene je isto počelo bolit oko 7-8 dnt tako da :fige: da je to to!!!!!!!!!!sigurno će ti se javit još netko sa većim iskustvom.
valiana evo i ja se priključujem mišljenju željkice, i mene je boljelo od 6dnt. Nadam se da ćeš potvrditi našu teoriju :yes:
corinaII, cresna sretno sutra na uzv! (ima nas više :-), nek je sretan petak)
željka84 :fige: da te beta iznenadi i digne se u nebesa!
Svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A kaj bi ja bez vas!Sad mi je lakše...pogotovo kaj vidim kakav je vaš ishod !:-D
samo ti nas prati i kreni našim stopama!
Nadam se da i hoću!:-)Da nema vas već bih izludila:lol:!
valiana evo i mene iscedak je normalni to tako treba ,sto se tice bolova isto od pocetka pa sve do danas bolovi u jajnicima i osecaj kako da cu svaki cas procuriti,drzimo ti srecu do bete,a svi koji nam je petak srecan dan srecno i pisite ishode ja nemogu docekat da vidim sta se desava plasim se vise nego sto sam srecna jos nemogu da se opustim :lol:
valiana, ženo, danas ti je 7.dan:-)
Ha ha a dobro Mare41 ja malo pogurala:lol:ha ha .A čekam 25.5 tad je beta!
samo vas čitam i divim se strpljenju :lol: ....
ja sam u pon imala transfer...i ludim već :psiholog: .....treba doćekati 24.05
valiana, i ja sam imala tak neke grceve tjedan nakon transfera, mislim da je sve ok.
a sto se tice mijenjanja gacica svako malo, pa i to je ok, mislim da je cak i pozeljno :lol:
zeka, neke curke stavljaju dnevne uloske pa nemaju potrebu precesto mijenjati gacice. Ja ne volim uloske pa kad sam kuci mijenjam gacice, al ako moram otici negdje van stana onda ih ipak stavim jer bas u tom trenu mi pljasne ona lokvica od utrica pa mi je neki glupi osjecaj u gacama.
orhideja drzim ti palceve do bete bez nervozei vise uzivanja po krevetu,naravno tu smo mi da ti nebude bas dosadno
valiana mene je isto 7dnt zaboljelo u jajnicima i doktor je rekao da je to dobar znak i bio je, dečko će evo 4 god., ja sam mislila da će mi sada biti lakše čekati betu, ali koma mi je kao i prvi put (samo kaj me ovaj put ništa nije zaboljelo 7 dan) sutra ćemo vidjeti
svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu