ja 39+4 i nista me jos niti sarafa niti boli,nemam nikakakav iscjedak joj kad ce krenut više
Printable View
ja 39+4 i nista me jos niti sarafa niti boli,nemam nikakakav iscjedak joj kad ce krenut više
Prenesla sam i šmrkljići su prestali, stvarno padam u depru.
Oću šmrklje!! :evil: :evil: :evil:
sinoć prozirne šmrklje a jutros dvije gušće žute šmrklje. bar da je to čep....
Hehe al smo gadne, kako to lijepo objašnjavamo :)
Da barem bude neki okršaj sa ginićem (da me proba zadržat) pa da točno znam na čemu sam....
meni več par dana kao sluz mlječna izlazi pun papir mi bude.
Bila na pregledu, ostala na cm i po, vraćam se ja supružniku u krevetić mili, to je do sada najbolje funkcioniralo (uz pomoć lopte naravno).
U petak će me smjestit u bolnicuuuuu
serpentina ~~~~~da to krene prije petka
serpentina~~~~~~~~~~~
Ja sam jučer bila na pregledu (39+3),otvorena 1 prst već dva,tri tjedna,i isto danas vidim te vaše "šmrklje",ali opet vidim da je sve individualno i da to može trajat danima prije poroda,a ja se poveselila da ću već danas put rađaone...
Uh, zaboravila sam se javiti... :oops:Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
No, u svakom slučaju, kad si ovo pisala više nismo bile :mrgreen:
Ne moram spomenuti da sam sve stoički odradila sama - zvala mamu da prespava kod nas i pazi na Patrika, usred noći zvala Hitnu da me prebace do bolnice, i jutro dočekala kao dvostruka majka.
Jest da je bilo poprilično brzo, ali bih možda ipak preživjela i da je trajalo duže pa da mi je MM stigao na vrijeme.... No eto, tako valjda funkcionira Murphyjev zakon u pravom životu :)
Ali ipak je najbitnije da je sve prošlo, da smo obje ok i da smo sad četveočlana obitelj :)
Sutra mi je termin,danas cijeli dan imam neki smeđi iscjedak,nisam bila na pregledu,već samo na ctg, i ako ne rodim,moram u ponedjeljak na kontrolu.Jel taj iscjedak normalan??? :?
To ti je vjerojatno čep. Uskoro stiže bebica :love: .
maoprije sam na gaćicama našla nekakav čep ali nisam sigurna da je to 'taj' čep. Oblik je kao badem, sa žutom opnom, a unutra nekakva sirasta žuta masa.Ni traga od krvi. Malo me brine konzistencija, jer nije sluzavo, nego sirasto. Inače u prvoj trudnoći mi je jutro prije poroda izašla nekakva žvakica bijele boje, pa sam slično očekivala i sada.
Termin mi je za 6 dana, kontrakcije imam već skoro mjesec dana,a sada i lagane napadaje panike. Utješite me!!!
I mene muci taj cervikalni cep. Kod mene je sljedeca situacija. Prosli ponedjeljak sam zavrsila u bolnici zbog smedeg iscjedka. Cep nije bio jer nije bilo nista sluzavo. Pocela sam se otvarati. U bolnici sam bila tjedan dana. Dobivala sve i svasta posto mi je bio 35.tjedan. Iscjedak je prestao, otvarala se nisam dalje, trudove nisam imala i pustili me doma. Kad sam dosla doma opet smedi iscjedak koji je kasnije presao u sluz bjelkasto/smede boje. I sad malo curka smedkasto, malo smeda sluz. To bi moralo biti to ili. Nekih bolova nemam. Zanima me da li taj cep odjednom ispadne ili moze tako izlaziti dio po dio danima. Jer kod mene to nije neka kolicina nego malo sluzave tvari.
sg, meni ispadao 20 dana, na kraju mi nije više bilo jasno koliko toga ima. Bilo ga je u svima varijantama, bojama i obimu. :mrgreen:
Znaci to moze ispadati i nekoliko dana? Zanimljivo. Nista to ne utjece na bebu, pa taj cep je u biti stiti. ili? Ne pokupe se onda sve moguce bolestine?
Da, više dana može ispadati.
Ako te nitko ne prčka ili ti samu sebe :mrgreen: nema straha od ikakvih bakterija.
Meni je pukao vodenjak u 2, a u bolnicu sam otišla iza 7, znači i u tom slučaju nema frke.
Ja sam 38+4, zadnjih cca 5 dana nalazim tu bijelu sluz a jutros me šlag strefio jer sam na gaćicama našla smeđi iscjedak s malo krvi. Prvo mi je palo na pamet da je to od jučerašnjeg seksa? Sad sam zvala svog ginekologa i sestra mi kaže da je to vjerojatno cervikalni i da to znači da od sad pa na dalje mogu svaki tren roditi. E da, i malo me boli trbuh kao pred mengu. I malo sam u panici :)
Mrvna, i kod mene ista stvar :roll:
prvo mi je danima izlazila ta sirasta masa, a jutros sluzavo prosarano krvlju.
Jutros sam imala i tri do cetiri prava truda (kaze se tako?) a sad sve stalo :cry: :(
poludicu od iscekivanja jer je vec sesti dan kako sam presla datum.. :roll:
cure, imate jos vremena. samo polako :)
Mrvna, moja oba poroda su pocinjala s "menstrualnim" bolovima na mahove, pa bi to preslo polako u trudove.. daj si vremena. sretno :love:
evo čisto informacije radi, ja sam rodila 24 h nakon ovog svog posta :)
he he, i ja rodila 24 sata nakon odlaska dijela čepa. meni je nekako odlazio u dijelovima tijekom dana (krenulo ujutro) a trudovi krenuli tu večer oko 22. ujutro rodila.
Citiraj:
india prvotno napisa
Meni su taj dan popodne počeli lažni trudovi, oko 8 navečer pravi, sutra u 11:19 rodila :DCitiraj:
Mrvna prvotno napisa