bertha prvotno napisa
Ma koji idiotizam - privatno rodiliste... a ljudi moji, ka da ne znamo svi koji je standard u Lijepoj nasoj... naravno, to ce biti samo za zgrtanje love i za supruge hrvatske "elite", a male ljude ko sljivi... pa ne bi smilo tako bit, kriteriji bi tribali bit jednaki za sve... ko kaze da je vridniji porod neke zene jer ima vise novca od neke druge?! tribalo bi se okrenit na drugu bandu i razmisljat kako da se napravi nesto sta bi bilo dostupno svima, a ne samo odabranima...
Ja iman jako lipu uspomenu sa svog poroda, ali dosta njih nema. Jako je bitno osoblje. U rodilistu san upoznala i zena koje su dogovorile epiduralnu, da bi ih ogadilo kada su dosle na sam porod, pa zena koje su ostavili same u boxu i otisli piti kavu, da bi dosli na sam izgon i uvatili bebu u zadnji tren da ne padne na pod. Sa mnon su cilo vrime bili i MM i dokt i sestre... i to mi je puno znacilo... S druge strane, ima zena koje su prezadivljene sobon i sam porod, trudnoca i sve prije i nakon je veliki teret za njih... jedna moja vrsnjakinja, koju san upoznala u rodilistu, je rekla da je radala nizasta i iskljucivo je trazila carski, misleci da je nakon carskog nista nece boliti, a bebu je donila roda. Zalosno je da ce upravo takvoj vecini biti pristupacan komoditet takvog privatnog rodilista!!!