propolsi postoji i bezalkoholni ali nimalo nije za malu miškicu još najmanje godinu dana.
Printable View
propolsi postoji i bezalkoholni ali nimalo nije za malu miškicu još najmanje godinu dana.
ok, ja sam pisala generalno, nisam za male bebe.
Dizem staru temu.
Stariji mi ima puna usta afti :( od prekjucer se zali,danas je koma. Place,ne moze jesti
Spricamo tantum verde koliko da, jer se opire.
Mene zanima,koliko afte mogu trajati?
Herpangina?
Nama je pomagao aftamed, na zlicicu. I hladna hrana tipa sladoled i jogurti. Nije jela 10 dana... drzte se.
Ne znam sto je tocno. Al mu najfrend ima od vikenda, moj od utorka. A cini mi se da jos jedna curica. Svi su bili skupa na rodendanu
Sto je najgore,on inace tesko jede kasasto, on je od mesa i tjestenine. Ajd danas uspio sladoled, cak i mandarinu htio. Puding i jogurti cekaju
I to me zanimalo,koliko traje
Kad mi pedica rekla da mi moze dati ispricnicu za 2tj za vrtic nije mi bilo jasno zasto to kaze. A onda sam googlala...
Oko 7-10 dana, ako je herpangina, ali prvih 4-5 dana je najgore...
Siroce moje ima jedva preko 15kg. Sad bude pao i na 13 kak je krenulo :(
Kad ne zeli guste juhe, ni razna lino, ni vocne kasice...
Zapravo me najvise strah dehidracije
Ako je herpangina, to zna trajati, od temperature do afti koje se, nazalost, spustaju i u zdrijelo. Pomaze puno hladnog, daj mu sto god zeli pojesti i popiti, ali budi oprezna s kiselim, da se ne prestrasi kad/ako zapece. Daj mu hladnu tjesteninu, mozda ce mu pasati. Napravi mu neki smoothie ili tako nesto.
Ma problem je što je moj izaziti nejedač. Znači nikakav smoothie neće. Samo čisto voće. Mislim prije ću nabrojiti sve što jede nego što ne jede. Jedan dan je on nabrojio da voli 13 stvari jesti, i u biti je to to :(
Zna već da ga peče, prvi znak je bio što u vrtiću nije htio jesti salatu, a toga više pojede.
Temperaturu nema. Uglavnom sad pomalo jede kruh, pojeo je kajganu na mekano i pola vindija čokoladnog pudinga. I pio 2 šalice čaja rooibos.
Vrci to je odlicno! R je prvih dana pojela par zlicica sladoleda...
A žali se da je gladan, da ga buba buša :(
Inače, jel bi bilo previše ostaviti ga sad 2 tj doma da se potpuno oporavi?
Iz iskustva, probaj mu našpricati usta sprejem Tantum verde, za djecu. Gelovi kojima se smanjuje bol kod nicanja zubisu isto dobri, ali sprej je praktičniji. Sadrži lidokain, a to hitro ublažava bol.
Kod mojih sinova dobro je prolazio frape, guste juhe i slično, može žlicom, a može i na slamku, onu široku za jogurt, kroz koju prolaze i rezanci iz juhe, tako da se poštedi usna šupljima, jer ide iz slamke ravno u grlo.
Spricamo. Tako da on urla i place jer ne da. Ja mu imobiliziram noge i ruke,a muz otvori usta. Strahota :(
I zna da mu je bolje od toga,a svaki puta ista prica
To je super, prema onome sto cujem da djeca obicno pojedu i popiju (sto je prakticki doslovno nista).
Jel samo u ustima? Da nije virus usta-stopala-dlanovi? Pogotovo jer kažeš da više djece ima iste simptome, a da su bili skupa na rođendanu.
Ali i herpangina je virusno oboljenje, pa ako ima samo u ustima, onda je vjerojatno herpangina.
Samo je bilo u ustima. I vjerovali ili ne-od jucer je ok.
Ja sam u soku, u subotu je do pred spavanje sutio i plakao na pijenje tekucine. Navecer me trazio hranu
U ned ujutro sam vidjela na mekom nepcu samo crvene tragove i rekao je da ga vise ne boli.
Znaci 2 dana bilo koma. I par dana prije je bio cviljaviji da ga malo boli dok nismo znali sto je tocno
Nasprejat sa sprejom od propolisa, prodju vrlo brzo.