jupiiiiiiii :D
cestitke cestitke cestitke
mogu mislit koliko je presretna (i beba i majka) ;)
Printable View
jupiiiiiiii :D
cestitke cestitke cestitke
mogu mislit koliko je presretna (i beba i majka) ;)
Uvijek kad čujem ovako nešto sjetim se dana kad sam prvi puta vidjela mog M. I znam kako će ta mama i ta beba biti sretni. :heart:
petar je upravo došao u mamino naručje!!! :D :D :heart:
:heart: :angel:
:heart: :heart:
:heart:
....ahhh...sjecanja...- i Karlo je došao isto tako jednog petka u moje naručje.Evo srceka za oba dvojicu: :heart: :heart: 8)
Ajme... Super... Koja sreća za cijelu malu novu obitelj :heart: !
:heart: :love:
puno pusica predivnoj novoj obitelji i mami da uživa u svakom trenu majčinstva...maleni je predivan...čupav, crn...preprepredivan :heart:
cestitke od :heart:
:D :love:
dobar dan svima! evo uspjela sam se ponovo registrirati pa da vam se zahvalim na svim čestitkama i mojoj prijateljici Sorci naravno, što je otvorila topic!
mi smo dobro, Petar je jedan predobar anđeo, samo papa i spava, malo bi se mazio, već se smješka (ili su to grimase!) i zaljubljena sam kao nikada u životu..!
hvala još jednom na čestitkama i molim vas da mi date adresu školice, nemam je više jer mi je čišćen kompjuter.
Hvala!
Poslano :love:Citiraj:
Anana1 prvotno napisa
Napiši nam malo više na forumu školice.
Čestitam na Petru!!! :love: I napiši nam i tu malo više!!!! :)
PS
A kakav je to forum školica? :?
Anana1,
Još jednom ti upućujem iskrene čestitke! :D
čestitam malom mišu i njegovim roditeljima! :)
iskrene čestitke i od nas :love:
:lol:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
krepat ću; već bi se mamasanka utrpala :mrgreen:
aaahahahahahaaa :lol:
:mrgreen: ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! samo bih čituckala...Citiraj:
andrea prvotno napisa
da, da moš mislit :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Mamma san, to je forum Škole za posvojitelje i Kluba za posvojitelje, a mnoge forumašice s Rode su polaznice škole i članice kluba. Nadam se da nisam uzurpirala ovaj forum, htjela sam samo da cure navrate tamo, jer je jedna naša članica isto tako ovih dana dobila sina.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
čestitke :D
Zdenka, hvala na objašnjenju :love: krpala sam od znatiželje! :mrgreen:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Mamma, predložit ću na forumu školice da te posvojimo :mrgreen:
Uf, a ja nakon prvog Zdenkinog posta raskopala naš pdf Škola, tek onda krenula na 2. stranu topica.
Čestitke malom Petru i mami Anani :D
Prihvaćam!!! :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Nisam ni slutila kakvu sam zabunu izazvala. Mislila sam da rode znaju za našu školicu i forum. :love: svima
Ne znaju sve :oops: , ali ovo je edukativni forum.
:D divno!! Prekrasno!! Čestitam novopečenoj mami i njenoj prijateljici koja je očito oličenje pravog prijateljstva :love: !!
Čestitke novoposvojenim roditeljima i malom anđelu!
:D Predivno!!!! Čestitam mami od :heart: . Također čestitam i na divnoj prijateljici... Želim vam svu sreću ovog svijeta!!!
Vjerojatno ne mogu niti približno shvatiti silinu osjećaja Annna1, ali i ovo što ja sada osjećam je snažno. Baš ste me dirnule. Puno, puno prekrasnih trenutaka uz malog Petra! :angel:
Prekrasno! Iskrene cestitke! :heart:
:D :D