-
ja nisam nikada koristila te pahuljice jer ne znam što bih s njima.
kad sam mislila da dijete treba jesti rižu - jelo je rižu. najobičniju, kakvu mi jedemo (ništa bio, eko, organski, integralno), koju bih dobro skuhala i davala samo ili pomiješano sa nekim povrćem ili voćem.
ako se bojiš dati rižu u zrnu, kada je skuhaš, dovoljno je samo izgnječiti vilicom.
kombinacija sa tikvicom, korabom, jabukom, kruškom... odlična je!
jeftinije od pahuljica i prirodnije od pahuljica.
ok, malo dulje se priprema, ali stavi rižu u vodu, radi bilo što... i pusti da omekša.
-
[QUOTE Ja sam jučer kupila te ALnatura rižine pahuljice i budući da uvijek čitam deklaracije i sve što piše na ambalaži, našla da sadrže u tragovima soju, kikiriki, celer??, orahe, lješnjake, mlijeko i sezam!!!!!!!!!!:-o:-o:-o
[/QUOTE]
I ja sam ovo vidjela pa sam popustila i kupila one "bebaste", samo sam mu htjela malo pojačati voće. Prvi pokušaj i probavne smetnje, neki grčevi čudni. Nismo to više probavali, mislim da ću ipak zviznut tu kutiju u smeće i dat mu pravu običnu rižu, lijepo skuham i pomiješam s čim hoću.
-
Te pahuljice skuhala svima za doručak, a bebi još nisam nikakvu davala.
Krenuli s dohranom pet dana prije 6 mjeseci (prekjučer napunili 6 :-D), i sad smo tek došli do palente i kruške.
A mislim da neću ni uvoditi rižu za sada - nekako se bojim tvrde stolice - iako je mislim kombinirati s kruškom i šljivom kasnije.
-
Ja imam * pahuljice. Pofurim ih vrućom vodom i stavim u njih neko voće. Mogu reći da je to čista poslastica.
Najprije sam davala, kao i Apricot, samo običnu rižu, al sam zbog brzine pripreme uzela i te pahuljice.Pa kombiniram, nekad kad smo u vremenskoj strci dam pahuljice, a kad imam više vremena kuham čistu rižu.
apricot editirala ime proizvođača
-
molimo vas da ne pišete imena proizvođača koji su kršitelji Međunarodnog koda.
Hvala!
-
Mea culpa! Nisam baš tog razmišljanja, pa se na ovom forumu nekad zanesem i zaboravim. Sorry!