loona,tek sad vidla slikice sa vitinog rockasa!!
super su!a komentari jos bolji!!! :D
Printable View
loona,tek sad vidla slikice sa vitinog rockasa!!
super su!a komentari jos bolji!!! :D
:love:Citiraj:
bucka prvotno napisa
ja malo kasno pitam, ali loona di si nabavila to cjepivo? Da znam za Meri ako bude trebalo?
u ljekarni na Dolcu broj 9! 8)
pih, a meni rekli da ga nema u hr. iako je moguce da ga stvarno nije bilo kad je meni trebalo. joooj andrea mi nece da spava, eno je dere se, idem u spasavanje :/
Da i vas pozdravim. Trebala bi se spremati a tak mi se neda. Jučer sam se vrtila po krevetu 2 i pol sata. Toliko o uzbuđenju nakon rođendana. Dijete je spavalo a mama se roštiljala po krevetu. Čak sam pomišljala da se dignem i odem peglati ali mi je malo bilo čudno u 2 u noći.
Nitice, kava-obavezno. Ma već sam ja spominjala na 0-1 da bi mogli organizirati jednu kavicu na Jarunu, nešto kao veliki rođendan svih ljetnih beba.
Lena u zadnje vrijeme hoda lagano uz namještaj, onako bočno a danas je produžila i držeći se za ujine ruke napravila dva koraka prema njemu.
Eto kad se vratimo sa godišnjeg (kako za koga) možda ćemo već grabiti prvim koracima!
Čuvajte se, ljubite dječicu i tipkamo se za dva tjedna!
M Nataša dobar provod na moru i sjetite se nas koji počinjemo idući tjedan raditi. :(
i nas koje već 2 mjeseca radimo.... :cry:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Loona :love:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
ma nije tako strašno....pogotovo sad dok su svi na moru, u firmi nikog nema, sve laganini, telefoni ne zvone, parkinga ima, nema gužve po gradu i tako...jednino mi fali moja micica...
Ma, toga me ničega nije strah. Imam osjećaj da mi se baš fućka kak bu mi na poslu jer ću samo gledati na sat i u 16.00 juriti doma svojim dečkima. Ne znam kak ću preživjeti odvajanje od Matije, fakat ne znam...
ti bar ideš u 16....ja u 17, u 17:30, u 17:45...... :cry:
....hvata me depra.... :mrgreen:
To sam te sad ja izdeprimirala..., a to je očito zarazno. Sad smo mi dvije izdeprimirane mame koje lutaju po forumu :lol:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
:lol: baš!
morati ću se počastiti saldoledom hehehe da me prođe... :mrgreen:
Joooj i ja bi, ali ga nemam doma. Znam kaj ću, idem dijete i sebe uspavati na dva sata. Možda me depra prođe kad se malo odmorim. Tipkamo se navečer.Citiraj:
loonalee prvotno napisa
pa pa! ;)
brzo pravit seke i brace i vas problem je rjesen! :lol:
hi hi, baš slatko od tebe! A kak, molim te lijepo?????? od menge ni m, a Maks ne pušta cicu dalje od sebe ni pod razno! A ja bih tako opet bila trudna i bila s njim 24 sataaaaaaa!Citiraj:
ivonna prvotno napisa
e da, mi smo od danas legalni na ovom forumu! :D
hvala i ovdje na čestitkama! :heart:
pa kaj kak!? ja sam A. samo dojila, mengu ni cula ni vidla, pa ostala trudna :mrgreen:Citiraj:
DanijelaHorvat prvotno napisa
ozbiljno???????!!!!!!! :shock:
ne mogu vjerovati!!!!!
pa ti si pravi pravcati fenomen!!!!!!!! :D
pa meni je ginić rekao da to kaj menga izostaje za vrijeme dojenja nije nikakva zaštita od začeća!
i meni je to rekao, ali prekasno :P
Meni je moj gin. rekao da prva dva mjeseca nakon poroda sam donekle sigurna od zaceca, a nakon toga je sve moguce, dojila ili ne.
A kak se sad štitite?! Ili to izbjegavate (mislim na zaštitu :mrgreen: )
a kak se ti štitiš? :mrgreen:
Ja sam prva pitala! :PCitiraj:
loonalee prvotno napisa
:mrgreen:
Da li to znači - nikako - ;)Citiraj:
loonalee prvotno napisa
prezici :mrgreen:
a jeste čule za one vibrajuće durexove
nisam ih vidjela, ali sam čula da dođu 55 kunića u dm :shock:
nikad cula. kaj jel ti za te uopce treba muz :lol:
Ja sam čula za njih i pomislila ovo kaj je napisala Ivonna, ali onda sam skužila da ti ipak treba :lol:Citiraj:
ivonna prvotno napisa
MM je upravo rekao da su ti za ljencine :lol:
ima čovjek pravo :lol:
Slažem se! :DCitiraj:
Larita prvotno napisa
ma znam ja da to nije zaštita od zatrudnjivanja, ali eto, kod nas ne pali (nije da se baš trudimo 30 dana u mjesecu (i 4 puta je dovoljno meni), ali kad bi se mm pitalo on bi se "žrtvovao") :mrgreen:
evo ja neke slikice stavila p :love: a pogledajte ako ste voljne!
Danijela slike su super!!
Ja sam Andrei jucer prvi put dala cokolino, i to sa kravljim mlijekom, i popapala je sve. Obecala sam sebi da mi nece to uci u naviku, ali fakat sam bila u frci s vremenom, a ona glaaadna. ;)