Led lampice za bor. One što mi se svidjaju su oko 150 kn, pa sam mislila da li ima negdje na popustu. :mrgreen:
Printable View
Tisak Media centri imaju popuste na igracke,slikovnice i djecje knjige 30%.
Tako je knjiga Star Wars sad jeftinija nego sto sam je platila na Interliberu:-/
Kakva je to knjiga? I koja cijena sad? Tražim nešto za nećaka 9.g koji isto voli SW..
E hvala Sony i Boxica puunoo
Ako nekome štogod znači, Story opet ima kupone za popuste u Avenue Mallu :-)
Jel ce biti po centrima kakav popust na igracke povodom nikole
ima li negdje shopkinsa na snizenju? nekak se nadam da ima.....
Kućica na drvetu (City Centar One) - danas od 17 do 21 h - 25% na sve
U "Tvornici" danas i sutra rasprodaja cipela Shobedo.
10-19h
odlično hvala a konzum
nemajka! nemajka! nemajka!
kokoš krivo pročitala da je popust u tisku do 8.12 i danas ušetala, a ono šipak.
a taman sam nju jučer natjerala da napiše pismo djedu mrazu.
hoće li biti još nekih popusta na igračke?
ma bit će toga još, kaj se toga tiče deda mraz dolazi zek za novu godinu, a ponekad zna i okasnit pa doći i kasnije
usput dobila ja mejl da će bit predblagdanska žuta srijeda iduću srijedu 16.12. u city centrima
nismo još poslalae, tek je napisano.
u načelu je bila jako skromna. obične olovke, neke gorjuss kemijske (moram provjeriti mogu li se mijenjati patrone), čokoladu i onda da zabiberi http://tisakmedia.hr/Artikl/Djecji-k...Y0LHByXDMzNzQw
300 kn u tisku, valjda je i drugdje toliko.
Ovoga ima i u Mülleru, ali ne znam cijenu. Trebalo bi pogledati hoće li biti još neki popust na igračke. Utorkom je na Diners 10%.
I moja je zaželjela naučiti šivati pa je baka kupila Kleinovu dječju mašinu. Bila je na popustu i još smo ubole 20% na igračke i 10% na Diners pa je ispala neka normalnija cijena. Inače je isto oko 300 kn.
Ako se sjetim, pogledam kad odem u Müller.
Ima i u Intersparu. Ne znam cijenu.
hvala, cure.
cowgirl, ajde ako naletis do muller a, pogledaj cijenu, molim te
Ne nego ponekad dobim uz oodosta glupih mejla i smS iponeku koju mogu iskoristit da uštedim
Došla i do info za moj ivkovićev sok od jabuke od sutrau bili ušteda samo 20 knpo kartonu, ali molim nakon kajja obavimkupnju
U wg se zatvara crocs dućan... sve na 50%. Ima kroksica za klince. Ima nešto i buca i gumenjača. Ima i za mamice i tatice...
što gdje????
ivkovićev sok??? U Billi valjda sam tak trebala napisat, teško mi pisat na mobtel, proguta mi pol slova, a napiše kaj se sjeti
Moja princeza je poželjela Elzu iz Snježnog kraljevstva. Znam da ih ima po svuda, al cijena je i za lutku i onu veličine Barbie 200-300 kn. Ima li gdje kakav popust za igračke?
Eh, ludače, bilo je oko Sv. Nikole u Kauflandu ta kao Barbie za 120 kn. :(
A ja se mislila izvući s puzzlama, majicama, ruksakom (naravno, sve iz Snježnog)...:lol:
Sniženje do 60% u Marks i Spenceru. Sve je na 50% i 60%.
Jučer je počelo, danas je već puno manji izbor brojeva.