Super!!! :D :D
Printable View
Super!!! :D :D
:heart: :love:
e super!!!!!!!!!!!!
:love: :heart:
e baš je super... bebač je pravi, dali su mi sliku na kojoj se sve vidi dosta dobro, a ruka i šaka SAVRŠENO... Bit će mamin mali maneken za ruke.. ;)
Loopy, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :*
Znala sam!!! :D :D :D :D
Eheeeeeeeeeeeeeeeej!!! :D :D
Loopy, to su prekrasne vijesti! :D
super, dragaj bušu i želim ti lijep i miran ostatak trudnoće :*
Kako je lijepo čuti dobre vijesti! :D
Uživaj, mazi bušicu i ljubi mužića!
Evo mene opet, hvala vam!!! ja sam tako sretna, cijeli dan se :aparatic:
i radujem!!!! mislim da je i bebač van sebe što sam prestala s brigama i nervozom.... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
danas smo bili na kontroli, nema nikakvih tragova cistama... kao da ih nikada nije bilo... :klap: :D :D
Ma bravo-to je u biti ona priča da ciste u ovom pleksusu nestaju do kraja drugog tromjesečja-aki kad te to splaši i ništa osim dobrog nalaza uzv-a te ne može smiriti.
Ma uživaj sad baš mi je drago! :heart:
ma da, samo znaš kako to uplaši čovjeka... :( ja sam znala danima plakati radi toga, čim netko spomene bolesno dijete, odmah ti prođe kroz glavu: CISTA, CISTA, CISTA... :cry: :cry: :cry:
Svi koji imaju zdravu djecu imaju najljepši dar koji im Bog i život mogu dati... :saint:
tu imaš potpuno pravo
ja sam tek sad pročitala cijeli topic od početka i s nestrpljenjem do kraja, i jako, jako mi je drago da je sve u redu s tobom i tvojom bebicom.
Želim ti sretan i bezbrižan ostatak trudnoće :heart:
hvala tinkie winkie i svima... i nama je drago. maleno udara stalno( valjda od radosti).. :D :preskaceuze:
:* tebi i tvom :saint:
Hvala Bogu, sad nastavite u miru uzivati u nastavku trudnoce. :heart:
ako netko zabrinut cita ove postove, evo jos jednog primjera, da je sve relativno....
nakon par cisti na bebinom bubregu u ranoj trudnoci, kasnije se pokazala jedna veca na ureteru iz tog bubrega, a zadnje pretrage (pod kraj) pokazale da se SVE povuklo i nema vise nakupina tekucina...nalazi su bili uredni, funkcije bubrega uredne, itd.
citam dosta postova, sada na tu temu, a tada ih nisam mogla naci (a bila luuuuuda od brige :( )
i zaista, ZAISTA je pozitivnim stavom moguce lose stvari okrenut na bolje!!!! ne zivcirjte se, bebe to osijecaju. :heart:
ps. evo i tu se pisalo o tome, pozdrav
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...015862#1015862
Podižem temu jer imam isti problem :( .
Jutros (16+5) sam bila kod gin na UZV-u za double test. Na mozgu bebe vidjela se cista koje prije tjedan dana na redovnoj kontroli nije bilo. Gin kaže da nema mjesta brizi i panici jer se ta cista može povući kak je i nastala te da ćemo vidjeti za tri tjedna na redovnoj kontroli kada će mi raditi detaljan UZV.
Na internetu sam pročitala da su te ciste česte kod beba i da se najčešće povuku do kraja drugog tromjesečja ili do rođenja djeteta.
Ono što nisam pronašla je odgovor na pitanja što ako se cista (na mozgu) ne povuće prije rođenja :? i ostavljaju li te ciste kakva i kolika oštećenja :?
Ako išta, pa makar i loše znate o tome, molim vas da podjelite sa mnom.
Unaprijed hvala :*
Draga Drejka, nažalost ne znam ništa, ali vjerujem da će sve biti u redu.
Šaljem ti puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jednu :* bebi!
Pridružujem se pozitivnim vibrama :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sigurna sam da će ciste nestati i da će sve biti uredu. Ma sigurno nema razloga za brigu :love: :heart:
bok moj maleni ima cistu na vratu nije se povukla u trudnoci al doktor kaze da bu sve uredu i da kad bu bio malo veci da ce mu je ukloniti drzim svima fige da ciste odu bay bay :*
da vam javim moj bebac nema vise cistu povukla se juuupi :D
:D :D :D
I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se i sotalima povuku.
Moram vam napisati priču svoje šogorice.
Njoj su u 18 tj. na SD rekli kako joj dijete ima cistu na mozgu i kako će vjerojatno biti bolesno.
Ona je doživjela totalni šok... i još je sama išla s autom na UVZ.
Moja majka ju je zatim naručila u Vinogradsku i ponovila je UVZ... a dr (iz Vinograd.) je rekao kako je jako neodgovorno od dr sa SD što joj je uopće išao tako nešto govoriti i da se u stvari te ciste niti ne spominju trudnicama (u prva tri mj) jer se one uglavnom povlače i ne ostavljaju nikakve tragove, a samo se trdunice uplaše.
Kaže da su one česte radi razvijanja mozga.
Nakon tri tj su se ciste povukle i danas ima prekrasnog 5 godišnjeg sina koji ima IQ 13. god djeteta...
:love:
Da zaboravih reči da se je moj nećak rodio živ i zdrav.
Bogu hvala i danas je zdravo i veselo dijete.
sb1977, Pepita :*
malo janje, ora baš ste me razveselile :love:
Ja još ništa ne znam jer na kontrolu idem 23.09. ali sam totalna pozitiva i mislim da ciste više neće biti i da je moja beba savršeno zdrava :heart: ali sad sam samo malo nestrpljiva, jedva čekam da prođe ovih tjedan dana...
samo hrabro uz tebe smo :love: :love: :heart:
XCitiraj:
samo hrabro uz tebe smo :love: :love: :heart:
XCitiraj:
sb1977 prvotno napisa
Drejkic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
Curke baš vam hvala :love: Zlatne ste :*
Evo, javljam da smo danas bili na kontroli i da ciste više nema :D :D :DCitiraj:
Drejka prvotno napisa
Što da vam kažem, mojoj sreći nema kraja :D :D :D
:D :D :D
Mazi bušu i nek ti je TM ljubi!
Uživajte sad malo opuštenije
Ja sam tako sretna kad se netko vrati sa pregleda i kaže da je sve ok. nema cisti, beba napreduje, baš me obraduje, jer zbilja znam koliko to znači :love:
bas sam HAPPY kaj tvoj anđelčić nema ciste puuuno pusica :* :* :*
Super!!! :D :D :D
drejka i mojoj sada zbog tebe draga :D :D :D
Baš ste zlatne :heart: Hvala vam :love: