Potočnica :* !
Donna ~~~~~~~~~~ da sve bude u redu. Nemoj se bojati, tekst govori o teškoj temi na jedan specifičan način, teško mi je reći humorističan.
Pisac je pobjedio rak.
Printable View
Potočnica :* !
Donna ~~~~~~~~~~ da sve bude u redu. Nemoj se bojati, tekst govori o teškoj temi na jedan specifičan način, teško mi je reći humorističan.
Pisac je pobjedio rak.
pročitala sam !
isprintat ću pa nek i tata pročita..i on sve svodi na zezanciju cijeli život pa ga ovaj text neće uznemiriti.
to sam tražila... pa podižem ako još nekome ustreba... makar samo u preventivne svrhe
baš u pravi tren....hvala
čitala sam komentare tek sada.
meni je taj text trebao da kolegici čijem su mužu otkrili tumor s metastazama malo razvedrim dan.
poslala mi je rano jutros sms "hvala ti, noćas sam se grohotom nasmijala. to mi je trebalo."
a ja zahvaljujem dežuloviću.
meni nije do toga...dala sam tati i čitao je...nažalost izgubio je bitku nakon samo 6 mj od otkrivanja bolesti (ima sve o tome u topicu tumori)....ma :cry: :cry: :cry:
:( moja sućut
donna, čitala sam taj topic... iskreno mi je žao. :cry:
često to tako završi ali mislim da u očajavanju nema svrhe ni pomoći.
u takvim okolnostima treba živjeti dan po dan i radovati se onim malim svakodnevnim stvarima.
nema planiranja daleke budućnosti.
i zato, što god pomogne u lakšem podnošenju te neizvjesnosti dobrodošlo je.
meni je u svemu najgora fizička patnja, a ne sama smrt.
svima koji to prolaze sa svojim najbližima želim puno snage.
hvala :heart:
trudimo se biti jaki i to je to šta nam je drugo ostalo :(
Tekst je dobar baš!
Moja svekrva se bori vec sa tim oko 15,16 godina. Prvo tumor materice, sve joj izvadili, a pre par godina tumor debelog creva. U medjuvremenu svekar umro od mozdanog udara, a ona se i dalje sa svojom pozitvnoscu bori i gledam je svaki dan i super je lik osim nekih "svekrvackih" fazona. I pored svega joj moram odati priznanje . Ona sve nas bodri.