-
Krivo sam shvatila tvoje navođenje posta. Kao referencu za da, a ne kao primjer kako ne uzimati neki post za referencu.
Link koji sam dala bio je samo brzinski odabrano objašnjenje što i zašto se heljda spominje kao jaka za malce. Makrobiotika jel.
Protiv heljde osobno nemam ništa. Dala bih bebi par žlićica i čekala da vidim kako će joj sjesti.
Vjerujem da Jelena.o misli na potencijalnu alergenost heljde pa stoga zagovara protivan stav.
-
Za to sa, poslušala gastričku, zakaj mi je to rekla sad se stvarno ne sječam, ali u dogledno vreme ću je pitat pa javim
Nego ja jučer namočila malo u teglu do jutra je to procvalo i sasvim mekano za pod zub
-
Jelena meni je odlicna kasa sa sirovom heljdom slicna ovoj koju si nasla.Ja ju nit ne miksam.Dodam u zrnu ;).Ako za muza pitas :)
-
meni je to isto jestivo, pacalo se manje od 20 h, ujutro malo više od 12 h i tad je bilo meko
-
ajde da pitam koju uopće heljdu upotrebljavate parenu ( crvenkasto-smeđe boje) ili natural ( zeleno-svjetlo smeđe boja)?
-
Moje dijete će za koji mjesec 10 mj i nedavno smo baš odradili tri dana heljde. Uz svoje dijete sam do sad , moram priznati, i sebi uvela neke nove žitarice. :) Isto tako, moram priznati da su me više izludila ova pusta pravila sa svih strana kada što i kako. Recimo, amaranth jedemo već duže vrijeme i upravo danas sam pročitala u jednoj knjizi da ide 12+. :coffee:
-
-
Jedino sto obavezno ide nakon 12 mjeseci je med. Sve drugo se uvodi kad ti je pri ruci, a nakon navrsenog 6. mjeseca zivota.