-
postoji ogradica koja se moze kupit u magmi medutim ona je efektna samo za male bebe ili tipa da se beba ne prevrne u snu van iz kreveta ali ako se probudi pa se jos digne uz nju i hoce preskocit jos je opasnije nego da je nema...tako da je najpametnije naucit bebacha kako da side sam s kreveta kao tweety ili napravit ono sto i mi...spavat samo na jogiju :D
....K. spava s nama od rodenja i krevetic nismo koristili skoro nikada, osim prvih par dana po par minuta i ne bi to mjenjala ni zasto. mm je pomorac pa cesto nije tu ali i kad dode to nista ne mjenja...ljudi mi kazu nekad da ce mali letit iz kreveta kad se tata vrati hehe a ja im kazem da bi prije ja izletila nego mali...
-
Mi još uvijek spavamo zajedno. Karlo i ja, a često i Anna.
-
-
I mi.Žao mi je što smo stukli lovu na krevetić.
I mi.
Jan je zadnjih noci poceo opet u svom krevetu po cijelu noc, ali nola jos nije ni probala bez nas.
-
tweety jako ti se zahvaljujem što si mi dala ideju kako da Jakoba naučim da ne pada na glavu kada hoće sići s kreveta. Najveći problem je bio što se nije znao okrenuti pa je na pamet išao na rikverc. No i to je vrlo brzo usvojio. Sad me samo frka da ne zvizne dole kad spava a nas još nema u krevetu ili čvršće spavamo jer je pravi nemirko u krevetu i stalno se vrpolji, propuzi po nekoliko destaka centimetra i obavezno se nekoliko puta tokom noći lupi s glavom na drveni naslon za glavu. :P
-
hildegard ju velkam, ali kao sto sam vec rekla, ja niti u ludilu nebi mislila da ce tako malo dijete to usvojiti.sva sreca na baki.sigurna sam da nam je ustedila puno padova.
ipak moram jos jednom reci da ga jos uvijek zagradjujem jastukom ili poplunom, a i provjeravam tijekom spavnaca jel se opasno priblizio nekom rubu
-
Mi smo isto zajedno a kinderbet služi za odlaganje stvari za peglanje i moju loptu za pilates (koja tu stoji od kada sam ju kupila).
-
Zbog tog hodanja u snu krevet nam je ograđen s tri strane (zidovima i kinderbetom) a s jedne imam na podu spužvu, poplon i jastuke. Zlu ne trebalo