džez prvotno napisa
sinoć smo imale scenu :(
dreknula sam na nju na jako ružan način :oops: , nakon što je učinila nešto o čemu smo već 100000000000 puta razgovarale (uletavanje usred razgovora i zapovjedni ton: "ajme meni!!!! gledajte me!!!!").
naravno da sam istog trena požalila, ali šteta je učinjena, pa sam se pokušala iskupiti na način da sam joj se smirenim glasom obratila, ispričala na preburnoj reakciji i zamolila ju da dovrši započeto (svjesna toga da je dječja potreba za pažnjom jača od socijalno poželjnih obrazaca ponašanja)....
šokirala me njena reakcija: sjela je na kauč, spustila ruke u krilo i rekla "pričekat ću da se smiriš" :shock: ne sjećam se da je ikad prije takvo što od ikoga čula...
rekla sam da sam smirena i da mi je jako žao zbog načina na koji sam reagirala, ali samo je ponovila: "ne, ne, u redu je, zbilja... pričekat ću da se smiriš"
nakon par minuta najavila je: "evo sad bih vam pokazala..." otplesala je svoju koreografiju, svi smo pljeskali i scena je "zaboravljena", ali...
kad sam se nakon cca. pola sata još jednom ispričala i htjela popričati s njom o svemu, ona je već mislima i djelima bila u sasvim nekom drugom svijetu i moje riječi nisu dopirale do nje :/
što li moje dijete misli o meni?