Evo vratili se s UZV sve je uredu beba lijepo napreduje, mjere odgovaraju tjednima trudnoće, teški smo 800g, nismo se baš lijepo namjestili za slikanje ali nema veze, glavno da je njemu dobro unutra:-)
Printable View
Evo vratili se s UZV sve je uredu beba lijepo napreduje, mjere odgovaraju tjednima trudnoće, teški smo 800g, nismo se baš lijepo namjestili za slikanje ali nema veze, glavno da je njemu dobro unutra:-)
Mali Mimi lijepo mali djecak napreduje! Brzo cete i vi odbrojavati zadnje dane :-)
Jel to prva sluzbena procjena tezine!?
Hope31 :klap:
Sad polako do najljepseg susreta, a onda uzivancija...
Hope,Mali Mimi- super da je sve ok,samo nek bebice rastu:-)
Kisss
Maca p. je prva procjena težine...
Svim trudnicama:-*
MM, ma super vijesti! vidiš da su bapske priče samo bapske!
hvala vam cure,pusa:)nadam se da ce sve bit ok iako se malac opasno zuri van,samo nek se strpi jos bar 2 tj i onda se mozemo maziti..
svima punoooo~~~~~~~ za sto god treba
Rodila je naša Gabi25!
Mama i curka su dobro, pa vas pozivam da joj čestitamo: http://forum.roda.hr/threads/80352-G...25#post2417625
Mali Mimi super vijesti! Uživajte dalje!
Ja sam danas u komi. Probudila sam se temperaturom, sve me boli, ne mogu se maknuti iz kreveta. Ne bih htjela nešto popiti, ali ako temp još poraste uzet ću Lupocet.
Svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma , toplog čaja i vitamina i popij lupocet bit će ti lakše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da šta prije ozdraviš!
Hvala ti željkica. Sve mogu podnijeti ali glavobolje su mi koma. Uspjela sam zgurati nešto hrane u sebe. Bit će bolje sutra, nadam se :-)
stigla mini Gabi, cestitam i ovdje!
muma puno čajeka i vitamina i da čim prije budeš bolje!
puse!
muma da bude bolje
ovo vrijeme je krivo, jako je zahladnilo
muma~~~~~~ da sto prije ozdravis,samo caja i sirupa i bit ce ok
Ja maloprije na wc kad na dnevnom ulošku krvi. Ajme ko će dočekati jutro :( :(
Pa zar mi to treba nakon svega.
corina,odi na hitnu..
Nema ginekologa na hitnoj u mom mistu
Ima ali samo priko dana
Corinna ako već nemaš izbora do jutra, onda u horizontalu i miruj. Ne paničari, ima ovdje puno takvih priča koje su dobro završile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Mene ništa ne boli, nije skroz svježe krv kao stara smeđkasta je.
Corina,onda poslusaj Bluebellu..samo lezi i probaj odspavat do jutra pa kod gina..
Bit ce ok sve
Uf hoću drage moje mirujem do ujutro, odma u 7.30 sam kod svog ginekologa pa ćemo viditi dalje.
Pa u k..... zar ništa ne može kod mene biti mirno i normalno :(
ako stavljaš utrogestane probaj ih popiti, smirit će te i uspavati...
ja sam doktoru upala u ordinaciju toliko krvava da mi se nije vidjela boja donjeg rublja, a uložak je bio cijeli crven... ali malo :heart: je i dalje kucalo....
drži se do sutra.. i javi nam novosti... :love2:
A baš i ja razmišljam popiti utrogestane tako da će me uspavati .., da mogu izdržati do ujutro
Hvala drage moje....
Corinal vjerujem da si već kod dr. Držim :fige: da je prestalo krvarenje i da se mali borac neda! Javi se kad dođeš od dr... Sretno
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja se često pitam zašto nakon svega što prođemo, moramo prolaziti još i takve stvari, koma :-(
ja sam već dva put sanjala da sam prokrvarila, i onda se probudim i trčim na wc gledati jel stvarno ili sam sanjala
a uopće u glavi nemam neke crne scenarije, totalno sam smirena i uvjerena da je sve ok..ne znam otkud mi to
corina draga ~~~~~~~~ da je sve ok
corina draga, ja ću ti samo reći da sam sa 7+5 TT imala poplavu, kravrenje užas - niz noge mi curilo, kad na hitnoj oba srca kucaju, i to krvaruckanje trajalo do punih 15 TT!!! I dr.-i nikad sa sigurnošću nisu rekli jel to hematom ili pak nešto drugo, ali bitno da su bebe bile ok :-)!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je i kod tebe sve ok, a vjerujem da je!!!
Evo mene od doktora. Došla sam u 7.30 i bila prva na redu. Imamo srce malo, ajme rasplakala sam se kad sam čula kako kuca.
Kaze Dr. Da ne zna otkud krv ali da je sve u redu samo je stara smeđa. Pojačao mi je utrogestane svakih 6sati po dva.
Dali je netko imao takvu povećanu dozu. Do sad sam koristila svakih 8sati po dva.
corina, naravno da je sve ok, puno nas je imalo krvarenja, je, cula sam da je neko imao toliko utrica, to ne smeta
Bravo Corina za malo :heart:
corina super da je sve ok,samo slusaj dr:)bit ce sve ok