Suncem.m. kaj se tiče tih hormona,mislim da nisi prerano radila jer je jednoj mojoj frendici dr isto preporučio da ih vadi 2 dc.A kaj se tiče endometrija,tu sam ti potpuni laik i nadam se da će ti cure znat odgovorit na to pitanje
Printable View
Suncem.m. kaj se tiče tih hormona,mislim da nisi prerano radila jer je jednoj mojoj frendici dr isto preporučio da ih vadi 2 dc.A kaj se tiče endometrija,tu sam ti potpuni laik i nadam se da će ti cure znat odgovorit na to pitanje
Hvala ti miška
:heart: si.
Već sam mislila da mi ovi nalazi nisu mjerodavni.
Sunce, endometrij ti uopce nije tanak za 19dc, dapace. Sto se tice hiperehogenosti, endometrij se kako znas mijenja tijekom menstruacijskog ciklusa. Neposredno nakon menstruacije je tanak da bi se prema kraju ciklusa zadebljavao i postajao sve ehogeniji, a na kraju ga ultrazvucno opisuju kao hiperehogen. Ako sluznica zadebljava nepravilno ili se nalazi neka patološka promjena, UZV slika se mijenja. Tvoji nalazi izgledaju sasvim uredno.
Ma ti si Timmy zlatna i gotovo! :*
Hvala ti puno!
Kada sam kupovala vrkutu u jednoj biljnoj apoteci gđa mi ponudila ulje noćurka...ja sam ga kupila iako nisam sigurna za što mi je točno rekla da se koristi :oops:
Mislim, nešto u vezi endometrija ili jajnika...ako netko zna više neka javi!
Ono što sam ja primjetila nakon korištenja tih kapsula jest da mi je M bila puno obilnija nego inače, znači li to da mi je endometrij bio deblji ili....
Ako sam ovim zaključkom "izvalila"glupost... :roll:
Može mala pomoć onaj tko je to prošao ili zna nešto o tome....nakon ovih svih neuspjelih postupaka dr. me šalje na sve moguće pretrage jedna od njih je neki brush endometrija, pa me interesira da li to boli i na koji način se to radi?
sbonetic ja sam cula da taj bris endometrija boli. Nisam ga radila, ali evo, iz druge ruke informacija, pripremi se na neugodu.