-
Ivo izgleda isto ima tu trodnevno ali mene muči to što danas dobio proljev i smrdiii strašno :/
Danas mu je 3. dan i čekamo osip a dočekali smo kakanje :?
Jel da idem nekud sa njim ili da ipak pričekam ?
Bili smo u petak kod pedice, urin i krv su bili ok, ona sumnja na trodnevnu...
Jel moguće da mu je to od sirupa i čepića ? (Lupocet i Dalsy) ?
Ma sva sam smotana, nadam se da ste me shvatili :oops: :(
-
Ne znam ima li veze, ali i Nika je imala zadnji dan neki proljevčić. A meni je nekako logično da proljev smrdi jako :/ Probajte malo pratiti, ako nema drugih simptoma mislim da ne bi trebali juriti doktoru, pogotovo što je vikend pa bi morali negdje u dežurnu. Ali ako će vas to mučiti onda je bolje otić radi vlastitog mira. Nadam se da će brzo proć.
-
I mi smo je preboljeli za vikend. Osip je došao jučer, još se malo vidi, ali su mu limfni čvorići natečeniji nego prije.
-
v. je kurio od cetvrtka do nedjelje, u ponedjeljak je izbio osip, sa osipom je dosla i nenormalna nervoza. osip je strahovito jak, i doslovno posvuda, uopce se ne povlaci, danas nam je lijecnik rekao da je moguce da ga to svrbi, iako se on uopce ne cese, a bogami ni po literaturi se svrbez ne spominje i preporucio kapi protiv svrbeza- ja u principu mislim da mu ne trebaju, nisam ih uzela, jel itko dobio takvu preporuku? jesu i vama klinci bili izuzetno nervozni nakon preboljene trodnevne groznice? koliko dugo?
-
moj F nije bio toliko osut...samo malo ispod kose, po vratu, ledjima...ali to je bio neki lagani osip ako se dobro sjecam i nije ga uopste svrbilo
-
Mi smo preboljeli trodnevnu prosle godine u 10 mjesecu. Tocnije imao ju je samo J, a sekica K je stalno bila u doticaju s njim i ona se nije zarazila :? Imao je temperaturu cak 40,3. Temperatura je trajala 3 dana, a onda je krenuo osip koji je bio dosta jak. Dobio je prvo po bedrima i trbuhu i onda se sirio dalje.
-
mi smo prebolili trodnevnu prošle godine krajem ožujka.
Htjela bih upozoriti sve roditelje kod čije se djece dogode dramatične promjene u diferencijalnoj krvnoj slici; jako mali broj leukocita, raspadnuti, nesegmenirani, atipični leukociti i mlade stanice u razmazu, da NE PANIČARE!!! Trodnevna froznica kod djece može uzrokovati totalnu pomutnju u krvnoj slici. Kod nas je bilo tako! Jako su nas zaplašili doktori, htjeli su malenu hospitalizirati pod sumnjom na kojekakve hematološke boleštine... ali na kraju je sve dobro prošlo, hvala Bogu!!! Ali je potrebno 2-3 tjedna da se DKS vrati u normalu.