Hmm, briješ na teoriju zavjere :mrgreen: ?
Printable View
Hmm, briješ na teoriju zavjere :mrgreen: ?
Mislim da knjige nema ni u knjižnicama.Trazila sam je prije par mjeseci u "Knjižnicama grada zagreba" ali i zadnji primjerak je netragom nestao! :cry: Rekli su da probam u antikvarijatima...Ako netko ima knjigu molim da se javi rado bih ju kopirala. :*
Izmedju ostalog, draga, i to.Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Ja sam prije par mjeseci kupila original, preko amazona. Evo link pa procackajte jel se jos moze docepati kojeg primjerka:
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...644586-2912523
Inace, kome je do knjiga sa slicnom tematikom, preporucujem knjigu Avive Jill Romm, Naturally healthy babies and children. Debela knjiga sa puuuno dobrih savjeta.
Našla sam knjigu u samoborskoj knjižnici :D
Ja se nikako ne mogu opustiti s tim kupovanjem preko neta. Jednostavno, bed mi je dati broj kartice. teorija zavjere :mrgreen:
mi smo se u medjuvremenu totalno prestali cijepiti a najcesce uopce ni ne odem u biro za konzultacije jer je cisti gubitak vremena
nisam pametna da li bi mozda trebala dati cjepivo za djeciju paralizu, ne uspjevam zapravo naci dovoljno podataka za i protiv i inace me zanima ako imate podatke sto eventualno cijepiti i zasto
knjigu How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor mozete naci na www.nl.bol.com
ova knjiga koju spominju stray i branka je revedena na hrvatski, može se nabaviti u društvu homeopata Hrvatske, Baruna Trenka 4.
Ja sam je našla u knjižnici samobor.
znam, ima je još u nekim knižnicama,
ali ovo u dr. homeopata je fotokopija koja se može kupiti. mislim da košta 70 kn.
Ahaaa.
Ok. Felix i ja smo se snašle ;)