:heart: :heart:
Printable View
:heart: :saint: :heart:
Čestitke :D :heart:
:D čestitam sestrici i sretnim dvostrukim roditeljima :love:
:D
čestitke i puno sreće i lijepih trenutaka :heart:
ivančice, ako budeš imala vremena i volje, podijeli s nama svoju priču.
mogi od nas s posvojenom dječicom žele još barem jedno.. pa su nam takva iskustva dragocjena.
Da volje imam a vremena još kojih pet minuta do hranjenja moje male Eme :heart: kod mene je to išlo puno lakše jer se radi o biološkoj sestri tako da nas je centar prvo obavijestio da se rodila curica koja je u domu gdje je i Nika bila ,da je zdrava , da ide na posvojenje i da li bi mi posvojili , da si razmislomo par dana mi smo odmah rekli da da tako da smo začas doma imali malu slatkicu na našu sreću i na radost Nike a ja sad moram ići mučkati flašicu jer se Ema počela buditi a jako voli papati i ne smijem kasniti niti pet minuta jer se onda malo zlato jako srdi na svoju mamicu :mrgreen:
Ivančice, pa to je stvarno san! :heart:
(nemam više, osim zdravlja, nikakvih osobitih želja...ali ovakvo bih iznenađenje i ja sebi poželjela)
ivančica, jako sam sretna zbog vas, i zbog tvojih kćeri.
Lijepo je da će sestrice zajedno rasti u sretnoj obitelji. :heart:
:heart:
prekrasno :heart:
:heart: :heart: :saint: :saint:
čestitam!
:D ovo je stvarno super !!!
Cestitam i zelim vam puno radosnih trenutaka :love:
od srca čestitamo i puno sreće tebi i tvojoj prekrasnoj obitelji.. :D :*
Ajme, baš lijepo! Čestitke od srca! :heart:
Čestitam!! :heart:
Čestitam! :D :D
Od srca čestitam i puno sreće tebi i tvojojo bitelji. :D :D
Čestitam od srca, pa to je prekrasno da je Nika dobila sestricu. :D
Želim vam da što prije riješite papirnate stvari.
Od srca cestitamo. :heart:
I mi bi htjela brata ili sestru :love:
Iskrene cestitke i uzivajte sa svojim curama! :D
:heart: :heart: :heart:
Čestitke vama i maloj Niki, prekrasno je što će odrasti zajedno u istoj obitelji. :heart:
obozavam ovakve price!! :D
cokoladi i emanuel zelim identicnu!! :heart:
čestitam od srca :heart:
Prekrasno :D
:D :D
ivančice kako su tvoje djevojčice?? :love:
Prekrasno i čestitam vam od srca!!!Uživajte, mazite se i pazite. :heart:
Predivno :heart:
Čestitam, predivno :heart:
:love: :heart:
o ivančice pa to je pretkrasno. čestitam.
potiho i mi poželimo našem sunčeku brata ili sestricu.
pusa Niki i Emi.
Čestitam od :heart:
pono Vam hvala na Vašim čestitkama i da se sjetite na nas ja sam počela raditi i malo sam u gužvi i nikako da se javim sve je super Ema već ima 15 mj. i jako se voli maziti počela je samostalno hodati tako da tata koji je doma čuva gubi kile a Nika će za čas 5 godina prava mala frajilica nije više ljubomorna i u vrtiću se hvali sa svojom sestrom,jako puno razgovaramo o njenom posvojenju tak da često sama veli da ju nisam ja nosila u trbuhu nego neka druga teta već da je ona uvijek u mojem srčeku i kad bude ona velika da bude nosila isto svoje dijete u srčeku puno su mi pomogla vaša iskustva sa foruma tak da mi je lakše sa njom pričati puno vam hvala na tome
:heart: