Na žalost, moj je otac preminuo 29.12. nakon 8 mjeseci borbe sa Non Hodginovim limfomom i karcinomom bronha.
Prošao 4 kemo za NHL, još tri za karcinom....
Kada se razbolio i dijagnosticiran je bio NHL, kemo je bila nada.
Kasnije je ona bila samo oružje za njegovo samopouzdanje.
Svakome bih preporučila knjigu Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna polča, pa i onika koji nemaju nikakve veze sa karcinomom.
Ono što me naučila ta knjiga promjenilo mi je život. Za mog oca je bilo prekasno, ali za mene...
U toj knjizi spomenuto je još par knjiga, koje sam isto tako pročitala, a neke su još pored mog kreveta spremne za čitanje. Sve što kao laici čujemo o kemoterapijama je ...hm... kad se čuje druga strana priče.
Ali opet sam mišljenja da nekome može pomoći samo ono u što vjeruje da će mu pomoći. Za nekog je to homeopatije, za nekog Noni, za nekog Aloa, za nekog kemoterapija, za nekog bioenergija, za nekog vjera, ....
Ono što možemo učiniti je dobro se informirati i prije terapije (jer mislim da kad se počne sa kemo, za neke vrste alternative nama povratka) i biti uz naše najmilije.
Kako god odlučili, nikada ne smijete sumnjati u svoju odluku.
Još jednom preporučujem knjigu svima, jer obično kada se nađemo u situaciji da trebamo odlučiti nemamo vremena za čitanje.
Svim akoji su bolesni ~~~~ , a onima koji su izgubili svoje drage :love: .