:lol:Citiraj:
kona prvotno napisa
Printable View
:lol:Citiraj:
kona prvotno napisa
Stvarno cure svaka čast! Skidam kapu svima i veliko hvala :D
Može,Kona i ja ko rodocopke,ja ću držat jezik za zubima i pokazivati mišičice i zube,a ona nek provodi svoje metode,kakve god,jer je fakat bila ludnica.Nemožeš vjerovati da su skoro po djeci gazili,a došli su na rasprodaju dječje robice i ostalih potrepština,to mi je totalno suludo.Idući put ću se pripremiti i psihički i fizički(pošto sam u subotu uletila ko gost,vidjela da je rodicama frka,i umjesto kupca,a došla sam samo sa tom namjerom, ponudila svoje "snažne"ruke),pa da ih onda vidimo! 8)
cujte, ja cu samo reci da su me na faksu (njemacki 8) ) zvali herr flick 8)
ali u dusi sam teletabi :saint:
bude to bilo ok, znam ja s ljudima.
rodocop.
bas kul :mrgreen:
thora, kona :lol:
Iva, Muki, ako slučajno opet budemo u istom prostoru, možda bi bilo pametno jednu stranu stepenica rezervirati za trudnice/kolica/malu djecu... I za izlaženje onih prvih kupaca.
Al svjesna sam da bi bilo problema oko postavljanja granica :/ .
tina, ja sam jednom bila naivna i rekla da se formira red trudnica i mama s malom djecom: bilo ih je BAREM dvostruko više od onih netrudnih i nedjecastih.
Ništa od toga!
ja sam za konu na vratima :naklon:Citiraj:
kona prvotno napisa
mda, i mislila sam tako. Ali čini mi se da je dodatni problem ovaj puta bio zbog onih koji su došli s kolicima pa zapeli na pola stepenica.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Rodocopi će bit bolje rješenje :)
rodocoprnice :P
a izgledas ko pcelica maja!! ;)Citiraj:
kona prvotno napisa
:*
to se u fizici zove opticka varka :P
a moguce je i da sam u tom trenutku pretvaranja u pcelicu bila kraj nike :*
ali htjela sam pitati, sto je bilo s velikom prostorijom drito preko puta ulaza u menzu? koliko se sjecam, prije su tamo bile rasprodaje. zasto su nas sad stavili na 1. kat, mislim, to nije samo "nezgodno" nego u svakom pogledu totalno neprakticno.
a mozda se guzve mogu ublaziti nekim "terminima": da ljudi dolaze po lovu dnosno neprodano ovisno o broju sifre na ugovoru.