Jel se ovo tvoje "dijete zna" odnosi na ono da pojede ABC sir i Bio-aktiv ili na ono da bude na rubu povraćanja od čvrstih i voćnog?Citiraj:
Davor prvotno napisa
:mrgreen: (jooooj, počet ću na kraju praviti domaći)
Printable View
Jel se ovo tvoje "dijete zna" odnosi na ono da pojede ABC sir i Bio-aktiv ili na ono da bude na rubu povraćanja od čvrstih i voćnog?Citiraj:
Davor prvotno napisa
:mrgreen: (jooooj, počet ću na kraju praviti domaći)
Pa kad vec komentiramo robne marke.. Meni je od Dukata mlijeko odvratno,pa me niti ne cudi da im ni ostalo nije na pohvalu.
Ja eto imam priliku kupovati domaće mlijeko, najbolje što priroda može dati. Međutim, ja ga nikako ne mogu piti, ni u kavi, ni ništa. Kad recimo stavite domaće mlijeko u kavu, ona ne pobijeli kao od kupovnog.... baš me zanima zašto? Al, eto, pije ga MM i dijete, a ja uživam u kupovnom. Ponekad napravim, kod nas tzv. Basu, i to mi je super. Koliko sam skužila Davor tako pravi jogurt. Ovdje je razlika što kad se stavi starter i svo mlijeko se ukiseli, onda se izlije u gazu i cijedi cijeli dan, pa to bude nekako kremasto, za namazat na kruh! :D
Ivorovi baka i deda su iz Like, i kod njih se također pravi basa. Ivor je naprosto obožava.