a kako je meni žao sto necu biti u sarajevu :cry:
Printable View
a kako je meni žao sto necu biti u sarajevu :cry:
ninet, :love:Citiraj:
ninet prvotno napisa
WM, pa pokusaj odgodit obaveze koje imas za taj dan. Nije Rodina mala skola dojenja u Sarajevu svaki dan (bar ne za sada). :)
ok, stignem ja i kafu i miljacku i studio :)Citiraj:
ninet prvotno napisa
zaista moram potvrditi veoma ugodan glasić se javio iako je bilo devet ujutro :), a mene nećete fulati biću najveća ne trudnjača među trudnicama :lol: i to upravo zbog michele momzeCitiraj:
ninet prvotno napisa
nas triCitiraj:
wewa prvotno napisa
mukica i ja smo preko vikenda zauzete ali u ponedjeljak bi mozda imale vremena za druzenje
malo off topic :oops: , ali interesuje me da li neka od vas može da mi virne autosjedalicu (neću je vaditi iz afta svi možemo stati) živo me interesuje jesam li je dobro stavila
oki doki, samo zavisi kad u pon., nadam se da ne idete rano nazad za Zg, posto mi sve radimo :)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Jedva ce docekati Apricot da ti kaze da ne valja kako si je stavila.... :PCitiraj:
bera prvotno napisa
svrati i u bajbuk iliti buybook :D
Ivarica sutra u pola devet na BHT1
:D
:DCitiraj:
ninet prvotno napisa
Ninet, kako nam ide s prijavama?
sad sam ti poslala mail. bojim se navale sutradan.
lako cemo s navalom, sve ne-trudne nek stoje. bitno je da one dodju ;)Citiraj:
ninet prvotno napisa
koji je max kapacitet prostorije?
kako je lijepo ovo čitati :)
25 sjedecih mjesta plus mjesto za predavace. Ja sam to mak na konac....
jeeeeeee!!!!
cure, obavezno slikajte - kad vec nismo tamo, da barem na fotkama vidimo kak je bilo. :) i naravno, kak se Muki i Ivarica dave u cevapima i baklavi :P
Naravno ;)Citiraj:
momze prvotno napisa
potpisujem :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
bas kad ja idem na posao :evil:Citiraj:
ninet prvotno napisa
ko ima video da snimi?
Tvoja teta cuvalica?Citiraj:
Njojza prvotno napisa
mi nemamo video :cry:
ali moja nana ,koja je za mene cijeli zivot bila tu,je bolesna(ona je u B.L) i SAD me treba.Citiraj:
momze prvotno napisa
Ja sam sretna sto joj mogu biti oslonac i iako mi je zao(uzasno!!!)sto necu biti na radionici
moja dusa i moja svajest i moja ljkubav koju osjecam prema nani me zovu :)
wm, samo ti odi, vidjet cemo se mi :love:
cure, ja molim, apeliram, da na radionicu dodju samo trudnice. sve mi se mozemo druziti prije poslije ili neki drugi dan :heart:
Ivarice, a ako bude viska mjesta?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
jer ja nisam trudnica, ali se nadam da cu jednom biti, a dolazi jos jedna sarajka s potpomognute.
ajde dobro ako bude viska mjesta.
ali ako imate vremena za kavu poslije (i da me neka odbaci do ilidze) onda preferiram ovo drugo :)
kako sam i rekla, ako bude neka lista čekanja, svakako stavljajte žene u višem stupnju trudnoće: bit će puno informacija i vrlo lako mogu ishlapjeti.
ivarice, moj svaki atom se buni protiv ovoga jer ja zelim vidjeti, cuti i prisustvovati maloj skoli (pa mjesecima to cekam :heart: )Citiraj:
ivarica prvotno napisa
sigurno imam tamo cuti nesto sto ne znam
druzenje se podrazumjeva u nekom drugom prostoru, ali na malu skolu zaista zelim doci da nesto naucim
necu zauzimati sjedece mjesto
ako zaista nije pod moranje da ne dodjemo ja bih dosla
Ama sve je to divno.....ali od 12 zena koje su zvale, imam 5 trudnica. Nadam se da ce nakon sto cuju Ivaricu sutra jos trudnica da se javi....Sad za sad, nemam razloga da izbacujem netrudnice s liste.
Citiraj:
apricot prvotno napisa
Za ovo smo se Apricot i mi fakat davno dogovorile.
Lista se puni i naravno da su trudnice prve na njoj...E sad to sto ovdje izgleda ima puno vise trudnica koje "vec sve znaju" nego u Hr....to je druga prica :/
Ali ja sam jednom slusala Apricot na SOS-u telefonu i to me se toliko dojmilo da cu ponijeti diktafon i snimiti ono sto bude govorila na radionici.
Hajmo zeneeeeeeeeeeeeeeee.....
i kad to jos ti kazes treba da ne dodjem?
ma nema sanse, makar na lusteru sjedila :mrgreen:
Super,haos mi je drago da cete biti u Sarajevu :heart: :)
Cevape obavezno pojedite kod Hodzica na bascarsiji i nema cevapa do carsije ;)
A pitu u Bosni, malo nize od Hodzica. :)
....A malu skolu dojenja kod Youthouse-a...
Dosta vas je vise s cevapima, baaa! :P
Ako neka trudnica slucajno i otvori topic....nece skontati o cemu se radi, prije da ce joj kiselina proraditi.
joj, sta radi zelja za znanjem! :lol:Citiraj:
Njojza prvotno napisa
njojza, drz fge da ne budu plafonjere.
cure, putujem, vidimo se i cujemo sutra ili sljedecih dana.
moj mob je ++ 385 91 586 3717
vala ni mene niko ne izbaci...ninet kada povučeš ćizu za trudnice nas redaj ispod ćize mene više niko neće preveslati kao sa dinom, zato se moram dobro naoružati :D Njojza nema lustera koji mene izdrža :lol:
I ja sam danas čula taj tanušni simpatični glasić :heart: Jedva čekam da vas vidim!
Snimiću ja :love: pa ću prebacit u neki format za weba!Citiraj:
Njojza prvotno napisa
Uspjela sam danas safatat jednu trudnicu i bila je oduševljena. Rekla je da će zvati sutra. Napomenula sam joj da gleda BHT ujutro.
ninet, gdje je Youth House? Jel' blizu 'vjetrenjače'?
potpisujem...Citiraj:
mamma san prvotno napisa
i ja zelim kod nas da dodju Rode... :saint:
na zalost F se iznenada razbolio i toliko povracao da smo zavrsili u bolnici.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ako sutra ne bude bolje, mene na zalost nema u skolici
a ako bude bolje, ne sekiraj se...i da nema plafonjera, ja sam tu ;)
cure sretno i nadam se da se vidimo
Njojza :love: ozdravite nam!