antik prvotno napisa
...žao mi je da je tu došlo do prepirke
I meni je žao što se sve "prebilo"preko tvojih leđa :love: (imala sam najbolju namjeru, ali nisam namjerno iznosila detalje - što sam već ranije i napomenula) jer se kod mene završilo na ****-u pa nisam željela da ispadne da ti mašem bočicom pred nosom), nego sam mislila ako imaš sumnje- javit ćeš se)
inače naša Dora napreduje
dobiva na kilaži , kilu mjesečno
...i moja je dobivala oko 700 gr, pedica je bila zadovoljna, ali njezino ponašanje kod kuće mi je budilo sumnje...nespavanje po cijeli dan tako male bebe, samo odrijema na rukama, svakih 10 min doji, pa izbacuje dojku, pa doji, pa se rasplače...i trajalo je 2 mjeseca :( , nema kosti koja me nije boljela i nisam se mogla doslovno pomaknuti nigdje, kakav wc, kakvo jelo...
kupili smo ipak Conformile, probali joj dati ali ona neće
...i meni je (kršitelj koda) stajao u kuhinji i bezbroj puta sam željela da ga pripremim, ali želja da dojim bila je prejaka i odustajala sam svaki put ( i dan danas se grizem zbog toga, jer da sam ranije to napravila agonija bi se ranije riješila, ovako me grizlo što je ona bila gladna :( ) .
Imala sam podršku okoline - štaviše svi su govorili da nisam u pravu, da je sve ok, da ne pričam gluposti kad sam govorila da "nešto ne štima...nespavanje, samo kunjanje, stalni podoji pa neko nezadovoljstvo nakon podoja umjesto da bude mirna, a suha je i zdrava...i slično.
Kad sam bila na izmaku snaga, ni tada nisam uzela bočicu, nego nazvala patronažnu i zamolila da dođe u vrijeme kad ju trebam dojiti...beba je lijepo i pravilno dojila i kada je prestala (kao, to je to!!!) , patronažna je pripremljenu bočicu mlijeka ponudila - u meni je bila nada da ju neće ni okusiti jer je sita i maloprije podojena, a moja mrvica je "suknula" u hipu 70ml adaptiranoga i vidjelo se da bi još, ali joj patronažna nije dala da ne bi ipak povratila...Šta da kažem - stajala sam sa ogromnom knedlom u grlu, očiju punih suza i samo govorila:" Bože pa ona je stalno gladna bila..."Bilo mi je užasno, užasno, užasno...Patronažna ju je položila u košaru i dijete je odspavalo, a ja sam i slijedeća tri dana plakala i falilo mi je moje najmilije na rukama dok sisa, ali onda sam se skulirala, sjetila one famozne rečenice iz MPG-e - "...da, ako majka zaista ne može dojiti, ne treba praviti tragediju jer dijete treba uza se stabilnu i smirenu mamu!"
I sve je bilo opet lijepo i ružičasto i kod mene je to bilo najbolje rješenje - pa sad neka misli tko god šta hoće, ali tako je![/i]
samo mamu i cicu