da se tak nekaj desi mojoj mami mislim da bi fakat na mjestu odapela.....ta žena ima fakat fobiju od žohija
Printable View
da se tak nekaj desi mojoj mami mislim da bi fakat na mjestu odapela.....ta žena ima fakat fobiju od žohija
:shock: :shock: :shock:Citiraj:
miha prvotno napisa
aaaaaa :sick:
ne znam jel mi vise muka od tvog zohara ili one misje guzice sto je opisala mammy_plesacica
meni se čini da je to neka druga odvratna bubetina
sve u novine :raspa:
:lol: :lol: A ja se još uvijek sjećam one tvoje 'hruskave' zelene bube za koju još ne znam kak znaš da je hruskava... :lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
I meni. :PCitiraj:
Romina prvotno napisa
Ja sam jednom našla komadić repa u pašteti. Bio je sivi, dlakavi. Štakorski valjda.
Mislila sam da paštetu više nikad neću okusiti.
Sada dok je otvaram uvijek malo provjerim nožem, ali ih uredno jedem.
Ja sam mislila da se u pasteti tako i tako kriju mljeveni repovi. :mrgreen:
Samo su od različitih životinja :lol: .Citiraj:
Zorana prvotno napisa
Citiraj:
Irchi prvotno napisa
Ovo je prof povijesti ispričao u razredu moje najstarije, mene je to tako jako nasmijalo:
U nekoj industriji mesnih proizvoda radnici vrijedno trančiraju meso, a na jednu hrpu bacaju otpatke: kože, papke....Nailazi poslovođa, gleda i gleda tu hrpu i kaže "Pa šteta je ovo baciti!"
ma da je i vilin konjic nije mu mjesto u toastu :/ ...Citiraj:
Romina prvotno napisa
što ti vrijedi pekač kad ovaj proizvođač porizvodi i brašno. pa ti jednog dana otvoriš 'oštro', a iznutra te pozdravi vesela družina :mrgreen: ...Citiraj:
jos jedan plus za aparat za kruh.
jedino ak nemaš vlastiti mlin :lol:
:lol:
ma čekaj - jel žohar pečen skupa s kruhom ili je ušao živ u pakiranje i umro u nastojanju za zatomi glad?! :raspa:
ja bi zvala Omana iz udruge za zaštitu životinja - jadne beštije!
a sad malko ozbiljnije - ono što znam je da ako su žohari vidljivi po danu onda znači da ih ima more tamo, jer oni prvenstveno ordiniraju po noći.
udrugama za zaštitu potrošača je jadan žohar najmanji problem pored svih drugih nebuloza u lijepoj našoj.
i ja!Isto iskustvo, a našla sam i dlaku u musli :sick:Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
:lol: ne mogu doći do zraka od smjehaCitiraj:
anek prvotno napisa
ajjjjjjjjjjj
ja se sječam dok sam studirala, okupljale smo se balica nas cura u jednom kafiću i tamošnji mladići su nas ismijavali da kako možemo kupovati pekarske proizvode u obližnjoj pekari, jer da su oni gledali slike kako se tadašnja prodavačica $%&/#$%# sa gosponom pekarom albanskog podrijetla :lol: na stolu gdje se mjesi kruh, a što je najžalosnije na slikama su bili u pozadini ti fini mirišljavi pekarski proizvodi, tipa buhtlice, slanci... nije bilo razloga ne vjerovat im jer je nedugo iza toga moja prijateljica u slancu našla dlaku tandrkaču :mrgreen: .
vjerojatno su malo ubijali vrijeme čekajući da se ispeče kruh u 3. smjeni! :raspa:
(pitam se od čega samo rade na slancima onu bijelu smjesu sa soli kojom prošaraju slance :? :mrgreen: )
miha, sto si napravila?
Svjesna sam da bi me Apricot nakon ovog mogla trajno izopćiti s ovog foruma, a ostale ljubiteljice čokolade i zamrziti :mrgreen: , ali moram vam napisati da mi je još uvijek vrlo živo sjećanje kad sam u onoj velikoj čokoladi s lješnjacima pronašla king size crva. Da stvar bude bolja beštija je još bila živa i preda mnom izvodila svoj trbušni ples. Skoro me strefil hertzklopf jer se inače užasavam buba i inih gmizala. Reklamirala sam to proizvođaču koji mi je na kućnu adresu poslao pun paket svojih proizvoda, naravno i tu istu čokoladu (ovaj puta bez crva.) :unsure: Ali meni to više nije bilo važno jer njihovu čoksu od tada više ne konzumiram.
ja sam jednom ko mala (dok su se jele secerne table) nasla crva u cokoladi s ljesnjacima (ustvari mozda nisam ja, mozda ga nisam ni vidjela, mozda je sestra ili mama, pa ja samo vristala) i nema sanse da bi ja takvu vise pojela
daj samo reci da se ne radi o Milki :?Citiraj:
Reklamirala sam to proizvođaču koji mi je na kućnu adresu poslao pun paket svojih proizvoda, naravno i tu istu čokoladu (ovaj puta bez crva.) Ali meni to više nije bilo važno jer njihovu čoksu od tada više ne konzumiram.
Emily mislim da baš ne bih smjela imenovati proizvođača pa ću samo reći da se radi o renomiranom domaćem proizvođaču.
sad sam se sjetila
ja sam nasla dlaku u marmeladi, tj.dzemu, i to stranom, skupom (mala teglica cca 20 kn)...i bacila sam ju odmah, i nikad ju vise nisam kupila...a dobar je bio :(
kad se već hvalite, ja u dm-u prošle godine kupila reisflocke, fino otvori da ću djetetu smućkati u gablec, a u kutiji milion crvića gmizavaca sa onim tamnim glavicama..
bah sva sam se naježila!
naravno da nisam zvala dm niti dobavljača jer sam mahnito šiknula sve kontejner!
nije se više okusio rižinih pahulja tog proizvođača.
a slađa je priča da je MM u maloj marmeladi pronašao cijelu pčelu :shock: ,
sveki je reklamirala jer ja nisam htjela, meni to bilo simpa :P , pa dobila marmelada za preprodavati.
fuj, al to očito nije do proizvođača nego do prodavača. ne bi crv toliko poživio ;)Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
lijepo od proizvođača što se brinu o ugledu
E, jeste me dobro nasmijale :lol: . NO, sliku ipak nisam otvarala. :mrgreen:
Inače, pazite kad jedete suhe smokve. Srećom imam običaj rastvoriti suhu smokvu prije nego je pojedem, inače bi i ja bila bogatija za jedno hrustavo iskustvo. :lol: Žohar se pružio cijelom sredinom smokve...
takoreći niš :( ...Citiraj:
ivarica prvotno napisa
nazvala sanitarnu inspekciju, naišla na 'ne pretjerano zainteresiranog' inspektora koji mi je rekao da je to jako komplicirano (ma, mislim...) i da bi oni prvo morali znati o kojem se pogonu radi da bi vidjeli je li u njihovoj nadležnosti (tj. spada li pod našu županiju) a to, naravno, ne piše na deklaraciji...
eto, 'mesni toast' i dalje stoji u mom autu i ne znam što dalje...
da se javim proizvođaču pa počastim kolege kiflicama :mrgreen: ?
he he, samo sto je tko zna ciji repic samljeven uredno, pa onda se moze i uredno pojesti!! he heCitiraj:
bibai prvotno napisa
Ma zovi sanitarnu bez razmisljanja!Citiraj:
miha prvotno napisa
Miha- poduzmi sve sto ti pada na pamet, ako vec ima s volju ganjat ih , jer zalosno ali takvih slucajeva ima mali milion ,a ljudi se boje poduzati bilo sto ili odustaju jer nailaze na odgovore kao sto si ih i sama dobila!
Drzim ti fige da uspijes s tom pricom do kraja! ;)
Već kad pričate o gadostima evo i mog iskustva.
Mama kupila griz u trgovini i napravila knedlice u juhi. Sjeli mifino za stol, mama nam sipala svakome u tanjur i taman kad sam zgrabila prvu žlicu i krenula prema ustima vidim u juhi mi nešto čudno. Odjednom se na površinu diglo krcato malih crvića sa crnim glavam :shock: U grizu se nisu mogli vidjeti,a kad su se skuhali isplivali su na površinu. Nisam godinama jela juhu sa knedlicama od griza :(
Evo curke koje moraju na dijetu a teško im se odreći klope, navalite čitati ovaj topic!!!
(bljak, ne znam koji me vrag tjerao da ovo sve pročitam)
Od riječi do riječi se slažem :/Citiraj:
Joe prvotno napisa
naši susjedi su u kruhu (isto od velikog proizvođača kruha, tijesta i ostalih sličnih proizvoda) našli ključ od garderobnog ormara! kak je taj dospio unutra...
ajme, jesam se em nasmijala, em zgrozila... ja sam nedavno u kruhu, ali onom celofanskom što traje duže kao našla riknutu muhu... mislim da se uvukla unutra ili za vrijeme pakiranja ili u trgovini dok je kruhček čekao da se kupi, jer to nije skroz hermetički zatvoreno. bljak.
a davnih godina sam u kruhu našla iglu.... baš sam fino jela grah i umakala kruh kad ono buuu-igla...
ništa nisam napravila glede toga svega, eto, događa se... kad živimo s tim bubetinama i koliko god se nešto držalo čisto uvijek se nađe.. mi smo taman sredili stan, ono ništa u stanu, ganc izrenoviran, kad ono najezda žohara... mislila sam da ću umrijeti od njih, ali to je sve bilo zbog renoviranja, lupanja po zgradi nas i par susjeda pa su se oni Uzbunili i izašli na vidjelo. Uzas, ali mrzim ih.
e stvaaaaaaaarno, ne znam ni ja, koji je mene vrag natjerao da ovo citam.... :roll:
Ne znam kako se nisam prije javila, promaklo mi. Uf stvarno svašta.
Ja sam na jednom rođendanu uzela suhi kolačić, školjkicu (kupljeno u nekom dućanu), zagrizla i mislim se koji kolač bez okusa, di mu je punjenje? I zagrizem ja još jednom a ono fuuuuuuuuuuuuuuuj okus, zbljunem sve u kantu i vidim kolač ima zeleno punjenje tj. totalno popljesnivilo, uh odmah mi se povraća
Vraga. :/ Sve sam redom pročitala, a i dalje imam potrebu složiti si sendvič. :roll:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Evo ja ću podići ovaj topik jer jednostavno moram ovo negdje napisati. Radi se o siru Tilzit, našeg proizvođača, neću napisat kojeg, uglavnom na V......
Kupim ja u petak popodne 15 dag sira, ženske u Konzumu mi narežu i sve pet. U nedjelju ujutro doručkujemo taj isti sir i damo maloj u hranilici jednu šnitu.. Navečer kad smo čistili kuću, idem ja prebrisat hranilicu i imam kaj vidjet. Na komadiću sira veličine recimo 2 nokta, milijun sitnih crvenih mrava. Meni se život smučio. Sir je letio van kroz vrata, a mravce je muž usisao jer je ionako usisavao. Dakle, cijelu nedjelju večer smo mi rješavali misteriju kako u 3 mjesecu u kući koja nije vidjela doli vulagaris crnog kućnog mrava, na visini od metar na pladnju hranilice se mogu pojavit crveni mravi i to samo tu, nema ih nigdje u kući. Bili su tako sitni da ih je jedva vidjeti. Jedini zaključak je, izlegli su se iz sira. Nije ih bilo ni prije, a niti poslije tog događaja. Zvala sam prizvođača i rekli su da je to nemoguće i da se još nikad tako nešto nije dogodilo, nažalost, jedini dokaz je završio u travi i ja ostala popljuvana. Mislim, kužim da se mogu izleći crvi, ali mravi???
Imala sam crvene mrave cijelo ljeto posred spavace sobe, na parketu, u radijusu od 30-ak centimetara. Sto god sam im (ili podu) napravila, vratili bi se. U sobi se ne jede.
Ono sto zelim reci je da sam prilicno sigurna da se mravi nisu izlegli u siru, vec da su dosli odakle god mravi obicno dolaze. Misteriozni su putevi njihovi...
Da, samo što ih ja nisam imala ni vidjela nikad, nego tu večer i to na pladnju hranilice, nigdje drugdje, nije ih bilo ni na podu, nisu ni hodali po hranilici, bili su samo na tom komadiću sira. I kad smo to maknuli nisu se više nikad nigdje pojavili, onda kako je moguće da su došli izvana baš na taj minijaturni komadić sira i nigdje drugdje u kući ih nije bilo???Citiraj:
Kaae prvotno napisa