Moja cura prenešena 10 dana, a bili bi i još, da nije bilo indukcije :x
Po mom proračunu, bila je kasnija ovulacija i ona se trebala roditi u proljeće, a rođena je 18.3. 3 dana ranije.
Trudova ni T, čak ni nakon prostina.
Printable View
Moja cura prenešena 10 dana, a bili bi i još, da nije bilo indukcije :x
Po mom proračunu, bila je kasnija ovulacija i ona se trebala roditi u proljeće, a rođena je 18.3. 3 dana ranije.
Trudova ni T, čak ni nakon prostina.
oboje sam rodila sa 40+5 - i to gotovo u sat, Luka 1,30 h - nina 3,30 h :mrgreen:
sve identično, samo što sam Luku rodila za 4 sata, a Ninu za 2
savršeno :love:
K. se rodila sa 40+1
J. se rodila sa 41+2
Ali....obje su rođene u nedjelju, na dan utrke Formule 1, oba puta je pobijedio Kimi Raikkonen :shock:
( utrke nisu bile u istim gradovima )
Oboje sam rodila 23 dana prije termina.
Obje u srijedu, jedna 38+4, druga 38+5.
Bas sam si i ja razmisljala o tome neki dan,odnosno pricala frendici kako sam oboje rodila 7 dana nakon termina,znaci 41+0,oboje su imali termin u petak i oboje su rodjeni u petak,ali tjedan dana kasnije,prva curka je rodjena planiranim carskim koji je eto bio zakazan za petak,a maleni je rodjen vaginalno nakon sto mi je pocela curiti plodna voda isto tjedan dana poslije termina 41+0 i u petak!!Slucajnost?Karma?
Prvog sam rodila 40 + 6, a drugu 40 (ravno na termin), nisu niti rođeni isti dan ni sat ni mjesec a ni datum...naravno ni iste godine. :mrgreen:
Oboje sam rodila u srjedu,curku 8 dana poslje termina,a dečka 8 dana prije termina!
ONA se trebala roditi 11.04,a rodila se 19.04.
ON SE trebao roditi 19.06,a rodio se 11.06.
1. 38. tj.
2. 41.+3
3. 39. tj.
Kod mene to očito ne pali.
moji su 42+1 i 40+4 tako da ni kod mene ne vrijedi teorija.
prvo dijete 40+4
drugo dijete 40+5
Prvo dijete nekoliko sati prije punih 40 tj, drugo 40+2 a treće 39+2
Ja sam sve svoje troje rodila sa 37. tjedana.
Ne!
Janko je rođen sa 40+4, a na otpusnom je pismu pisalo da je starost bebe po reođenju 40+6.
Iva je rođena sa 41+3, a na otpusnom je pismu pisalo da je 40+3 starost bebe...
E sada kako oni to pricjene ne znam.
Kak će biti ovo treće, vidjet ćemo!