Ajme, ja isključivo kraul plivam, ali imam neki svoj stil, sigurno nije standardan iz škole plivanja.:lool:.
Ali meni bitno da je dosta brz.
Printable View
Ajme, ja isključivo kraul plivam, ali imam neki svoj stil, sigurno nije standardan iz škole plivanja.:lool:.
Ali meni bitno da je dosta brz.
Sto se tehnika tice, ja trcim tako da mi noge lete u stranu (kad sprintam) i iz djetinjstva se sjecam da su me klinci stalno zafrkavali i smijali mi se. Al, bila sam najbrza, pa bih ih opalila nogom i zbrisala :mrgreen:
Rahela, identicno trci moja kcer.
Njoj jos uz to i ruke lete na sve strane.
Jel i nju zafrkavaju?
Ono, kad joggiram ne kuzi se bas, ali sprint, noge na sve strane. Ali sam cak isla i na nekakvo natjecanje bas iz sprinta. Nisam doduse tamo bas rasturila, ali u razredu i klinci iz kvarta me nisu nikad prestigli
vjerovale ili ne, eto mene opet :mrgreen:
upisala se u fitness centar (ne mogu ja to doma disciplinirano), valjda jedini luđak koji se upisuje u 7. mjesecu, ali imam volje popraviti stvari do godišnjeg!
Ni ja ne znam plivati posteno a nisam ni zaplivala vec godinama kako spada zbog klinaca. Zato obozavam gledati mm-a kad pliva, on je bio dugoprugas.
Rahela, super ti ide, bas te briga kako izgleda drugima dok trcis.
Spajka, bravo!!!
Jucer ktb ljestve, jutros trcanje.
Mala mi ima neku temperaturu pa sam ostala doma.
ajme što ste aktivne ujutro :mrgreen:
flopica, pa bilo što od metashreda :lol:
npr. ovo je meni odlično
https://rutube.ru/video/46d3ea021468...r&pl_id=814566
krivo ste me skontale, nisam sinoć vježbala, meni ova vrućina iscrpi svu energiju...
zato sam jutros s Anjom onaj gymnastics Strength 2
https://rutube.ru/video/95969fc23cb4...r&pl_id=814566
nije žestok tempo ali je bome teško, i ovim vježbačima je trebalo malo-malo pauza
sviđaju mi se njezini treninzi, puno su mi zanimljiviji od Bobovih,
mislim da ću sad do GO nastaviti Black fire ali ću svakako uzeti njezina 2 workouta tjedno, 2 bobova i koji pilates i voila :uteg:
Angie75, što si upisala?
Pa da, ja kad probam kraul "po školski" (a kći mi je trenirala plivanje pa zna što je to), duplo sam sporija. Uhvatila sam s godinama taj neki svoj grif i tako pičim..a što nije by the book, ko ga šiša..Meni noge ne rade stalno, nego se "odgurujem" nogama na svaki drugi zaveslaj. Prvi zaveslaj skupljam noge, drugi se odgurujem, tako nekako.
A rad rukama je prilično pravilan.
Fopi, super za nove utege. Probaj nesto od metashreda, super je!
Angie. bravo za povratak!
Willow ma u tebe sam se I uzdala, ako ću pošteno!:lol: :kiss:
onda ću baš to predvečer, jedva čekam da vidim kako mi ide!
Angie genijalno!
ola zene
bravo za trkacice, ne mogu ni zamisliti trcanje, jedva sam se jutros do posla dovukla i zarekla da ne izlazim iz zgrade
willow, bas o toj klupici sam i razmisljala, jos je drzimo u kupatilu i cini se dosta stabilna
ja sam jucer pod klimom odradila piramidu
nije se toliko cijedilo s mene, i do manje skakanja, i do klime je
jos extreme circuit veceras i stretch sutra
plivam svasta, sad kad pomislim uglavnom do dubine plivam kraul, a tamo i natrag prsno :)
volim i ledjno, jedino delfin nikad nisam ni pokusavala
i ja disem kako je rahela opisala, udah na desnu ruku, izdisanje na x zaveslaja, glava miruje, pa onda opet udah
dugo godina sam svojski mahala glavom lijevo desno i nisam je uranjala :)
ovdje http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Kajzer...za/BIO-TRENING
ima različitih treninga, dosad sam išla na TRX
prvi put sam se dohvatila tih girja i kettlebellova što ste ih spominjale!
prezadovoljna sam, ponajviše time što sam se napokon trgnula.
flopica, nisam ti ja nikakav ekspert, moji su utezi još lakši od tvojih :lol:
ali sam oduševljena njima jer su od neoprena
Angie, super ovo izgleda :)
Angie, bravoooo!
Rahela, zezaju je stalno. Ali je najbrza u razredu :-)
Ona kaze da drugacije ne moze.
Willow ja kad ukucam bob harper black fire izbacuje mi samo vjezbe s nekom zenom. Jel to ok?
je je OK je vjezbati i sa zenom :lol:
Sani, nije, ima 8 s Bobom i 4 workouta s Anjom
možeš ići na
https://rutube.ru/video/f9e2e8b200d1...r&pl_id=814566
pa desno vuci prema gore
ili
https://rutube.ru/video/person/814566/
pa utipkaš u desnu tražilicu samo: BF
i tu vidiš sve workoute (osim jednog ali to ću ti objasniti kasnije :lol:)
Hvala ti Willow :-*
Spajka :lol:
angie, lijepo te vidjeti opet, dobrodošla!
svako vrijeme je dobro vrijeme za opet početi :D
Angie, welcome back!
Sani, utjesit cu je prvi put kad je vidim, samo joj spomeni da nije jedina
Spajka :lool:
Rahela, dogovoreno :-)
Prijavljujem the warrior :-D
Suza iz oka, znoj s nosa...predobro! Odusevljena sam s ovim workoutom. Trebala sam danas agility ali kako prosli tjedan nisam radila po rasporedu rekoh da probam ovo.
I nisam pogrijesila.
Dalje cu po tablici, ali zbog ovog je vrijedilo napraviti iznimku ;-)
angie dobrodosla nazad, ostani s nama :)
Odradila Tatin butt challenge day 2
Popodne cu jos girju
ja se danas častim...sad pod pauzom bila u polleo sportu, kupila novi whey i nove rukavice za vježbanje. jer od onog znoja girja bi mi uskoro mogla odletiti iz ruke. a sad uplatila i pretplatu na zuzku!! ima super programa za vježbanje po svukuda ali izgubim previše vremena guglajući i dok se odlučim ode mi pol vremena za vježbanje koje je ionako ograničeno. tako da mislim da za ovo ljetno vrijeme njezini workouti su odlični. pa koliko ide ide, kad mi dosadi prekinut ću i gotovo.
tang, jesi vidila ovaj novi summer sherd? :drama: jedva cekam da ga napravim sutra!
uletila tigric: jeeej, i ti si se preplatila!!
sani :-D
odličan je P90x3 i meni je zapravo otkrio kako mi tijelu najviše odgovara takvo kombiniranje - utezi - cardio - pilates/joga
a ne samo guslanje po jedno te istom (čitaj callanetics :mrgreen: iako mi i on odlično odgovara) :-P
tigrić, super, sad i ti možeš trat po summer shredovima, sigurna sam da će ti se svidit
mb, bacila sam pogled, ali pojma nemam kad ću ga radit, mislim da ćemo danas popodne na more i ostat tamo do mraka.
sviđa mi se ovo kako nema ponavljanja i ovaj novi princip s 3 dijela: lower, pa cardio, pa upper i abs, ustvari ne volim one workoute koji imaju 2-3 vježbe i milijun rundi
tigric, neka si se pocastila. :-)
Ja sam ostala bez wheya tako da cu morati do pollea ovih dana.
Willow, sve vise mi se svidja. Prvo sam sa sjetom gledala kako to nije Shaun jer sam ipak tri mjeseca vjezbala focus ali sad mi je taman sjelo :-D
A Tony mi je zabavan. Jest da puno prica, ali simpa mi je.
O la al ste se raspisale tko bi to pohvatao flopi super za utege, Angie welcome back super mi se čini pristup u tom tvom centru onako cjelovit, a koji program vježbaš?
bravo za sve odvježbano, otrčano planirano i vama na moru zavidim :heart:
tigrić super za whey i pretplatu, Sani bravo!
ja sam malo guglala trailove kad ajme naletim na onaj od MB Ultra trail Dalmatia zarekla sam se da ću ga jednom otrčat (onaj od 20 km Dugi Rat), pa to je ljepota samo takva, srce da iskoči.
Jajedva čekam od sutra zahlađenje jer mi herz ne bi izdržao sutrašnji fartlek :-)
speed1 i jos ziva :storma:
Pozdrav cure. Eto mene ni vrit ni mimo opet. Dg.autoimuna bolest stitnjace(hashimoto) ali bez utjecaja na hormone. Znaci i bez terapije samo pratiti. Vravam se treninzima samo da vjestica dode, trebala je jucer, tak da opet nekaj ne smrdam:)
Bravo za treninge!
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris pa to je dobro ili?
Spajka :klap:
Lili, taj trail mi super izgleda :mrgreen:
Aaaaaa, zuzka pretplatnici pomagajte!!!! Radila sam summer shred #15.taj video je beprestano zastajkivao, pa ubrza, pa glas ne prati nju nego ide brze...poludila sam!!! Nije do interneta jer imam flat, i nista se tamo ne ucitava nego samo da prostite sere. Prvi wo nakon pretplate i razocaranje totalno. Recite mi da to inace nije slucaj!?!?
Ja sam ga odradila nekako (izuzev handstand push upsa) ali totalno dekoncentrirano i bas sam nezadovoljna.
Angie, super za povratak!!
I moj mali sasavo trci... lupa se nogama u guzu :D al bas volinl trcat i stalno bi se s nekim trkao... pod uvjetom da je taj neko sporiji od njega.
Ja danas odradila Denise Austine 1st & 2nd trimester toning. Od iduceg tjedna, kad opet budem nju radila, prelazim na 3rd trimester toning :)
More eskiviram zadnjih tjedan dana - totalno sam umorna poslije posla za ic ikud dalje od parkica ispred kuce, a i to ne izlazimo prije sedam.
Lili, trailovi zvuce super! Meni se cini da bi ti ovaj 20-km mogla vec sada!
Tigric, meni se to ne dogadja, bas mi je zao da ti je pokvarilo gust prvog summer shreda
Jutro
Sinoc sam zaspala rano, pa se jutros i probudila rano, tako da sam vec u 5.30 bila na cesti.
Otrcala 3,6km pace 6,44
jutro, a ja s utezima ;)
https://rutube.ru/video/81b15aa7df06...r&pl_id=814566
dobar workout, vjeroajtno i ubitačan ako radiš s utezima s kojima on preporuča raditi :lol: