Podižem topic
Ajd sad ste sve iskusne u vezi tih vodenih filtera pa mi recite molim vas koji je najbolji usisivač na vodeni filter i gdje mogu isti kupiti...
Printable View
Podižem topic
Ajd sad ste sve iskusne u vezi tih vodenih filtera pa mi recite molim vas koji je najbolji usisivač na vodeni filter i gdje mogu isti kupiti...
Mi smo prije par mjeseci, nakod što je D. dijagnosticirana alergijska astma, kupili ovo čudovište, kad je bilo na akciji.
Ocjena:
jako zadovoljni, dobro vuče, uistinu ne baca prašinu van. Jednostavan je za rukovanje i održavanje, nije pretežak, u njega ide oko 1,5 L vode. Posuda s vodom se lako vadi, ispere i prazni i nemam dojam da mi je život kompliciranjiji neko kod usisavača s vrečicama.
Doduše, mene ne boli glava oko toga što posudu ne uspijevam isprati tako savršeno da bi se iz nje moglo piti.
Mana: Bučan je ko cirkularna pila, razmišljam o kupovini štitnika za uši :mrgreen:
ja sam se riješila tog vodenog đubra i kupila mali usisavač na filter (ne vodeni). Ovaj vodeni me izluđivao... Ja sam prelijena za to. Još ovo - stavi vodu prije unutra ije bad, ali ovo pranje poslije.. :x I cijelu kupaonicu bi smočila dok bi ga očistila, pa onda i nju moram prat, uh... Dobro je usisavao, ali posla...... (mislim gorenje - bio je oko 1200kn)
mislim da prije kupnje saugera iliti usisivača trebamo odlučiti i razlučiti za što nam isti treba!
ako mislite svaki dan sugati po malo, ako postoje stepenice...suger na vodeni filtar nije rješenje!
to su obično dosta veliki usisivači, ide litra vode, nezgrapni su za prenošenje, teški a i samo čišćenje ima svoju minutažu!
ali ako ga rabite jednom tjedno, primjera radi, i to čišćenje traje onda se možda ipak isplati investirati u stroj na vodu jer onda samo čišćenje aparata ne premašuje usisavanje!
samo još sitnica za rainbow!
osim cijene koja je :shock: probajte s njim manevrirati!
sauger ima ugrađeni motor tako da naprijed ide ko kosilica, stvarno lako, a natrag ga povući prema sebi :/ ...ja nisam mala ženskica pa moram priznati da mi je bio problem!
evo mi smo upravo taj kupili...ajme nisam ni mogla sumnjat koliko još iza običnog usisavača ostaje prašine po kući...bubi sad ne kašlje po kući tata je sve očistio...Citiraj:
andiko prvotno napisa
a treba mi isključivo za usisavanje,najviše radi malog...
jest da je malo bed čistit ga ali s nećim moram imat posla...za ovim ne moram skupljat prašinu po kući dok sam za običnim morala...
hvala vam cure :love:
a jesu li ovi karcherovi antialergijski?
ja sam vidjela hoover usisavac antialergijski s vodenim i suhim usisavanjem,funkcijom pranja tepiha..4300kn. :(
Molim Vas najnovija iskustva koji vodeni usisavač sa funkcijama pranja tkanine (tepisi i sjedeće garniture) su najbolji??? :*
Imali smo Karcher DS 5500 i sve je super ali ako hoćeš koristiti punu usisnu snagu moraš svaki mjesec mijenjati filtere što je dosta skupo.
Sada imamo Thomasa i zakon je!