-
novosti iz BJ rodilišta
Dva puta sam bila u BJ rodilištu i oba dva puta mi je bilo prekrasno iskustvo sa predivnim ljudima, izgleda da sam baš dva puta pogodila i imala sreće da upadnem u dobru smjenu, jer kako čujem svi se žale...
Ja ne mogu reći baš ništa loše. Štoviše, zadnji put sam bila u 12/2008, tada su meni bile novost mlade djevojke koje su se divno brinule o mojoj Ani i na svaki upit ili zamolbu uvijek su rado odgovarale i mogle smo se dogovoriti da mi ne hrani dijete, jer sam imala odmah mlijeka, i nosile mi je u sobu na svaki moj zahtjev.... A što se doktora tiće,, kad sam došla pod trudovima, nisu ga stigli ni pozvati ja sam već rodila, tako da nisam imala previše dodira sa njima. ;)
A za ostalo kako je uređen interijer, kreveti, plahte......... baš me briga....(sve je ostalo isto..staro i poderano)...glavno da smo svi kasnije dobro..i majka i dijete!!! :P
-
Bjelovarsko rodilište - 12/2004 - porod u noći, beba omotana pupčanom vrpcom - primalje i doktor kraj cijelo vrijeme kraj mene. Kad beba nije htjela van, podbočili se svi na mene i hop evo ga u trenu. Sva sreća bio mi to prvi porod, svi su bili savjesni pa sam tek kasnije postala svjesna opasnosti u kojoj je mali bio. Sve pohvale obzirom da je tih dana bio baby boom i doslovno je tekao jedan porod za drugim.
5/2007 - porpod navečer, taman na smjeni primalja - ljubazne, drage, pune potpore, doktor je bio poptuno bespotreban iako je došao baš u trenutku poroda. Epi je obavljena u posljednjem trenutku (kad sam ja već osjetila da će doći do pucanja) uz stalno promatranje hoće li biti potrebna ili ne. Sve prošlo savršeno i ugodno!
Prozori tada više nisu bili škripavi jer je na cijelu sjevernu stranu ugrađena plastična stolarija. Sestre su bile susretljive i cijelo jedno poslijepodne provele u sobi do moje pomažući trima mladim mama da nauče pravilno dojiti. Drugi dan su te iste sestre bile prilično ljute kad im je jedna od tih mama rekla da ona nezna i neće dojiti. Nadam se da su i dalje takve i da samo još napreduju!
-
Dobar dan svima, da li postoji netko sa friškijim iskustvima iz bjelovarskog rodilišta..
Naime, termin mi je za 20tak dana i nikako da me prođe strah od svega...
Kakvi su doktori, kakve su sestre? da li trebaju pelene za bebu, ili robica?
Trudnoću mi vodi dr. Galkowski iz BJ, te dosad još nije bilo priče o tome...