:lol: koji SFCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
a kam se ide?
anyway ako tamo kam se ide ne ide TM onda se možemo stisnuti u naš auto. ili ne?
Printable View
:lol: koji SFCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
a kam se ide?
anyway ako tamo kam se ide ne ide TM onda se možemo stisnuti u naš auto. ili ne?
joj super.... kak je to meni super kombinacija... oduvijek sam htjela imati starijeg brata :roll: i vibram da je cura ~~~~~~~~~~~~ (šta god ti mislila o tome)Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
lara je danas prvi put spavala u jaslicama... prošlo je super... i povratak u jaslice nakon 3 tjedna je prošao iznad svih očekivanja.... izgleda da joj je pauza godila...
sve ove aktivnosti s čišćenjem, bacanjem u smeće... sve je isto i kod nas... sad je glavna fora kuhanje... ćim nešto kuhamo evo ti nje... tu ziher nije na mamu
moram vam pokazati facu
jedva sam uspjelka uslikati... to radi kad je ljuta, ali i svaki put kad joj kažem da pokaže facu :roll: nemam pojma otkud zna kaj je faca... jučer je baka bila u nemilosti jer ju je tužila da se nije htjela obući... cijeli dan se mrštila na nju...
Slatkica mala!
Mirta - super za curicu. Ja sam mislila doći samo po vas a ostaviti MZM-a sa djetetom doma pa onda čoporativno tamo gdje već idemo (mi se dogovaramo kao da stvarno negdje idemo :lol: ).
Lenči je jučer poslije podne zakurila i navečer je još imala temperaturu (38,3 u uhu). Ja sam odmah otišla s njom spavati kako bi ju pratila (nisam ništa davala za snižavanje temperature) i baš me bilo frka. Srećom, jutros više nije bilo temperature. Nadam se da se neće vratiti. To nam je službeno prva temperatura. Kako vi postupate sa temperaturom? Po forumu se lome koplja oko skidanja - ne skidanja.
Mirta super za curu ( i ja bi jednu )! Matiji pusa! Ljudi moji, N. već dvije noći spava SAM u kinderbetu. Nadam se da neće ispasti samo kratka faza i da ću konačno i ja početi SPAVATI!!! Ja temp. snižavam kad pređe 39,5 u guzi.
Mirtaaaa,super za curu!!!!!!!! :D
a za prijedlog da ja vozim nas auto- :lol:
mi isto skidamo niki temp. tek ako je oko 38,5-39!!
Mirta, super za curu, idealna kombinacija!
Mi temp. skidamo kad predje 38, nekako se bojim cekati da sama padne :/
Čitala sam taj topic. Kada vidim da mi se dijete s temperaturom 39,6 pod pazuhom, baca se po krevetu i plače, bezuspješno traži smirenje u ciki, kada je ne mogu nikako umiriti, i nakon kupke se temp. ponovo vraća, dam joj Lupocet jer ne mogu gledati da se tako muči. :(
Ali ako ima 38 i ne raste, ne snižavam već joj samo dajem puno tekućine.
Mirta super za curicu!!! :D
Larita malena je preslatka mrštilica :)
bravo za curicu, ˇ~~~~~~~~ za TM da što prije bude bolje-sad se bacajte na smišljanje imena
<super za Matiju ~~~~~~~~~~~~~ evo još malo
ivonči, pusica tebi i tvojim curkama
nas su jučer zvali iz jaslica da F ima temp 38,4 u guzi i da li da mu šta daju
požurila sam po njega, nisu mu ništa dali, i dok sam došla tempica pala sama od sebe, i jutros smo mjerili i imao je u guzi 37,5, pa smo ga poslali u jaslice. Šta je bilo, nemam pojma, nadam se da je jednokratno
pusice svima
e da, i bravo za Niku i Vida i njihove zubiće-gledajte to s dobre strane, nema zubića, nema šanse za stvaranje karijesa :)
Pozdrav svima!
Nitice ~~~~~~~~ za Matiju
Neven, Lena i tata :klap: za spavanje!
cizmice- imamo a buce mozda jos nabavimo iako bi radije neke visoke cipelice
naturino - uvijek dobiju malo robe i brzo se proda
zubici - novost je da mu rastu obje gornje cetvorke (a trojke jos nema)
temperatura - ne skidam ako ne raste i ako je ispod 39/ 38.5
i mi smo za kavu
Larita- premedena ti je tvoja mala mrštilica!!
Mirta ~~~~i ja šaljem za curu, ali i ~~~~~ua dečka- pa kaj bude!
Mama Nataša- :zavidni smajl: spavanje bez cike- totali SF. Još mu ne pada na pamet.
Cure, ja sam ovih dana skroz u komi. Trebam cijeli naš stan spakirati u kutije do 1.12., majstori trebaju sve to raznijeti na 3 adrese i onda čekati još 6 mjeseci da nam kućica bude gotova. (pa onda iskeširati još toliko da nam sve to opet odvezu tamo).
Nisam tužna jer idemo u kućicu što mi je san, ali ova međufaza do kuće me malo brine. Znam da ćemo izdržati (živjet ćemo sa sveki i šogijem u njihovom prodanom stanu :shock: ali i sa TRI MAČKETINE FUUUUUUUUUUUJJJJJ).
Rastulit ću se sigurno kad Maksić počne grebati po vratima u stilu: dosta mi je bilo tu, idemo doma, a doma više nemaaaa.
Sva sam zbrkana. Nadam se da njemu ta seoba neće teško pasti. :cry:
Nadam se da će njemu biti zanimljivo jer je novo...
A mi ćemo početi skupljati lovu za poklone za useljenje :mrgreen:
:lol:
MNataša, al me oraspoloži!
Ajde baš mi je drago :*
Drage moje, pozdravljam vas. Odoh kući, sutra se ne radi (kod nas u firmi) pa se tipkamo sigurno u ponedjeljak a možda (sigurno) i prije...
Ugodan vam vikend!
:* i tebi!
potpisujemCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
MN- ugodan produzeni vikend!
Danijela- nemoj biti tuzna, podnose klinci puno toga bolje nego odrasli
Danijela, Maxic ti je predivan i veeeeiki!
Larita, faca je totalni zakon!
Matiji saljemo jos ~~~~~~~~~~~~~~ da potvrdimo, a Mirti ~~~~~~~~~~~~~ da ce zelja ostvari!
Novi je ponovo u nekom razvojnom skoku, mislim da je ovaj put govor u pitanju. Poceo je da govori reci koje je sam cuo, ali da ih pravilno upotrebljava. Tako da je juce uzeo olovku i rekao "oloku" i kalkulator i rekao "digiton", a to mu pre niko nikada nije pokazivao. Pocele su da ga interesuju i boje, tako da sada napolju pokazujemo na "bei", "sivi", "pai"... automobil.
Slova i dalje rulaju, kao i slikovnice...
Sve je to super, ali on se toliko uzbudi da ga uspavljujem po 2-3 sata...
Ali bukvalno.. Tako da sam van sebe od umora.
MMu si opet ameri tu, tako da je po ceo dan na poslu...
Danijela, ne plasi se selidbe, narocito sto idete u veci prostor, to ce ga oduseviti. A tranziciju cete nekako izdrzati. A macke... bolje da se ne izjasnjavam.
Kli kli- mijaaauuuu :/ , hvala! :*
KAJ?! pa naravno da idete!! :xCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
KOD MENE :mrgreen:
Moze sljedeci vikend?
hvala vam svima na svemu :* (kako drukčije da sloožim rečenicu)
kako stvari sada stoje vikend je OK!
larita - faca je zakon
spava li još tko od klinaca 2 puta dnevno??????? - Vid više ne na moju veliku žalost.
noćno uspavljivanje je pjesma, legne u krevet nešto mumlja i zaspe. Od sada pokušavamo ga uspavati da sam ostane u sobi, večerasje uspjelo bez suza i ako tako bude super, ali nećemo forsirati.
Zadnjih nekoliko noći spava u komadu od 20-06
ili s jednim buđenjem ali protekljuh mjesec dana se zano buditi 2-3 puta i plakati zbog zubića
Dnevno uspavljivanje je malo teže ali i to uspijemo.
joj, mirta, blago tebi....
:D :heart:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Ivonna sretan ti rođendan!
Ivonna, sretan rodjendan!
Mi jos uvijek spavamo dva puta dnevno, ali zato jer se budimo jako rano, oko 06. A uspavljivanje me vise smori nego da citav dan trcim za njom :roll:
Ivonna :love:
Romina - kako je Maureno?
kli- bravo za Novija!
spavanje - jos dvaput dnevno, iako ponekad jedno preskoci, nije neki problem uspavljivanje koliko je nervozan ako ne odspava dovoljno
Sretan ročkas Ivonna!!! :D :D :D
L. odavno spava samo jedanput dnevno, noću se budi jednom do dva puta. I zaspati bez cike, nema šanse.
ivonna :*
Ivonna, sretan rođendan :* I mi spavamo samo jedanput dnevno. Pusa svima
ivonna sretan rodjendan!
Cure, koju velicinu zimske jakne da kupim Samiju?
On nosi 86 (mislim, jer mu odavno nista nisam kupovala). Mislim da je najpametnije broj veci :?
Sretan rođendan Ivonna :D
Ivonna sretan ročkas!!!!!! :*
mi isto spavamo jednom... po noći spava bez buđenja 20-7... ima naravno iznimaka, zubi, bolest... ali u glavnom nema problema... evo, već par dana spava u jaslicama i super je....
a da, samo da nije prevelika razlika, nama se zna desiti da ista veličina kod svih proizvđača nije identična.Citiraj:
snorki prvotno napisa
svakako bi bio dobro da mu je obučeš jer i ako je model veći, možda može izdržati do proljeća u njoj, jer oni više ne rastu baš tako brzo.
kako stojite s voćem i povrćem, ovo moje stvorenje odbija skoro sve povrće a od voća neće čak ni bananu, malo sam luda od toga jer ne unosi vitamine u sebe :/
povremeno sam mu počela cijediti naranču pa barem popije sok
Juhuuu, we are back! Vratili smo se s neinternetske zone i opet smo s vama! Pusa svim Ljetnima i mamama! Imate brdo slika da nas vidite.....
Pišemo se ! Idem sad leći jer sam dosad stavljala više od sto slika!
Samo cu još čestitati Mirti posebno....lijepe vijesti za drugog bebača! :heart:
Link:
http://public.fotki.com/yavanna/dugoooo-toplooo-lje/
pass: maskim
nisam sigurna ima li među vama koja s klincem/ klincezom do 14 mjeseci, ali evo, da i vas pitam :mrgreen: :
Tražimo za fokus grupu:
- majku djeteta starosti 6-14 mjeseci
- to joj je prvo dijete
- dijete se diže izvan kreveta/ puže/ kreće se uz pomoć
- majka najčešće (u posljednjih 3 mjeseca) kupuje pelene:
PAMPERS - utorak 14.11. u 16,00 h.
HUGGIES/ LIBERO/ DM BABYLOVE/ KONZUM BEBE/ GETRO PELENE/ COOP PELENE - utorak 14.11. u 18,00 h.
Nagrada: Mercator bon u vrijednosti 100,00 kn.
Mjesto: Zagreb (vjerojatno Draškovićeva)
ako je neka od vas zainteresirana, javite mi se na PP
btw, ovo nema veze s Rodom, nego s jednom firmom za istraživanje tržišta.
(fokus grupa : grupa od 10 mama koje će međusobno raspravljati i komentirati)
yavanna,dobro dosla natrag!!
danijela,drzimo fige za preseljenje! drzi se!!
mirta,ja bi mozda vidu na tvom mjestu pocela davat neki multivitamin za bebe!mi niki dajemo sanosvit sa zeljezom!!
nika spava uglavnom 2x dnevno i napokon hoda sama! :D
gle ovaj blješteć iavatar nam se vratio! :D
Yav, dobro nam došla! Nedostajala si nam!
A sad se bacam na slikice!
baš vam je bilo i duuuuugo i toooooplo ovo vaše ljeto. Maks je prekrasan, a ti mamice si stvarno smršavila. Vidi se, godi vam more :*
Moram spomenuti slikicu sa didom ili pradidom u pozi za kartanje-obadvojica su zakon!
One zadnje slikice, gdje se samo smiješi-ajme koji šarmer. Već vidim kako će se ljetnice potuć za zeta. :P
meni ne prihvaca password maksim!!!probala 10x!!! :(