Evo i mi se javljamo pod nonšalantne!
Printable View
Evo i mi se javljamo pod nonšalantne!
Potpisujem.Citiraj:
ador prvotno napisa
Hodamo u jaslice. Tjedan do dva tamo, tri doma... I tako od kraja kolovoza. Ovaj je mjesec svega tri dana bila u jaslicama.
Dakle, koliko god mi pazili i izoliravali se od nje, ona kao zdrava, a imunološki slaba pokupi i od onih koji nisu "službeno" bolesni već samo nositelji beštija.
I... većinom dobijemo mi od nje :lol:, a ona u svom društvu.
Kad je bila par mjeseci, a muž u gripi - bio je u karanteni. No, koliko primjećujem, njoj se simptomi pojave prije nego ukućanima od kojih dobije, ako se zarazi doma.
Nosila sam masku i kad je ona bila hospitalizirana - bolnički oprez. No, išlo mi na živce što su doktori i sestre ulazili u sobu, nakašljavali se, brisali nos...p :evil: regledali ju pa tek onda oprali ruke.
hehehe poznatoooo...a dan prije zaboraviš zaštitu na novom madracu...jel netko zna kako očistiti madrac od rigoleta, kako boje tako i mirisa?Citiraj:
Barbi prvotno napisa
kad smo prehlađeni mi smo u takvoj sinergiji virusa, šmrkalja i ostalih sluzavih masa da nas ne bi dekontaminirali ni iz NASA-e
samo ako cistis odmah kad povrati, moze obicnim vlaznim maramicama....i to onim zutim sa naslikanom bebom koja puze...nevjerovatno kako ocisti...nista se ne osjeti kasnijeCitiraj:
Virgo30 prvotno napisa
:?Citiraj:
ador prvotno napisa
totalno i skroz na skroz nonšalantni
Mi roditelji smo "nužno zlo"...zezam se, međutim sjećam se isto tako kad sam išla na planirani važan sastanak u inozemstvo, onda sam ih izvadila iz vrtića tjedan dana prije da ne pokupe nešto jer nisam smjela riskirati, a moji su bili svi ful bolesni u vriću.