Cure moje, nisam ni vidjela do sad da ste pisale...
Bas me veseli kad zajedno djelimo iskustva! :heart:
Sad citam svoj prvi post i sve me sram.. uopce nije sve tako strasno i grozno je kako se percepcija moze promjeniti i kako mozemo sve vidjeti preruzno kada stvari ne stimaju (a posebno ja, emotivac visoke razine).
Vec u ova dva dana od kad sam ovdje iznijela problem i time na neki nacin osvjestila da on postoji i da ga treba rjesavati, posvecujemo joj se vise i super je! Skroz drugacija. Ako se buni i ljuti, to radi na svoj nacin.
Sto se oponasanja tice, ne brine to mene posebno, znam da je normalno, ali vidim da radi toga ipak treba birati drustvo! Ustvari, ma koliko me to ne brine, totalno me zivcira :x .... ustvari, ma snimit cu vam te "Stefali-like" face, pa cete vidjet... i vas ce zivcirati... :lol: Tesko mi je u djetetu prihvatiti i voljeti ono sto ne smatram njenim, ali tu lezi moja pogreska jer tko zna koliko cu puno pogresno kategorizirati njeno/tudje i radi toga je manje prihvacati. I to oponasanje je dio nje... i nazalost te Stefani-grimase (cudno okretanje ocima i slicno.. grrrrr).... Uh, uh.
No dobro. Kako sam se ovih dana svugdje zalila, na jednom drugom topicu tweety je vrlo slatko zakljucila da nam treba jedno novo ustimavanje orkestra i ustvari me osvjestila koliki je izazov sad ponovno stvoriti harmoniju koja je do sad tu bila po defaultu.
Uh, uh.
:love: