potpisujem Dijanu
Printable View
potpisujem Dijanu
Sad sam slucajno dosla na ovaj poforum i vidim da se gadno zahuktalo dok me nema....
Da, ja jesam član očeve familije i da teško mi je zbog novonastale situacije...
I da imam još jednog člana familije ženskog spola u istoj situaciji koja je isto imala ovakve sebične prohtjeve...pa smo je spustili na zemlju jer dijete ima pravo i na majku i na oca od najranije dobi!!!!! U krajnjoj liniji ona ga je i izabrala za oca svog djeteta.
Mislim da je veci sok za dijete da oca upoznaje sa tri godine nego da ima kontakt s njim od rođenja...
A ona je oca ostavila u trudnoci nakon sedam godina veze jer je shvatila da nije to to!!!!! A buduci da je u godinama vjerojatno je shvatila da joj treba dijete a ne neko drugi....
Ali sad je situacija drukcija... Ona je konacno shvatila da ne moze sama, da dijete ne skida osmjeh kad otac dođe i kad ima napad placa zove oca da ga dođe smiriti.
Sad ga cuvamo svi i po pet sati jer je uvela hranu, a ona bi se mirila s ocem kojem to naravno, poslije svega ne pada napamet. Pa zato to sve i dopusta...
Sto se tice financija, sve, ali bas sve sto se moralo kupiti je kupila moja familija, od kolica, pelena, sad i povrca i ona je doslovno morala kupiti dvije loptice....
Jos jednom naglasavam da zbog situacije koje vi imate sa svojim muskarcima, ne znaci da su svi muskarci takvi, a pogotovo oni koi su spremni na svu zrtvu i koji svaku vecer sa suzama i jadom zaspu jer njihov anđeo i sve na svijetu spava u nekom drugom domu jer je to odluka koja mu je unistila zivot...
sto reci na ovo, ljudi koga vi spustate na zemlju?Citiraj:
smaja prvotno napisa
Ja ću citirati ovo jer mislim da je to bit svega, ako je otac u redu. :)Citiraj:
jer dijete ima pravo i na majku i na oca od najranije dobi!!!!!
Smaja, drago mi je da je sve ipak dosta dobro završilo.
Stray cat nabrijana si jako, jako.... daj se malo smiri, kaj se ti oko toga tak uzrujavas?
Moja sestra je pokusala braniti svom bivsem da viđa sina, PA SMO JE SPUSTILI NA ZEMLJU jer tu nije vazna ona i nezina povrijeđena tastina nego dijete i njegov odnos sa tatom, a ne njen odnos s bivsim muzem.
nego kaj, treba se svima petljati u zivot u ime nekih plemenskih ciljeva.Citiraj:
smaja prvotno napisa
smaja, jedno besmisleno pitanje, cista radoznalost, jel imas ti djece?
btw kak to mislis da ti nije bitna sestra i kako se ona osjeca? koliko ljubavi ima u toj izjavi, partner je sredi a na to se doveze sestra sa idejom da nije bitna tastina (biti povrijdjen od partnera nije napad na tastinu nego vrlo bolno iskustvo)
Gle, nemas pojma o cem pricas, sestra se zaljubila i ostavila muza i onda je on nasao drugu, a nju je njezin ostavio i sad mu je htjela zabranit da viđa i djecu...
Al fakat mi se neda s tobom o tome razglabati... a ti se malo zamisli nad sobom i svojim jalom, ovakva fakat nisi nikom od pomoci...
samo na ovom postu si usla u polemike s par ljudi i nikak da shvatis da si prenapeta...
cure, molim vas da raspravljate civilizirano. misljenja se mogu razlikovati ali nema potrebe da se castite rijecima.
nemojte me tjerati da vam editiram postove i zakljucavam topic.