Super izgleda, stvarno. Mi smo gledali neke slične krevete pa ti šaljem pp za pitanje...
Printable View
Super izgleda, stvarno. Mi smo gledali neke slične krevete pa ti šaljem pp za pitanje...
Winnie, mm i ja imamo neke slične ideje za Fioninu sobu, ali u stilu Pčelice Maje, jer joj je ona trenutno najdraži fiktivni lik na svijetu. Poslala sam mm-u link da vidi sobicu i pazi njegov komentar: vidi se da je fotkala mama: svoje slike je stavila do u detalje, a tatin namještaj samo u početku malo dasaka i jednu-dvije slike na kraju. :lol:Citiraj:
Winnie The Pooh prvotno napisa
Inače, i mm radi namještaj. Također je posve samouk. :)
A kakve bi on detalje htio? Slikat ću ja i to pa ću mu poslati!
MM se nije bunio.
Ili nije smio... :lol:
Šalio se. :*
I ja bih slikala kao i ti, ne brini.
Kad je sinoć MM ovo pročitao, samo je komentirao: Napokon da i mene netko razumije!Citiraj:
Sanja prvotno napisa
:aparatic:
Sobica je fantastična....svaka vam čast na trudu i maštovitosti....
i da......ukrala sam vam par ideja... :)
Maša, drago mi je da smo te mogli nadahnuti! :)
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaau, koliko truda!
A rezultat fantastičan, prekrašna je sobica :D
Winnie ja sam oduševljena,prekrasno,sličnu zamisao imam i ja al sam tudum za crtanje, :lol: nažalost,nadam se da moja neće to neznanje pokupiti od mene.Prakrasno skidam kapu,a i pohvale tvom mužu pogotovo ako nema veze sa stolarijom. :D
Suuuuuuuuper!
nago..mene zanima kako si to crtala,jesi preslikala od nekud ili si crtala od oka??
sličicu WTP Band (doslovce - bila je oko 2,3 cm) pronašla na netu. Onda ju nekoliko puta uvećala, pa odvojila svakog lika posebno, pa ponovno uvećavala do veličine a4. Onda sam svaki taj lik na a4 podijelila na 9 jednakih dijelova, pa svaki dio ponovno uvećala na A4. Onda sam spojila "puzzle" i dobila velike likove, koje sam zalijepila na željeno mjesto na zidu i precrtavala indigom.
Kod precrtavanja indigom treba biti oprezan jer se svaki malo jači pritisak ocrtava na zidu.
Ostale, manje slike, (ptičice, leptiri, bubamare, cvijeće...) sam "rukom" crtala iz glave ili iz slikovnica, pa opet sa indigom. (Mogla bih i direktno na zid, ali sam ziheraš, pa nisam htjela nešto pokvariti!)
Preslatka je sobica! I mi smo ljubitelji WTP škvadre.
Baš sam maloprije našla zgodnu stranicu sa opremom za
dječje sobice. Neznam staviti link, ali evo adrese:
http://www.childrens-rooms.co.uk
Ups, uspjela sam :)
Wini mene zanima s čime si bojala moja soba kod mame jos uvijek stoji netaknuta sva iscrtana i ispisana s pjesmicama ja sam isto s indigom sve crtala ali sam bojala masnim bojama pa me zanima s cime si ti tvoje mi izgleda onako sjajno :D
Dipi koncentrat + Jupol
I mi se polako spreamo uređovati Jankovu sobu i ja imamsvakakve ideje u glavi ali ja ne znam tako lijepo crtati. Nema šanse da bit o ispalo tak lijepo.
Inače, soba je stvarno prekrasna, svaka čast.
Vauuuuuuuuu
Ma ovo je prekrasno!!!!!! I ja bi rado u takvoj spavala!
biš me primila na gornji krevet, samo koji dan da malo uživam..... :D
To ćeš se morati sa Laurom dogovarati!
Kakvi talenti u mome susjedstvu! Kada vidim nešto ovako KRASNO postane mi žao što moja cura nema svoju sobu. Ako nam se stambena situacija popravi znam gdje ću tražiti inspiraciju. Svaka čast!
Winnie......svaka čast na trudu ali meni je sve to malo "tu mač"......malo mi sve to djeluje previše psihodelično ....krenula si dobro ali jednostavno nisi stala na vrijeme--klasičan problem večine forumašica......neumjerenost......
sorry na iskrenosti i ako te je to povrijedilo-namjera mi je bila reči ti gdje ja mislim da si pogriješila
Isto bi se moglo reći i za tvoj komentar: nama sa dvije moždane stanice bila je dovoljna i prva rečenica da shvatimo poruku, a sve ostalo je bilo "tu mač".
No hard feelings! :*
Citiraj:
Winnie The Pooh prvotno napisa
bitno da se razmemo :love:
Svako ima svoje mišljenje meni je sobica super mislim da se i Laura lijepo osjeća u njoj.
ja nisam vidjela ljepše oslikanu sobu. divno. moj naklon
Kod dječjih sobica je definitivno jedino najvažnije kako se djeca u njima osjećaju, pa tako neumjerenost ne postoji. Po Laurinom izrazu lica reklo bi se da je sasvim jasno kako je ova soba pun pogodak i svaka vam čast na uloženom trudu i vremenu. :naklon:
A dozvolit ću si jedan mali komentar - puno veći problem roditelja današnjice jest što ni trećina njih nebi uložila ni blizu toliko truda u dječje veselje.
svaka cast na trudu :)
Ma predivno izgleda.
Rodila već? Čestitam!
Mi krećemo s uređivanjem na proljeće, ali ne znam crtati. Mislim da u kiki imaju zavjese od WTP.
Slikice ću vjerojatno pronaći na netu, printati i zalijepiti, valjda dizni princeze, ima takav dvorac od TL-a. vidjet ćemo
Uživaj s bebom!
Nice :naklon:
ako je to trebalo ići mene koji je jedini kritizirao sobu u nazovimo to tako negativnom smislu........onda si se prevarilaCitiraj:
devet_mjeseci prvotno napisa