aaaaaaarghhhhhhhhhhh, javio se vrač!
:dancingfever:
Bio-Rama Hare Rama, deder podrobnije znas da nismo svi u ZG.
Printable View
aaaaaaarghhhhhhhhhhh, javio se vrač!
:dancingfever:
Bio-Rama Hare Rama, deder podrobnije znas da nismo svi u ZG.
:lol: moj je svojevremeno rekao da će sam mnom na magarcu put Betlehema :PCitiraj:
leonisa prvotno napisa
:shock: :?Citiraj:
rinama prvotno napisa
:lol:
Jel se čudiš Pauli ili Rinami?
A bit će da meni? :oops: A ja se malo zanjela! Nemogu si pomoći, čim se spomene sex ja se izbezumim pa meljem svašta. Sorry! :nono:
He, he Rinama, :lol: :lol: legenda si!
Odoh se istuširati hladnom vodom.
:lol: ma samo sam pomislila kako nije pametno stavljat slike mm na forum :lol:
A stanje kod mene je da mi se ne da seksat u početku, al kad krene onda mi super i mislim si uh, ovako ćemo svaku večer.
Usput, dojilica sam i imam mengu 8)
rinama :lol:
Hmm, gledat se smije - dirati :nope:
Još kad bi to bilo u neko razumno vrijeme ali u ponoć :shock: išššš
Ako ovo MM pročita sigurno će se baciti u nabavku čudesnog napitka :P
E da cure fakat, nemojte stavljat slike muževa, mogla bi od nekud naići rinama.
Ajd sad svi lijepo nek dignu ruku koji su isli vidjeti Paulin album samo da vide kak joj muz izgleda :mrgreen:
Hebiga, ja već priznala za jednom, ali išla ja i još jednom da utvrdim gradivo.
Paula, jel mu se štuca?
:bye: :oops:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
:bye:
A dobro, nisam mislila da se sad doslovce sad svi krenete javljati :mrgreen:
Da ne skrecemo dalje s teme, drz'te se naslova :saint:
E a sad dosta zafrkancije, odoh staviti sušit veš. Ja sam Vaša Žuži Jelinek i ako neko stvarno ima probleme u vezi sexa samo pišite.
Pauli svi obećajemo da od sad više nećemo gledati njenog slatkog mužića, nego samo motor.
A ja sam stvarno sex.ugrožena, jednu noć sam sanjala da želim sex pri skoku iz aviona, MM viće: NEMOGUU GA STAVIITII, PREJAKII JE VJEETAR,
a ja: :evil: opet se izvlaći :cekam: .
:shock:Citiraj:
rinama prvotno napisa
Rinama, umirem od smijeha :lol: :lol:!
Inače, ja sam od onih koje su u potrazi za KLIKOM i pita se što je to libido, a sex uspoređujem s peglanjem: teško se natjeram, ali kad krenem, shvatim da mi i nije tako teško :lol: .
Zato su mi pravo su osvježenje žene poput tebe, čini mi se da na pet kao što sam ja dođe jedna rinama.
Draga Žuži, dobrodošla, rado ću te čitati, stvarno me uveseljava ta, meni nepoznata, ženska strana :) .
Samo, ono što u tvom slučaju može biti zlo i naopako je inertan mužić kakva je većina žena :lol: . Ili bar onaj koji ne prati tvoj tempo.
ja njega naganjam........ :roll:
Rinama, savjete daješ na pp il ovak javno? :lol:
da i ja sam kliknula na album
evo priznajem :oops:
MM je Škorpion (nezasitni) u horoskopu i nije mu mrzak sex, dapače, a ja sam mala nježna račica , uvijek željna maženja i ljubavi, a uz to i svega ostalog vezanog uz to dvoje.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Rezultat je dvoje djece, potrgani krevet i rasklimani stol u kuhnji i dnevnom boravku.
moj je škorpion sa greškom :lol:
Savjeti su naravno javni, jer kad vidite koliko je sex prirodna stvar možda se taj vaš uspavani libido malo probudi pa iznenadite svoje muževe.
Kad je dvoje ljudi u braku: sex je uvijek dostupan, besplatan, poželjan, lijep, krevet služi samo za spavanje i za vođenje ljubavi, nikako za okretanje leđa jedno drugome, ne za svađe i ne za suze. Život je prekratak da bi ga proveli ogorčeni što nismo danas uspjeli ispeglati veš i pousisati tepihe. Razmislite koliko dana u mjesecu mislite o vođenju ljubavi, a koliko o pranju, čišćenju i kuhanju. To su stvari koje morate obaviti, ali im nemojte robovati.
Molim moderatorice da pobrišu zadnji rinamim post, ako ga ikada pročita MM pitat će se kakva je to račica njemu dopala, dijagnosticirati mi grešku i vratiti me maaamiii :cry: .
Rinama, obećajem da ću razmisliti o tvojim riječima. Tko zna kako bi mi se, nakon prakticiranja tvog pogleda na sex, posložile karte?
Možda bi MM počeo peći kolače kao marie71 8) ?
Kod nas su bile zamijenjene uloge, prije :cry: Nisam mogla zamisliti život bez sexa i uvijek sam :shock: na one kaj su rekli da im je sex sporedna stvar u životu. A ovo sad mi je valjda kazna za to. Neželji se još pridružila i Sahara (bez obzira na raznorazne pokušaje navodnjavanja :lol: ). Tješim se: bit će bolje kad ću manje dojiti, ali tak mi je žao MD...Citiraj:
rinama prvotno napisa
enela, još je rano, beba je još mala, tu su brige oko nje koje ti oduzimaju vrijeme koje posvećuješ sebi i svojim mislima, jer sve je u glavi, mašta radi čuda. nemoj biti razočarana, i ja sam to prošla, ali sam dobro upamtila kako tijelo funkcionira i koliko slabo poznajemo same sebe i svoje misli i želje ikako ih nažalost ne pokazujemo dovoljno nego se zatvaramo u sebe, neke od srama, neke iz pristojnosti, a neke i zbog nažalost lošeg odgoja koji je sex prikazao kao nešto sramotno i nebitno.
Ovo je bio jedan od boljih postova o sex. Skoro ste me i nagovorile ... :lol:
.... a motor ..... e to je nešto posebno sexi, samo nikako da isprobamo jedno s drugim :mrgreen:
Baš vas je gušt čitat!
..i koliko god nm govorili da im nema veze ako je malo duža pauza u sexu(to nam je oko tjedan dana) svejedno vidim da se oduševi kad se ispucamo, tako da mislim da im nije svejedno.
Nekad sam umorna i najradije bi okrenila leđa i zaspala al nemam srca, pa pomislim kako moram podojit još jedno dijete ;)
i MM je ali umjereni :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
više voli kuhaču,neg ....... :mrgreen:
a mojem je to bljaaaak - vidi se da nije dugo cicao ni kao mali :lol:Citiraj:
Mercedes prvotno napisa
(e di su onda bile Rode s akcijom ...)
Mi smo nakon poroda uspijeli idrzati 3 tj.bez sexa! :love: Sad smo opet "Trudni",zelja za sexom nikad veca,hormoni- i moji i njegovi,valjda!Sad zvucim ko neka UGROZENA,al kad cu ak ne sad! UZIVAJTE U SEX-u! :D
S obzirom da je kod mene tak dok nisam trudna, tješim se da ću ipak veći dio života biti "netrudna" i da bude sve :bouncing: :joggler:Citiraj:
barbie1 prvotno napisa
Rinama imapravo, sve to stoji... ali, sex je nešto što se 90% događa u glavi... ženin svjet poslije poroda je izokrenut naglavačke, puno je novih obaveza, strahova, ne osjeća se sexy jer se njeno tijelo totalno promijenilo, stalno misli na bebu, doji, neispavana je.... daje se tom malom biću 100%... kako naći vremena za sex kad je to nešto na što treba prije brijati pa onda zabrijati!!!!! Kako izbaciti tijekom sexa neke misli koje nemaju veze s njim, kao što da bebama sutra skuham, slabo jede ovih dana, joj zaboravila sam staviti pelene na pranje, i tako dalje i tako bliže.... il slušam plač (trodupli) cijelog dana, te male kenjkaju, te ova veća cmizdri jer želi to i to, a ne ono... i tako u nedogled....
Potpisujem :love:Citiraj:
rinama prvotno napisa
Ja nemam nikakvih problema sa svojim tijelom, nisam nikad imala losu sliku o sebi (cak ni u pubertetu me nije to previse krpalo - dobrano sam umisljena) i moj nedostatak zelje nema nikakve veze s tim.
Imam troje djece koja svakodnevno zahtjevaju fizicki kontakt samnom. Naravno da ga i dobiju. Najmladjeg dojim i nosam po cijele dane jer je u fazi "priljepak". Ja sam jednostavno overtouched. Ne znam kako bih to bolje objasnila. Plus naravno tu je i hormonalni status.
Marta koliko je star najmlađi?
I meni se čini da se emocionalno "ispraznim" mazeći i pazeći klince. Filip je stalno na rukama a kad nije tu je Paula :)
Kao da mi više od toga u ovom trenutku netreba
Ja nikada nisam bila ludo zadovoljna onim što vidim u ogledalu, ali MM mi nikada, ali zaista nikada, nije uputio ni najmanju kritiku po pitanju izgleda, tako da mi je to pružilo dovoljnu opuštenost u tom smislu. A imala sam dobar pojas za spašavanje dosta dugo nakon drugog poroda što me u mojim očima nije činilo najpoželjnijom ženom na svijetu. Ali moj izgled i obaveze ove ili one vrste nikada nisu bili prepreka seksualnom zbližavanju.
Kada do seksa dođe, MM se trudi i ja se trudim opustiti i uživati. Većinom mi i uspije.
Moj je problem što, od kako sam rodila drugo dijete (dugo smo imali jedno i dobro je šljakalo sa željom) jednostavno ne postoji ni mala iskra koja bi potkurila moju želju. Postoji samo inicijativa MM :/ .
Inače, i dojila sam 30 mjeseci pa sam imala problema sa prešaltavanjem iz uloge dojilje u ljubavnicu.
I čini mi se da me i tu priroda poštucala: ono što mi je bio erogeni adut (bradavice) više nije ono što je bio prije.
Ima li tko od još od vas osjećaj da su mu bradavice seksualno manje podražljive nakon dojenja nego prije?