mm i ja smo u stvari dosta slični - i naizgled i ispod površine. tako da smo svi četvero opet dosta slični međusobno. osim što Vid voli pospremati :mrgreen: .
Printable View
mm i ja smo u stvari dosta slični - i naizgled i ispod površine. tako da smo svi četvero opet dosta slični međusobno. osim što Vid voli pospremati :mrgreen: .
Fitzički, jedni kažu: isti tata samo s maminim očima, drugi kažu: ista mama s tatinom rupicom na licu :) Temperament mu je, čini se, moj, što bi značilo da je prilično ekstrovertiran, veseo, živahan, bori se žučno za ono što želi, VELIKA je maza i jaaako voli maziti sve oko sebe, spavalica je... Možda se promijeni pa kad odraste, bude isti MM, mislim da sada sliči toliko meni i iz razloga što je stalno sa mnom pa "kopira" moje ponašanje. Za sada imam osjećaj da se totalno kužimo i često smo si kompići u igri i zezanciji :D
moje zlato isti svoj caca, i fizicki i karakterno... iako mi mm pokusava uvaljati tezu da je Fran prgav na mamu, sve vise i vise se vidi da nije prgav, vec uvredljiv na taju
Jedino sto je visok i krupan na mene (ajde i moji geni kameni izbili), ima velike sake i stopala.. pa se mm sali da smo ovim vjestim krizanjem popravili visinu njegovoj familiji...
Ono sto me cudi jest da Fran od rodjenja ima neke geste mm-ove, iako je jos bio premali da vidi i iskopira njegove mote (npr ima neki pokret rukicom preko glave pa se ceska po celu - identicno to radi i mm)
Kažu izrezani tata, mada ponekad vidim da liči i na mene. Kad je ozbiljna isti tata, ali kad se smije ista mama :lol:
Mislim da je pravi mix nas dvoje, ne bi se izgubila.
A što se karaktera tiče... tvrdoglava je kao i njen otac :P
za D kazu da je ista baba Rosa…to je moja prabaka s mamine strane, feministica (do kraja zivota njena je uvijek bila zadnja I pssst. imala je pusku ispod kreveta jer nikad ne znas…) sinjske zagore koja je zbog ljubavi pobjegla iz bogate kuce u selendru I napustila fin zivot, I bila je seoska babica …kazu da iz D ociju tri vraga vire I da je ista ona ;) sto zamisli, to napravi…
a izgledno…nekako je pola moja pola MM-ova, mada nam sve vise ljudi kazu da smo poceli liciti kao brat I sestra (nakon toliko godina nije ni cudo)
Moj Daniel pokupio je likom od svih po nešto, ali s tatine strane. Obrve dede Jože, noge i hod bake Bože, tvrdoglavost kao dedek...
A Andrea je više na moje....
tak i kikica zove mog tatu, iako je umro prije nego se rodila... deda joža... :cry:Citiraj:
Samoborka prvotno napisa
ja sam slična svom tati, a ona meni... ;)
he he Dorek je izgledom slična meni, ima tatinu boju očiju a karakter je pobrala od oboje (tzv. dijete miješanih duhova). E sad kažu nam bake da smo i mm i ja bili živa srebra kad smo bili mali, a možete si sad to zamisliti na kvadrat.
Opisom bi bilo: sva je :evil: :love:
To što u njima ponekad prepoznajemo sebe pomaže nam da ih razumijemo i prihvatimo takvi kakvi jesu. Matej je jako živo dijete, no u trenutcima kad mi je jako teško s njim točno osjećam što ga muči i što mu nedostaje jer sam se u njegovoj dobi i sama identično ponašala. To prepoznavanje osjećaja pomaže mi da mu kažem kad krene, npr. divljati iz dosade: M, ako ti je sada dosadno ili hoćeš da odemo odavde, to mi reci, a nemoj (npr. lupati nogom tatu iz čista mira.... )Par puta je upalilo, dokad će - ne znam... On pati bez društva vršnjaka, u ovom vrućem gradu, a ne možemo na otok jer sam u 9. mjesecu. I u toj čežnji za drugom djecom prepoznajem sebe, a osobito u reakcijama na isti problem.
Upisali smo ga prije 2 dana u jutarnju igraonicu - vraća mi se preporođen, nasmijan, pun dojmova... Isti je takav bio prošli tjedan kad smo otišli didu i nani na otok 2 dana, što me je utješilo jer sam vidjela da nije problem u njemu, nego u trenutnoj situaciji u kojoj smo...
Kod nas je potpuno isto i MM ima svog mini me i svi se smiju kad nas sretnu.Citiraj:
Njojza prvotno napisa
Kad sam ga rodila, nakon samo 3 sata, ležimo mi tako jedno do drugog, on me drži za prst, a ja mislim kako sam ga cijelo vrijeme osjećala u stomku kao svoje dijete, a sad imam malog MMa.
MMove slike iz djetinjstva mogu potpuno proći kao Nikijeve.
Obojica jako sliče na mog svekra - Nikijevog imenjaka.
Meni je to predivno.