Nisam kod kune ja sam ti kod dr Košec pon. i ok je. Idem sutra pa cemo vidjeti :? ! Cula sam da je dr. Kuna ok !!
Printable View
Nisam kod kune ja sam ti kod dr Košec pon. i ok je. Idem sutra pa cemo vidjeti :? ! Cula sam da je dr. Kuna ok !!
Dr. Košec je super, ali Dr. Kuna - samo mi se uzdah otme... :)
Ne znaš jel ga ljepše gledati ili slušati... :oops:
Eto ja sa pregleda od 8:30-14:00 :mrgreen: I sve po starom i sve ponovo za dva dana :shock:
Preostaje ti hopsanje, cekanje, hopsanje, hodanje... :)
Probaj vjezbe vizualizacije, mozda pomogne.
Sretno!
evo ja sutra idem kod kune u pola jedan me narucil i nemrem se docekat nadam se da se nekaj pocelo desavat kod mene mada nis ne osjecam
same pohvale za dr.Kunu stvarno divan doktor a i cula sam za dr.Kosec isto sve naj naj tak da eto ima i na bolnici dobrih i dragih ljudi
pink drzim fige da sto prije krene ,ko zna mozda se jos i vidimo u bolnici :)
Rency, javi ako šta se desava kako je proslo ( ako budeš mogla :shock: ). U savkom slucaju sretni :D :lol: :D
Jedno pitanje ako netko zna vezano za preglede u bolnici Vinogradska Dr. Košec ( ponedjeljak ) me je naručila za 2 dana na pregled-kontrolu. Sad me zanima ???? S obzirom da mi je kontrola u srijedu gdje idem u ambulantu ( kod nekog koji radi srijedom u ambulanti ) ili kod Dr. Košec nju tražim ??????? :? :?
nije odgovor na pitanje koje si postavila nego prijedlog .
Draga , a da ti počneš prati prozore , možda krene :mrgreen:
eto mene, jos uvijek nista nalaz isti kao i prosli put :mrgreen: imam kontrolu opet u petak,beba je dobro ,voda isto
nemrem vjerovat da jos uvijek nema nekih pomaka
Pink,zavisi kaj ti je doca rekla,meni je Kuna na predzadnjem rekao da dodem u pola jedan u ambulantu i da njega trazim i sad me opt narucil u petak ujutro kad je on u ambulanti
ja sam rodila na sv. duhu i uvijek me je dr naručivao kod sebe, no kako sam pod kraj dolazila svaka dva dana zadnji put nije bio u ambulanti, napravili su mi ctg i zvali ga da itaju što će samnom jer sam prenjela već 9. dan, on im je preko telefona rekao da me pošalju u predrađaonu, da nisamrekla da ga zovu poslali bi me doma, inače taj zadnji put su mi radili samo ctg-nisam išla na pregled ili uzvCitiraj:
Pinkflower prvotno napisa
e sad pretpostavljam da je praksa manj-više svugdje ista
vidim cure da ste melkice izbezumljene, pa prenjel ste tek par dana-nema brige, to je samo datum-okvirni, a one koje rode na taj termin-to je čista slučajnost a ne pravilo (zamislite mojeg šoka kad su me i 9. dan htjeli otpraviti doma :shock: )
U subotu sam bila na putu i u šetnji 4 puna sata ( pauza kava 30 min ) ali nista se ne desava ! Prije 7 dana oprala sam ledaru ( odmrzla i oprala ) ! Ali sve je isto kao oprije !!! :DCitiraj:
kinder prvotno napisa
Ja idem sutra opet i opet cemo vidjeti :lol: !!! Ako me sutra vrate doma onda se vidimo u petak ( pretpostavljam da će mi kontrola biti opet za 2 dana , a to je petak ). Ako ne rodim do tad :lol: ( iako iskreno ne vjerujem u to, dobra šala)
ja starno virkam, jesi li već otišla u rodilište :lol:
Pink ,javi se s novostima
kod mene jos uvijek nikakvih trudica da nemam trbuh i da se mala ne gurkne uopce ne bih znala da moram rodit
joj izludit cu
a jel zna netko koliko najduze puste da se prenese?
cure, znam kako vam je, vjerujte mi! ja prenijela točno 14 dana. da mi 14. dan nisu krenuli trudovi, vjerojatno bih završila na carskom jer su doktori bili uvjereni da zbog prethodnog carskog maternica "sama sebe štiti" od moguće rupture (mislim stvaaaarno... koja teorija :roll: carski sam imala 5 godina prije druge trudnoće) i da ni neću imati trudove. nije mi tada bilo svejedno, ali nakon što sam 22 sata na dan poroda jurcala naokolo ni ne znajući da se radi o trudovima, rodila sam u roku od 15 minuta od trenutka ulaska u rađaonu... i sad mi je sve to smišno.
rency posteljica izgubi svoju funkciju(prestaje rediti) sa 42 tjedna trudnpoće i svakako ćeš na ovaj ili onaj način roditi do tad , duže ne može.ako ne rodiš porodit će te doktori jer znaju da moraju. možda ti je krivo izračunat termin i možda se ovulacija i začeće dogodilo malo kasnije. isforsiraj se malo , pleši , šetaj uzbrdo-nizbrdo, skači po lopti i sve malo duže nego inače. savjetuje se i čučeći pojožaj , npr operi čučeći sve podove u kući i ak se niš ne dogodi onudi se još susjedi :lol: hodaj po stepenicama. znaš di su schlosserove stube? ima ih puuunooo! :lol:
vidim da imam i sto gramatičkih grešaka. sorry :oops:
Eto ja se vratih kući :lol: , i ponovo u petak :D ( ali da ponesem torbu za svaki slučaj ;) ). Samo su me bili isprepadali u ambulanti kao čini im se da srce ubrzano kuca :cry: . Pa su me poslali na ctg, i iz 2 x utvrdili da je sve ok ! ( Hvala Bogu ) :D Smrzla sam se bila od straha. Ali sreća nisam dugo čekala ovaj put sve sam završila za 2 i pol sata !!!!
hvala sandra na savjetima,ja sam stvarno vec luda od silnog iscekivanja
isto idem u petak na bolnicu pa bumo vidjeli a do tad bum skakala hodala i sve ostalo sta si mi nabrojala
pinka bas super da je na pregledu sve super,osim kaj beba bas nesto nece van ;)
kad dolazis u bolnicu ja sam isto narucena za petak ,a kaj se tice torbe moj kofer je non stop samnom gdje god bila pa tako i svaki petak ceka jadan u auto dal se ostaje u bolnici il ne,za sad ju uspjesno izbjegavamo jel bih stvarno voljela da bar malo krenemo prirodno :/
Rency, ima li kakvih promjena kod tebe ??? :?
joj cure pa dajte više!! :mrgreen:
već sam vas tražila na čestitanju :)
ma nis Pink mozda malo kontrakcije ali jako slabo ma nemam pojma stvarno sam vec luda od svega,sutra ujutro na bolnicu pa bumo vidjeli
ne znam bas sam nervozna pred pregled sutrasnji,znamsamo da se hocu porodit vise :mrgreen:
Rency ista situacija, ništa se ne dešava ! Ostala mi je još ova noć kao nada da se nešto desi ( malo prirodno ) . Sutra bolnica pa ćemo vidjeti, imam neki osjećaj da ću ostati pa sam još nervoznija-uplašenija…………………………… U svakom slučaju SRETNO ti i neka sve prođe brzo i super. :)
Nadam se da nam se večeras nešto desi !!!! :D
pinkflower ,sretno!
ja te najprije potražim na čestitanjima ,a onda ovdje ;)
evo ja isto tako danas dosla iz bolnice
nalaz isti kontrola u nedjelju i najvjerovatnije me ostavljaju,ajd bar neka promjena ali svejedno se nadam da ce bar malo krenut prirodno
Pink sretno i tebi da sve dobro prode pusa
Pink ti si ostala u bolnici?
ima ko kakvu info oo Pink
Ne razumijem sta se imate sokirati za 9 dana. Pa to je jos u svim granicama. Lijepo vam je objasnjeno negdje gore da 2 tjedna prije termina, i 2 tjedna poslije ocekivanog termina ulazi u granice, i to nije prenesena trudnoca. A da ne pricamo da postoje razlike u terminima koji se racunaju po ZM i po UZV. Po ZM ja sam rodila 35 dana nakon ocekivanog termina, a po UZV "samo" 19! :)
oprosti, ali ovo je totalna neistina. 42.tjedna nije nikakav magican broj nakon kojega posteljica preko noci izgubi funkciju. :roll:Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
Slazem se!
Evo nas, napokon se razdvojile. 05.09. JEEEEEEE! I došle kući !!!
Čestitam! a sad brže bolje na priče o porodu da čujemo konačno tovju pričicu! Naravno kad budeš imala vremena :dancingfever:
A samo nam daj male brojkice-dužina, težina....
Cura, od 3400 i 50, porod sve u svemu ok :D :D ! Najgore je bilo od petka biti u bolnici i išćekivati. A detanji kad uhvatim vremena !!! Sto se dešava s Rency !!!?????????
Čestitam od srca i čekamo priču :*
cestitam :D
evo me tu sam prezivjela ja to a i isplatilo se kad vidim ovo malo bice uff
pink,ti si isto bila u vinogradskoj jel tak?
Čestitam !!!!Da u vinogradskoj !!!! I kako je bilo kad si rodila ! Kako bebac ! :D
Pnkflower i Rency, čestitam na bebicama
Evo i ja se upisujem u ovaj klub :( Termin mi je bio u četvrtak. Svaku večer mi se čini kao da će krenuti i onda ujutro kao nova :/
Doro ja se nikako nisam htjela uključivati na ovaj forum jer sam se Danas prolazi 41. tjedan.
A valjda dragi Bog zna kad ona treba van. Ja više ne znam...
Citiraj:
zveckica prvotno napisa
Dakle, nisam se htela uključivati u forum jer sam se stlno nadala da ću roditi sutra pa sutra pa sutra a ništa!