Jel se moze krvarenje pojacati? Meni je skoro skroz prestalo cak dva dana nije bilo i sad nastavljamo u 5.tjednu dalje krvariti... nije jako... ali je. Ulozak na dan... bez nejde...
Printable View
Jel se moze krvarenje pojacati? Meni je skoro skroz prestalo cak dva dana nije bilo i sad nastavljamo u 5.tjednu dalje krvariti... nije jako... ali je. Ulozak na dan... bez nejde...
Koliko sam shvatila prestala si krvariti nakon poroda, pa pauza pa ponovo? Pošto ti i nakon prvog došla menstruacija rano možda je i sad. Možda da provjeriš? Znači da su takve sreće
Ujedno pred neko vrijeme si pitala i za odnose,
A možda je još uvijek i dodatno ljuštenje. Provjeri!
2, 3 dana nije bilo pa sad opet.... prvi put sam dobila nakon 6 tjedana menstruaciju...
A sad sam tek 4 tj prosla...
pregled imam sljedeći tjedan kod svoje...
Nekak si mislim da su to jos lohije neznam
Možda je ostao još komadić nečega, pa se samo očistilo... Nakon poroda stijenka maternice je poderana, pa tu nema pravila. Ako već imaš dogovorenu kontrolu za idući tjedan, pričekaj mirno, sve će biti u redu. Jedino ako budeš jače krvarila (svježa krv, ne onako smeđe i musavo), nazovi doktoricu i pitaj što da radiš, ali vjerujem da će sve bito ok.
Da. Vjerojatno je tako.
Dal se koja još susrela sa zrakom u rodnici?
ko neki vjetrovi, neznam opisati tocno al ima vec nekih 2 tjed a
Pa ista ti je stvar - razvaljena si "kao vrata od štaglja" pa zrak lakše ulazi i izlazi.
Preporuka - Kegelove vježbe: https://vjezbaona.hr/vodic-za-kegelo...-nakon-poroda/
Trenutno 'razvaljena,' ali sve ce se to da vratiti na svoje. Aktivnosti pomazu (kegelove vezbe, hodanje, fitness vezbe, seksualna aktivnost).
Vaginalni vetrovi su normalna pojava.
Hvala vam.:) hi.hi