:lol:Citiraj:
Poslid prvotno napisa
mi imamo sobu "to be" jer još uvijek spavamo svi skupa :love:
Printable View
:lol:Citiraj:
Poslid prvotno napisa
mi imamo sobu "to be" jer još uvijek spavamo svi skupa :love:
Ormari su nam u maloj sobici (3x2,9) i to je trebala biti Lovrina soba...ali nam je malo hladna..za sada to ostaje radna, a Lovro kod nas.Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Ormar za trash je u hodniku ispred kupaonice i to je to. Mi nemamo više ormara... :D
mi smo bili u slicnoj situaciji. dolazak nove bebe, a m. je takoreci prerasla konderbet, ma ne bas prerasla ali cinilo se besmisleno kupovati jos jedan kinderbet. odlucili smo se za manji krevet. dali raditi po mjeri.
Sto se tiče krevetića zasto ne kupite neki obicni jeftiniji od 2 metra i onda stolar skrati samo one daske (sto idu po duzini) madraca ima za kupiti raznih dimenzija skoro pa svadje sto se tiče ormara mi smo se riješili svih iz kuce jednostavno smo u spav. sobi na jednom zidu cijelom duzinom stavili police i jednu dugačku sipku za robu na vjesalici ..napravili "harmonika" vrata(do prije 2 mj. bio samo paravan :oops: ) sad cak imamo i praznog mjesta :D :D
Thanx, a carina?
koliko kunića?
0 kuna.
i mi se spremamo po KRITTER :D
(ako u međuvremenu nešto ne uleti )
imamo onu posteljunu "kukučinu" prekrasna je!!!!!!!
Mi imamo kritter na moru
krevetić je ok, ali ja imam masnice po nogama od njega
kako nam je u spavaćoj sobi usko, svaki put u prolazu udarim se u stranicu, a kada izlazim iz kreveta (nakon uspavljivanja - da, podnosi veeelike težine :lol: ) zaradim još jednu masnicu od te ogradice koja je isto jako oštrih rubova - lijeva butina mi je cijelo ljeto bila plava :roll:
baš me zanimalo kolika mu je nosivost - a modrica sam uvijek puna pa.....Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
mamita, najbolje ti je odmah kupit veliki krevet. Mi smo Editi kupili srednji, ali vec sada joj je knap (u sirinu).Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Ovi srednji u Ikei su oko 50 Euro, a velike imas od 100-150 euro :mrgreen:
hej rano ljuta...tek sada sam skontala da imas malu sobu :mrgreen:
onda, kupi srednji u Ikei :lol:
već sam htjela kriknuti
Jel se mogu ja malo off topic ubaciti? Ja bih u jaaaako malu sobu strpala i sebe i Nušu , a može jedino tak da je spavam iznad nje jer je premala za spavanje na katu. Mene frka da ne pljusnem na nju, imam puno kila :roll: Ja bih kupila u Ikei onaj visoki krevet, a ispod njega stavila mali od 160cm dužine za N.? Ima netko takav krevet doma?
annar, ja bih radije stavila dijete gore, tj u neki polukat, mozda u L izned tvog kreveta, tako nesto
Ma i meni je to bila ideja, ali svugdje pise da mala djeca ne smiju spavati na visokom da ne pljusnu dole. Ne mogu staviti u L jer nemam mjesta :/ pa bi to značilo da bi spavala na standardnoj visini gornjeg kreveta. A k tome je još i dojim pa bi mi bilo prilično nezgodno penjati se na kat (a još gore silaziti dolje, bilo bi efektnih padova :bouncing:
Editi smo kupili ovaj prvi, ali ga je vec prerasla. ustvari, imam osjecaj da joj je uzak. Sada cemo ga dati Samiju, a njoj kupit veliki krevet :/Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Hajvice, svi so oko 50 Euro (koji euric gore dole)
NE ZNAM OD KUDA VAM TAKAV PODATAK DA U ADAX-U KREVETIĆ KOŠTA 2500,00 Kn, JER DIMENZIJA KREVETIĆA PAPAGENO KOJI ONI PROIZVODE JE 160 X 80 I ZA GOTOVINU KOŠTA CCA 1100,00 Kn ;)Citiraj:
Mamita prvotno napisa
bez madraca i bez ladice i ta dimenzija.
i znači ako hoću po mjeri 170 ili 180
žena lijepo izvadila cjenik
i pokazala mi
plus minus 100 kuna.
Podižem ponovno ovu temu. Baš tražimo krevetić za Marka (također nam ne stane veliki jer smo svi troje zajedno u spavaćoj sobi) i zapeo nam je za oko taj (vidim puno spominjani) KRITTER iz IKEE. Čini se da vas dosta ima baš njega, pa me zanimaju vaša iskustva (pohvale i kritike). Ja sam mislila prvo raditi sama (s MM) krevetić (puno smo namještaja sami napravili nakon neugodnih iskustava sa raznim stolarima), no ovaj je prilično jeftin i zgodan, pa se pitam ima li smisla da se mučimo. Ovog bi trebalo (prema mojim zamislima) samo prefarbati bijelom lazurom.
I još jedno pitanje: Da li ste i madrac kupili u IKEI. Na internetu sam tih dimenzija vidjela samo jedan deb. 5 cm što mi se čini malo?
samo označavam temu, prespora mi je veza pa mi je muka čitati :oops:
evo i mene ovo zanima: kako ste zadovoljni kritter krevetićem iz Ikee (Vikare, rastezljivi, koji smo planirali kupit se prodao :x ) i koji ste madrac (dimenzija 160x70) za njega uzeli?Citiraj:
Karin prvotno napisa